Σάββατο, Φεβρουαρίου 16

Η Μπεζαντάκου και ο ποδολάγνος: «Η μυρωδιά τους με ανάβει..»

μπεζ
Οι απαιτήσεις φετιχιστή προς την Μπεζαντάκου και η αντίδραση της εκρηκτικής τραγουδίστριας
Ένας ποδολάγνος έβαλε στο… μάτι τη Στέλλα Μπεζαντάκου! Μετά το περιστατικό με την ένθερμη θαυμάστριά της που ήπιε σαμπάνια από το γοβάκι της σε νυχτερινό μαγαζί,
στη Θεσσαλονίκη, η εκρηκτική τραγουδίστρια φαίνεται πως έγινε η απόλυτη φαντασίωση ενός φετιχιστή.
Ο άγνωστος άντρας δεν δίστασε να επικοινωνήσει μαζί της μέσω Ιnstagram ζητώντας ν’ αγοράσει παπούτσια της όσο γίνεται πιο χρησιμοποιημένα και… μυρωδάτα!
Ο εν λόγω κύριος προσέγγισε ευγενικά τη Στέλλα λέγοντάς της όμορφα λόγια για την πρόσφατη εμφάνισή της στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.
Ο φετιχιστής, ζήτησε από τη Στέλλα να του πουλήσει παλιά και χρησιμοποιημένα παπούτσια, εξηγώντας της πως «η μυρωδιά τους τον ανάβει».
Η τραγουδίστρια τον ρώτησε αρχικά αν της κάνει πλάκα, αλλά εκείνος τη διαβεβαίωσε πως όχι, λέγοντάς της ότι είναι ποδολάγνος και ότι εκτός από πολυφορεμένα γυναικεία παπούτσια, κατά προτίμηση αθλητικά και φλατ, αγοράζει συχνά και χρησιμοποιημένα γυναικεία καλτσάκια και καλσόν.
Τη βομβάρδιζε
Τότε η Μπεζαντάκου κατάλαβε ότι πρόκειται για ιδιαίτερη περίπτωση και έριξε μια ματιά στον λογαριασμό του στο Ιnstagram διαπιστώνοντας πως έχει μόνο φωτογραφίες με γυναικεία πόδια και πάσης φύσεως παπούτσια.