ΔΕΣΤΕ ΤΟΝ ΜΕ ΑΛΥΣΙΔΕΣ & ΡΙΞΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ! ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΠΕΡΙΓΕΛΟΣ & Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ!!!Είναι η κατάρα της χώρας και το όνειδος της ντροπής μας! Αποκλείστε τον από κάθε εκδήλωση και εκπροσώπηση της χώρας, κρύψτε τον και εξαφανίστε τον να μη ξανανοίξει ποτέ το στόμα του, να μην εκπροσωπήσει ποτέ ξανά τη χώρα, αν θέλουμε πραγματικά να διαφυλάξουμε τη πατρίδα μας ή ότι θα απομείνει απ’ αυτή!!!

Τι είπε πάλι ο κατάπτυστος προδότης στη Κύπρο; Μας είπε ότι, το 80% των Ελλήνων είμαστε μη σκεπτόμενα άτομα, δηλαδή ηλίθιοι και μα@@@ες, φασίστες κι ακροδεξιοί, γιατί θελήσαμε να διαφυλάξουμε την ελληνικότητα της Μακεδονίας μας και τις πιο λαμπρές σελίδες της Ιστορίας μας, να σταματήσουμε την προδοσία και το εθνικό έγκλημα που διέπραξε απεμπολώντας μαζί και την πολιτιστική μας κληρονομιά, βάζοντας ο άθλιος τα θεμέλια να μας διεκδικήσουν από αύριο έως και τα εδάφη μας!
Και φυσικά πριν ο αλέκτωρ λαλήσει τρεις φορές, οι προθέσεις των «φίλων» του Σκοπιανών αποκαλύφθηκαν περίτρανα, με τον ΛΑΟ ΜΑΣ ΗΔΗ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ!!!
Ντιμιτρόφ: Θα λεγόμαστε «Μακεδονία» μέχρι να μπούμε στο ΝΑΤΟ «……
Τις ίδιες στιγμές έχουμε τον Ζάεφ μαζί με όλο το ρεμπέτ- ασκέρι του, τους Τουρκο-Βουλγαρο-Αλβανόφωνους γύφτους και Σλάβους ποτισμένους εχθρούς της χώρας μας, να βγαίνουν σε όλα τα διεθνή ΜΜΕ ανακηρύσσοντας το κρατίδιο τους ‘’Μακεδονία’’ και τον εαυτό τους ‘’Μακεδόνες’’ διεκδικώντας κάθε τι Ελληνικό-Μακεδονικό, είτε είναι προϊόν όπως έκαναν αυτές τις ημέρες στην έκθεση τροφίμων της Νέας Υόρκης, είτε όλα τα άλλα που κάθε μέρα βρίσκουν να ξεθάβουν και να διεκδικούν!
Μιλάμε πλέον για μια πέραν κάθε λογικής μισελληνική και εγκληματική ετεροβαρή συμφωνία, για μια απίστευτη εθνική προδοσία από τον πρωθυπουργό της χώρας και άλλα 152 κατάπτυστα μιάσματα, πιόνια των κατακτητών της πατρίδας μας, προσκυνημένα όλα ανήκοντα στη ‘’λέσχη των προθύμων’’, έτοιμα πάντα να προδώσουν για τα 7.000 αργύρια και τις όποιες άλλες συμφωνίες τους κάτω απ’ το τραπέζι!
 katohika.gr/ellada/deste