Τζένιφερ Λόπεζ: Η «καυτή» φωτογραφία που σχολιάστηκε από νυν και πρώην (φωτο)


Η εντυπωσιακή φωτογραφία της Τζένιφερ Λόπεζ που έκανε τους πάντες να παραμιλάνε.
Είναι μία λαμπερή και εντυπωσιακή γυναίκα και λίγοι άντρες μπορούν να της αντισταθούν. Φυσικά αυτό το γνωρίζει και ο σύντροφος της Alex Rodriguez, αλλά και ο πρώην της, διάσημος ράπερ, P. Diddy.

Η σταρ μοιράστηκε στο Instagram φωτογραφία της με αθλητικό σύνολο που αποκάλυπτε τους γραμμωμένους κοιλιακούς και χέρια της και ξετρέλανε όχι μόνο τους θαυμαστές της αλλά και τους δυο άντρες, που της χάρισαν το like και το σχόλιο τους. Φυσικά αυτό δεν ξέφυγε από τους χρήστες του διαδικτύου.
Το γυμνασμένο κορμί της συγκέντρωσε περισσότερα από 2,5 εκατομμύρια like και bonus εκείνο του πρώην συντρόφου της.
Ο Diddy και η J. Lo ήταν μαζί από το 1999 ως το 2001, με αρκετές κοινές δημόσιες εμφανίσεις.Στα σχόλια ο ράπερ δεν μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό του γράφοντας  «Ωω Θεέ μου»!
Από την άλλη ο σημερινός της σύντροφος και αστέρι του μπέιζμπολ Alex Rodriguez, έδειξε επίσης την αγάπη του πληκτρολογώντας «είμαι τυχερός». Η Tζένιφερ είναι μία γυναίκα που θαυμάζουμε όλες όχι μόνο για την εμφάνιση και φυσική της κατάσταση που μας εμπνέει άλλα και για το στιλ και την μουσική της. Η φωτογραφία της τραγουδίστριας είναι ο ορισμός του #bodygoals αλλά και #life goals μαζί.

Αρχική Σελίδα