Σάββατο, Φεβρουαρίου 9

Μοντέλο από την Αυστραλία κατακτά τον κόσμο της μόδας με την τέλεια ομορφιά της

Το διάσημο μοντέλο Duckie Thot έχει εκατομμύρια οπαδούς, οι φωτογραφίες της έχουν χιλιάδες likes και οι πιο διάσημες μάρκες ανταγωνίζονται για να την «κλείσουν» για τις διαφημιστικές τους εκστρατείες.

Ο δρόμος προς την επιτυχία όμως για το πανέμορφο μοντέλο, δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα.
Η σουδανικής καταγωγής Αυστραλέζα με το παρατσούκλι «Black Barbie» πριν λίγα χρόνια, ήταν επιλαχούσα στον διαγωνισμό για το Next Top Model 2013, στην πατρίδα της. Λόγω των φυσικών μαλλιών της, του σκούρου δέρματός της και του γεγονότος ότι ήταν μικροκαμωμένη, η Duckie έγινε στόχος άγριου cyberbullying. Ακόμη, και η Ουίνι Χάρλοου, που είχε διεκδικήσει τον τίτλο του Top Model στις ΗΠΑ, την αποκάλεσε «κουνουπίδι».
Το χτύπημα ήταν βαρύ. Η Duckie σταμάτησε το μόντελινγκ. Λίγα χρόνια αργότερα, το 2016, σε μια όλο συναίσθημα συνέντευξη που έδωσε στο «Teen Vogue», είπε: «Ως δεκαεφτάχρονο κορίτσι, δέχθηκα κάποια χτυπήματα. Κι ήταν δύσκολο να καταλάβω το γιατί».
«Ανυπομονώ να βοηθήσω περισσότερα κορίτσια να αγαπήσουν την ομορφιά του μαύρου δέρματος τους. Με το μυαλό μου, επιστρέφω στο χρόνο και λέω στο νεαρό κορίτσι που ήμουν: «Κάνε μεγάλα όνειρα, δούλεψε σκληρά και εμπιστέψου τον εαυτό σου».
Αποτέλεσμα εικόνας για Duckie Thot
Αποτέλεσμα εικόνας για Duckie Thot
Αποτέλεσμα εικόνας για Duckie Thot instagram
Αποτέλεσμα εικόνας για Duckie Thot instagram
Αποτέλεσμα εικόνας για Duckie Thot instagram
newsletter