Δευτέρα, Φεβρουαρίου 4

Τράγκας : Προτείνω στον πρωθυπουργό της σαπίλας να πάει συντομότερα σε εκλογές γιατί θα μάθει ο λαός όλες τις αποδράσεις του. Νέες αποκαλύψεις για το ταξίδι στις Μαλδίβες

Με φαρμακευτική δόση κινίμου, σταγόνα – σταγόνα ο Γιώργος Τράγκας πικραίνει το Μαξίμου αλλά και όσους αμφισβήτησαν τις πληροφορίες του για το ταξίδι του Τσίπρα στις Μαλδίβες.
Ο έγκριτος δημοσιογράφος στην εκπομπή «Εν Αθήναις» και στα Παραπολιτικά 90.1 Fm, ξεδίπλωσε το κουβάρι συνθέτοντας τα κομμάτια του παζλ για το μυστικό ταξίδι του Αλ. Τσίπρα στις Μαλδίβες που έπεσε πάνω σε πολιτική αναταραχή.

«Ο «Ιωαννίδης της Αριστεράς» έδωσε στους Σκοπιανούς μακεδονική εθνότητα και γλώσσα και πήρε λέει
το «Βόρεια». Διέλυσε την οικονομία της Βορείου Ελλάδας, έδωσε αφορμή για έναυσμα να μιλάνε για διώξεις Μακεδόνων στη Βόρεια Ελλάδα. Εκατοντάδες εταιρείες που πουλάνε με τη λέξη μακεδονικό ή το μακεδονική μπροστά παίρνουν ασαφής απαντήσειςΚανείς δεν ξέρει πως κατοχυρώνονται οι μακεδονικές εταιρίες και τα προϊόντα τους. Τώρα ο μέγας μειοδότης, τώρα ο προδότης πηγαίνει στην Τουρκία ο άθεος εθνομηδενιστής, που έχε καταντήσει τη Βουλή γραφείο ενοικιάσεως αυτοκινήτων πάει λέει στην Τουρκία και θα πάει και στη σχολή της Χάλκης, ελπίζω να μην ξεκινήσει τον εκσυγχρονισμό της Λωζάνης για να πάρει την επαναλειτουργία της Χάλκης. Ελπίζω να μην δώσει το μισό Αιγαίο ή να ξεκινήσει άλλα παρασκήνια με αντάλλαγμα να λειτουργήσει η σχολή της Χάλκης. Σήμερα θα αποφασίσουν για το αν θα έχουν κοινοβουλευτικές ομάδες ο Πάνος και ο Σταύρος. Από την άλλη πλευρά όμως, ο Καμμένος και ο Θεοδωράκης τις χαρίζουν τις κοινοβουλευτικές ομάδες τους, τις δίνουν στον απατεώνα πρωθυπουργό. Η Βουλή έχε καταντήσεις γραφείο ενοικιάσεων βουλευτών. Μπορεί να νοικιάσεις εύκολα ένα βουλευτή για να περάσει ένα νομοσχέδιο. Θα επιχειρήσει αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος και θα προσπαθήσει να διαχειριστεί την ήττα του έχοντας παρασκηνιακές συμφωνίες και εκεί κοντά στις προεδρικές εκλογές να πάει τον Μητσοτάκη σε νέες εκλογές. Ελπίζω να μη δώσει το μισό Αιγαίο έναντι την επαναλειτουργία της σχολής της Χάλκης. Κάτι πήγε να ψελλίσει το Μαξίμου περί ψεκασμένων πραγμάτων κάποια μισόλογα ειπώθηκαν από πραιτοριανούς. Ο Καμμένος είπε ότι δεν διέρρευσε αυτός τα τροπικά σενάρια τις διακοπές στις Μαλδίβες αλλά και από αντίπαλα κέντρα που τον πολεμούν και αυτόν. Κανείς όμως δεν διέψευσε κατηγορηματικά τις υπερπολυτελείς αποδράσεις του πρωθυπουργού.
