Δευτέρα, Φεβρουαρίου 18

ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ, ΑΛΛΑ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙ! ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΣΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΨΗΦΙΣΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ

Oh, yes! Είναι… τσακωμένοι! Τι τσακωμένοι, σκοτωμένοι είναι ο Τσίπρας και ο Καμμένος,
από τότε που… χώρισαν! Πολύ… σκληρός ο Πάνος! Δεξιός με τα… ούλα του! Εθνικόφρων μέχρι κει που δεν πάει άλλο! Θα τον τρελάνει στην… αντιπολίτευση τον… παλιοκομμουνιστάκο και δε θα ησυχάσει αν δεν τον ρίξει από την εξουσία! Θα τον χτυπήσει σα χταπόδι! Oh, yes! Και μετά…
ξυπνήσαμε!

Σήμερα, λοιπόν, φάνηκε για μια ακόμα φορά η συμπαιγνία των δήθεν… χωρισμένων προδοτών της Μακεδονίας μας, Τσίπρα-Καμμένου.


Έτσι, κατά τη σημερινή συνεδρίαση της επιτροπής δεοντολογίας της βουλής, η ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε πλάτες στον πρώην, νυν και αεί συνοδοιπόρο του, δεχόμενος πως ο Καμμένος (που κρύφτηκε –ξανά!- πίσω από τον αισχρό νόμο περί ευθύνης υπουργών, σε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση που του είχε καταθέσει ο εκδότης των Παραπολιτικών Γιάννης Κουρτάκης…) πρέπει να απολαύσει υπουργικής ασυλίας, καίτοι δεν είναι σήμερα υπουργός, αλλά γιατί ήταν τότε που υπεβλήθη η μήνυση εναντίον του!!! Αποδεικνύοντας πως όλα είναι μια απάτη, ενώ στην πραγματικότητα Τσίπρας και Καμμένος είναι το ένα και το αυτό!

Παρεμπιπτόντως, το ίδιο το… λιοντάρι ο Καμμένος, είχε ζητήσει με επιστολή του στην επιτροπή να μετατραπεί η δικογραφία από βουλευτική σε υπουργική, για να προστατευθεί!

«Το αίτημα αφορά μήνυση που έχω υποβάλει για τις συκοφαντίες που εκτόξευσε εναντίον μου. Ως υβριστής, όχι ως υπουργός Άμυνας. Αν έχει τα άντερα ας έρθει να δικαστεί όπως όλοι οι Έλληνες πολίτες. Όμως κρύβεται πίσω από την ασυλία του», έγραψε στο twitter ο εκδότης των Παραπολιτικών και βέβαια, δεν έχει άδικο…