Κυριακή, Φεβρουαρίου 17

ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΡΑΓΙΑ ....Σταρ Ελλάς στο επιτελείο του υφυπουργού Εξωτερικών

Η πρώην Σταρ Ελλάς, Λένα Παπαρρηγοπούλου. Φωτογραφία: Eurokinissi

Η πρώην Σταρ Ελλάς, Λένα Παπαρρηγοπούλου. 

Μέλος του επιτελείου του υφυπουργού Εξωτερικών, Μάρκου Μπόλαρη, αποτελεί από τις αρχές Ιανουαρίου μια πρώην Σταρ Ελλάς. Ο λόγος για την Λένα Παπαρρηγοπούλου, που είχε κατακτήσει τον τίτλο ομορφιάς το 2002.

Όπως γράφει η Σάσα Σταμάτη στα Παραπολιτικά, πολλοί είναι αυτοί που απορούν με την καθημερινή της παρουσία στο υπουργείο Εξωτερικών, καθώς δεν γνωρίζουν ότι από τις αρχές Ιανουαρίου αποτελεί μέλος του επιτελείου του υφυπουργού Εξωτερικών, Μάρκου Μπόλαρη.
Η Λένα Παπαρρηγοπούλου κατά την στέψη της ως Σταρ Ελλάς το 2002 Η Λένα Παπαρρηγοπούλου κατά την στέψη της ως Σταρ Ελλάς το 2002
Η Λένα Παπαρρηγοπούλου, όμως, εκτός από τον τίτλο ομορφιάς είναι απόφοιτη του τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακό στη Θρησκεία, Φιλοσοφία και Κοινωνιολογία στο ίδιο πανεπιστήμιο και είναι ιδιαίτερα χρήσιμη στο επιτελείο του υφυπουργού Εξωτερικών, που έχει στην αρμοδιότητά του τα θρησκευτικά θέματα.
Η Λένα Παπαρρηγοπούλου είναι απόφοιτη του τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακό στη Θρησκεία, Φιλοσοφία και ΚοινωνιολογίαΗ Λένα Παπαρρηγοπούλου είναι απόφοιτη του τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακό στη Θρησκεία, Φιλοσοφία και Κοινωνιολογία
Συγκεκριμένα, στο υπουργικό χαρτοφυλάκιο του ο κ. Μπόλαρης έχει τις αρμοδιότητες του ενιαίου διοικητικού τομέα Θρησκευτικής και Πολιτιστικής Διπλωματίας του υπουργείου Εξωτερικών, αλλά και τη Διεύθυνση Θρησκευτικών και Εκκλησιαστικών Υποθέσεων.
Φωτογραφίες: Eurokinissi, Facebook