Δημήτρης Παπανώτας: Όλα όσα είπε για το εξώδικο που έλαβε

Δημήτρης Παπανώτας: Όλα όσα είπε για το εξώδικο που έλαβε
Εξώδικο στον Δημήτρη Παπανώτα έστειλε ο Αλέξανδρος Πετρίδης κατηγορώντας τον δημοσιογράφο για προσβολή της προσωπικότητάς του, ενώ παράλληλα του ζητά να επανορθώσει επειδή τον «διέσυρε στα social media».


Συγκεκριμένα όπως γράφει η Espresso τις ημέρες των συλλαλητηρίων για το Μακεδονικό ο Δημήτρης Παπανώτας τον χλεύασε και το ποστ του αναταράχθηκε με αποτέλεσμα να τον χλευάσουν και άλλοι χρήστες. Τώρα ο Αλέξανδρος Πετρίδης ζητάει από τον δημοσιογράφο να επανορθώσει, αλλιώς θα διεκδικήσει αποζημίωση ύψους 100.000.

Το βράδυ της Τρίτης ο Δημήτρης Παπανώτας προσπάθησε να λύσει το θέμα μέσω Instagram, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Στις 21 Ιανουαρίου δημοσίευσα εδώ μια φωτογραφία του κυρίου Αλέξανδρου Πετρίδη με την συμπαρουσιάστρια του, ντυμένους αρχαίους Έλληνες με τυπωμένη λεζάντα που καλούσε στο συλλαλητήριο της 4ης Φεβρουαρίου στο Σύνταγμα. Τη φωτογραφία βρήκα σε δημοσιεύσεις στα σοσιαλ μίντια και την αναδημοσίευσα με το σχόλιο " μια εικόνα, χίλιες λέξεις " Ο κύριος Πετρίδης θεώρησε ότι προσβάλλεται από την συγκεκριμένη ανάρτηση, κάτι που καθόλου δεν ήταν στις προθέσεις μου. Ακόμα λέει ότι η φώτο με τη λεζάντα δεν είναι δικό του δημιούργημα όπως λανθασμένα κατάλαβα, αλλά μία φώτο στο στούντιο της εκπομπής τους την περίοδο της αποκριάς του 2018. Ζητώ συγνώμη για την παρανόηση και φυσικά κατέβασα ήδη από το πρωί σήμερα την συγκεκριμένη ανάρτηση όπως μου ζητήθηκε. Ευχαριστώ».govastileto.gr