Τετάρτη, Φεβρουαρίου 20

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΜΑΝΤΑΜ «Ο»

Κυνηγημένη από την αποτυχία της διάλυσης της Ελλάδας και αποκοπής του κυκλώματος της πανευρωπαϊκά και όχι μόνο η Μαντάμ «Ο» καταφεύγει στην ελληνική δικαιοσύνη για κέρδος χρόνου
και προστασία. Ενημέρωση και πολιτική σπρώχνονται στα δικαστήρια με την ελπίδα συνέχισης του ελέγχου της στην αποικία των δανειστών.

Το μενού χθες είχε το δίδυμο Κοτζιά-Καμμένου και Νέα Δημοκρατία για Πολάκη-Στουρνάρα. Το σημερινό θα δούμε. Στην παγίδα της πέφτουν πολλοί, κάποιοι κατ’εντολή της. Στο τέλος δεν θα ξαφνιαστούμε να δούμε και τις εθνικές εκλογές ως αντικείμενο δικαστικής διαμάχης.

Όλο και περισσότεροι βλέπουν να έρχονται την ίδια μέρα του Μαίου με πολλαπλά πληροφοριακά συστήματα που απαιτούν τεχνητή νοημοσύνη. Προφανώς ενάντια στην ανθρώπινη. Στο τέλος φυσικά πάντα θα μιλάει η Δικαιοσύνη όποτε και αν τελεσιδικήσει, αλλά το έγκλημα θα έχει γίνει.

Για εμάς που μεγαλώσαμε στη βρώμικη Μεταπολίτευση που όλοι οι άρπαγες του Δημοσίου ορθώς ήταν αθώοι μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου μετά από δεκαετίες εκκερεμοδικίας και στο τέλος ένοχοι αλλά ποιος τα θυμάται αυτά τώρα, εκτός από τα δύσμοιρα νιάτα μας που ξενιτεύονται και τα φτωχοποιημένα γηρατειά που ας πρόσεχαν, δεν μας ξαφνιάζει η πάγια πολιτική του παρακράτους.
Μίζα να ‘ναι, τα βαπόρια να μεταφέρουν το εμπόρευμα παγκοσμίως και τα ναυπηγεία να είναι χρεοκοπημένα περιμένοντας κρατικές αμυντικές προμήθειες για να λαδωθούν τα γρανάζια τους. Πάνω από όλα αφοσίωση στην πατρίδα λόγοι, βραβεία, κορδέλες και φωτογραφίες.

Όταν στη μόνη παγκόσμια υπερδύναμη κάποιοι συνάδελφοι της Μαντάμ «Ο» ετοίμαζαν πραξικόπημα, τι να μας ξενίζει στη ψωρό-Κώσταινα που τόσοι πολλοί θέλουν να μένει έτσι για πάντα. Η δημοσιογραφία για τους αναγνώστες, η πολιτική για το λαό και η Δικαιοσύνη για το δίκαιο. Όταν τα μπλέκεις δεν μπορεί να ζητάς μόνο ένα. Την απόκρυψη της αλήθειας γιατί δεν την αντέχεις.

Τη φίμωση της ελευθερίας του Τύπου, τη φίμωση της Δημοκρατίας και τελικά τη φίμωση και της ίδιας της Δικαιοσύνης.

Ώρα καλή στην πρύμνη σου και αέρα στα πανιά σου, Μαντάμ «Ο». Η Ελλάδα θα ζήσει ελεύθερη και μεγάλη στον 21ο αιώνα. Οι Βερσαλλίες είναι κοντά για το αγαπημένο βαπόρι από την Περσία που σάλπαρε για Βενεζουέλα από το λιμάνι του Περαία…

Λ.ΚΑΛ.

https://thedayaftergr.blogspot.com
 
 .ksipnistere.com