Κάποια στιγμή ο Τσίπρας και ο Καμμένος ήταν σιαμαίοι, τώρα κατά τη χειρουργική επέμβαση ο ένας πεθαίνει και ο άλλος πεθαίνει από αιμορραγία. Ο Καμένος έλεγε τα καλύτερα λόγια για τον Τσίπρα και είναι αλήθεια ότι δεν είναι η πρώτη φορά που του πρότεινε να μπει στο Επικρατείας καθώς και το 2015 του το είχε ξαναπροτείνει επειδή οι δημοσκοπήσει δεν ήταν καλές, όμως και τώρα έτσι και τότε του απάντησε όχι. Ακόμη του το πρότεινε ξανά στη λέσχη αξιωματικών όταν συναντήθηκαν, όπως και του είπε όποιους θέλει από τους ΑΝΕΛ θα τους βολέψουμε. Κάποια μέρα όμως, όπως ανταλλάσσανε επισκέψεις κατά το παρελθόν, ο Καμμένος του δείχνει φωτογραφίες από τι Μαλδίβες που είχε πάει με τη γυναίκα του Έλενα. Ο Τσίπρας και η σύζυγός του που ήταν και αυτή δίπλα του εντυπωσιάζονται και θέλουν και αυτοί να επισκεφθούν το παραδεισένιο μέρος.
Προτείνω στον πρωθυπουργό της σαπίλας να πάει συντομότερα σε εκλογές γιατί θα μάθει ο λαός όλες τις αποδράσεις του. Σε λίγο θα μάθει ο κόσμος τι κουμάσι και απατεώνας ολκής είναι. Θα μάθει πόσο τον «αγαπάει» ο λαός που πήγε και έδωσε την Μακεδονία για να πάρει μη μείωση των συντάξεων. Μπορεί να δώσει το μισό Αιγαίο για να πάρει μη μείωση εισοδήματος.»
Στη συνέχεια ο Γιώργος Τράγκας άρχισε να ξεδιπλώνει το κουβάρι των αποκαλύψεων σχετικά με το ταξίδι του Τσίπρα σε εξωτικούς προορισμούς που φυσικά δεν ήταν το μόνο στις Μαλδίβες αφού όπως ανέφερε κάποιοι άλλοι τον είχαν δει και σε άλλο ταξίδι στη Σικελία. Η Ταορμίνα είναι ένα εκπληκτικό μέρος όπου μάλιστα το προηγούμενο έτος το είχαν επισκεφθεί και όλοι οι ηγέτες των μεγάλων κρατών. Ανεέφερε λοιπόν μεταξύ άλλων ο Γ. Τράγκας:
«Ήταν μία θαλαμηγός 72 μέτρα. Το καλοκαίρι κάνει την διαδρομή Σικελία-Νάπολη αλλά το χειμών αράζει στις νότιες θάλλασες του Ινδικού ωκεανού. Τις ημέρες εκείνες μια σκαφάρα 72 μέτρα ήταν απέναντι από το «Αναντάρα», με ελληνική σημαία. Υπήρχε και ένα δεύτερο μεγάλο σκάφος αλλά χωρίς την ελληνική σημαία.
Ουδέποτε η χώρα μας μετά την μεταπολίτευση δεν είχε περιέλθει σε τέτοια κατάντια. Ο κ. Τσίπρας ο «Ιωαννίδης της Αριστεράς», λέει ότι είναι αριστερός αλλά ούτε ρολόι δεν φορά στο αριστερό χέρι. Ο Σόρος έχει ρίζες στο υπουργείο Εξωτερικών και μεγάλωσαν ακόμη περισσότερο στις ημέρες του Κοτζιά, όμως ο πρώην υπουργός τα ρίχνει όλα στον Τσίπρα καθώς λέει ότι υλοποιούσε εντολές του.
Ήμουν στη Γαλλία σε ένα εστιατόριο και με πήρε τηλέφωνο ένας φίλος από το Ντουμπάι και μου λέει είχαμε τον πρωθυπουργό στις Μαλδίβες αλλά είχαμε εκεί μια πολιτική αναταραχή και φυγαδεύτηκε. Όπως μου είπε ο φίλος μου βούιζε όλη η μαρίνα στο Ντουμπάι για την έλευση του πρωθυπουργού, υπάρχουν μάλιστα και φωτογραφίες.
Τις επόμενες ημέρες επειδή εγώ έχω 53 χρόνια στη δημοσιογραφία και δεν πιστεύω σε φήμες και σε μια μόνο πηγή, με παίρνει τηλέφωνο ξανά και μου λέει ο τάδε, επιβεβαιώνει πως έγινε η αναταραχή. Εξάλλου είδαν τον Τσίπρα και άλλοι Έλληνες εκεί όπως ένας μάγειρας.»
