Κυριακή, Φεβρουαρίου 17

«Παπαδοπαίδια» έβαλαν... μαριχουάνα στο θυμιατήρι!

«Παπαδοπαίδια» έβαλαν... μαριχουάνα στο θυμιατήρι!



Αντιμέτωποι με τον Νόμο ήρθαν δύο ανήλικοι Ισπανοί, οι οποίοι είχαν την φαεινή ιδέα να τοποθετήσουν μαριχουάνα μέσα στο θυμιατήρι ιερέα σε εκκλησία της χώρας.
Οι δύο νέοι, που βοηθούν ως «παπαδοπαίδια» τους υπεύθυνους του καθεδρικού ναού της πόλης Σαντιάγο ντε Κομποστέλα στην Γαλικία ναού της καθολικής εκκλησίας αποφάσισαν να δώσουν μία εύθυμη νότα στην Θεία Λειτουργία και τοποθέτησαν την ποσότητα της μαριχουάνας στο θυμιατήρι λίγο πριν την έναρξη της λειτουργίας.
Ανυποψίαστοι δεκάδες πιστοί άρχισαν να συρρέουν στον χώρο, όμως όταν έφτασε η ώρα για την χρήση του θυμιατηριού, όλα άρχισαν να... μυρίζουν λιγάκι διαφορετικά.
Τελικά, αφού οι περισσότερες εκτιμήσεις των παρευρισκομένων συνέκλιναν ότι επρόκειτο για μαριχουάνα στον σημείο έφτασε η αστυνομία, η οποία και συνέλαβε τους δύο πλακατζήδες νεαρούς, οι οποίοι στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς να τους απαγγελθούν κατηγορίες, παρά μόνο η ρητή απαγόρευση της ενασχόλησης με το θυμιατήρι του ναού.
Οι ίδιοι οι δράστες ανέφεραν πως  η ιδέα για την φάρσα του ήρθε κατά τη διάρκεια της χριστουγεννιάτικης λειτουργίας, ενώ δεν παρέλειψαν να σημειώσουν πως το μόνο που ήθελαν ήταν να κάνουν λίγο πιο ευτυχισμένους τους δεκάδες πιστούς που βρίσκονταν μέσα στον ναό.