Παρασκευή, Φεβρουαρίου 15

Σας συστήνουμε τη Μαρίνα Λυκουρέζου, τη μεγάλη κόρη του ποινικολόγου

Η οποία ζει στην Αίγινα και είναι ιδιοκτήτρια του project "Cool Soap"
Aλέξανδρος Λυκουρέζος έχει αποκτήσει από το γάμο της με τη Ζωή Λάσκαρη μια κόρη τη Μαρία Ελένη την οποία και γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά.
Από τον πρώτο του γάμο όμως με τη Αμερικανοβραζιλιάνα Αλίσια Κοριολάνο η οποία είναι πρώην φωτομοντέλο, φωτογράφος και κοινωνιολόγος έχει αποκτήσει δυο ακόμη παιδιά: Toν Ιάσονα και τη Μαρίνα. Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος χώρισε
μαζί της όταν τα παιδιά ήταν πολύ μικρά.
Η Μαρίνα γεννήθηκε στο Παρίσι, πέρασε την εφηβεία της στη Βραζιλία και στη συνέχεια έζησε για πολλά χρόνια στο Λονδίνο, όπου και σπούδασε στο SOAS -School of Oriental and African Studies- University of London.
Στη συνέχεια βρέθηκε στην Αθήνα για ένα χρονικό διάστημα όπου και είχε τη δική της γκαλερί «Cats & Marbles» η οποία διέθετε vintage έπιπλα, παλιά αντικείμενα και είδη που εισήγαγε από την Ανατολή.
Όταν η Μαρίνα γνώρισε το σύντροφό της χημικό Γιάννη Ζαγοριανάκο, οι δυο τους αποφάσισαν να εγκατασταθούν μόνιμα στην Αίγινα και να ξεκινήσουν να φτιάχνουν βιολογικά σαπούνια με την επωνυμία “Cool Soap”.
Με τον πατέρα της, Αλέξανδρο την έχουμε δει σε σπάνιες κοινές δημόσιες εμφανίσεις και μία από αυτές ήταν όταν παρακολούθησαν μαζί την όπερα Κάρμεν στο Ηρώδειο.