Όπως ανέφερε ο Γ. Τράγκας τότε δεν είπε και δεν έγραψε τίποτα. Είπε χαρακτηριστικά:
«Εγώ ποτέ δεν θα έλεγα τίποτα στο ραδιόφωνο εάν δεν είχα πλήρη επιβεβαίωση. Εκεί στην περιοχή ήταν εκτός από τη θαλαμηγό «Σερένιτι» που έχει ελληνική σημαία και μια άλλη θαλαμηγός η «Πόζακ». Εκείνες τις ημέρες που υπήρχε έκτακτη ανάγκη και στρατιωτικός νόμος (martial law), η θαλαμηγός κατά σύμπτωση είναι εκεί με την ελληνική σημαία»
Και συνεχίζοντας την δοσολογία ο Γ. Τράγκας που είπε θα κρατήσει μερικές μέρες ακόμα ανέφερε:
«Αλλά και πάλι ο «θείος» δεν λέει τίποτα, ούτε γράφει ούτε λέει. Και ξαφνικά πάει στο εργαστήριο του «φλέμινγκ» και του λέει ο επιστήμονας που ανακάλυψε την μούχλα, την πενικιλίνη, εσύ που το ξέρεις αυτό. Εγώ δεν ξέρω για «Αναντάρα» δεν ξέρω καν το όνομα, ξέρω τις Μαλδίβες το σκάφος, τη μαρίνα. Μου το λέει λοιπόν ο «φλέμινγκ» και αρχίζει να μου ξετυλίγει μια ιστορία την οποία επιβεβαιώνω εγώ με χαρτούρα. Δεν είναι κακό να πηγαίνει ο πρωθυπουργός διακοπές και να κάνει ταξιδάκια. Αλλά γιατί δεν πρέπει να το γνωρίζει ο ελληνικός λαός και η αναπληρούσα εθνική αρχή που βρίσκεται η εθνική αρχή; Στη Σικελία γιατί δεν το ανακοινώσατε από το Μαξίμου όταν πήγε; Πήγε η όχι κρουαζιέρα στη Σικελία ο πρωθυπουργός;
Ο Τσίπρας είναι αδίστακτος θα επιχειρήσει αλλοίωση αποτελέσματος. Πρέπει να συντριβεί ο ΣΥΡΙΖΑ και να επανέλθει στο 3%. Πρέπει να πάει στο σπίτι του ή σε μόνιμη κρουαζιέρα. Θα επιχειρήσει να μην φέρει αυτοδυναμία ο Μητσοτάκης και παράλληλα να στήσει γεγονότα εις βάρος του. Ακόμα και αν έχει αυτοδυναμία ο Μητσοτάκης θα του στήσει καταστάσεις στα εσωτερικά και στα εξωτερικά για να τον αναγκάσει να ξαναπάει σε εκλογές»
Οι αποκαλύψεις του Γ. Τράγκα δεν σταμάτησαν στα ταξιδάκια αναψυχής του Τσίπρα, καθώς έκανε λόγο και για τις επισκέψεις του κ. Πετσίτη στο γραφείο της δικηγόρου κ. Τζούλη – συζύγου του Πάνου Καμμένου – από την οποία ο φίλος και πρώην συμμαθητής των κ.κ. Τσίπρα, Παπά της ζητούσε να αναλάβει ρυθμίσεις οικονομικών υποχρεώσεων μεγάλων επιχειρηματιών.
Φυσικά όπως είπε ο Γ. Τράγκας η κ. Τζούλη είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν έχει σχέση το δικηγορικό της γραφείο με οικονομικές ρυθμίσεις, και δεν ανέλαβε καμία τέτοια υπόθεση. Όπως μάλιστα ανέφερε ο Γ. Τράγκας ευρισκόμενος στη Ν. Γαλλία όποιον Έλληνα επιχειρηματία συναντούσε του έκανε λόγο για τον Μανώλη που μπαινόβγαινε στο Μαξίμου.
Όπως μάλιστα είπε χαρακτηριστικά «Τους κοιτούσα περίεργα, ποιος ήταν αυτός ο Μανώλης, ούτε τον ήξερα ούτε τον είχα ξανακούσει μέχρι που διάβασα τα ρεπορτάζ στις εφημερίδες για τον Μανώλη Πετσίτη.»
Και φυσικά ήταν εύλογο το ερώτημα του δημοσιογράφου γιατί ο φίλος και συμμαθητής γνώριζε σχεδόν το σύνολο του επιχειρηματικού κόσμου και μάλιστα όσους είχαν οικονομικά ανοίγματα που θέλανε ρύθμιση.
crashonline.gr