Τετάρτη, Φεβρουαρίου 13

Βουλή των Ελλήνων, ώρα Σεφερλή

Βουλή των Ελλήνων, ώρα Σεφερλή
Ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις και επίκαιρα σχόλια από το Inbox της A.V.

Παλεύεται ή δεν παλεύεται το ζεϊμπέκικο με push-ups στην πίστα; Τι άλλαξε με την αποχώρηση των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση; Δείτε τα σχόλια της A.V. για την επικαιρότητα και τις πολιτικές εξελίξεις όπως δημοσιεύτηκαν στο Inbox του athensvoice.gr.
Μετά από 10 χρόνια κρίσης υπάρχει Σύλλογος Φίλων ΕΡΤ Σερρών που επιδοτείται από
το υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης για να κάνει γιορτή. Ολοταχώς προς την τρίτη χρεοκοπία.
Η οργή του σκισμένου καλτσόν

Άντε, για το τσιγάρο και το καλάσνικοφ να μην πεις τίποτα. Αλλά, ρε φίλε, το ζεϊμπέκικο με push-ups στην πίστα δεν παλεύεται.

Την προηγούμενη φορά μπροστά του ο Ερντογάν αμφισβήτησε τη συνθήκη της Λωζάνης. Τώρα επικήρυξε τους στρατιωτικούς που βρήκαν άσυλο στην Ελλάδα. Σε κάθε συνάντηση μια προσβολή. Τι είναι αυτό που τον υποχρεώνει να τις δέχεται;

Πάντως, μπορεί να αποχώρησαν οι ΑΝΕΛ, αλλά το ύφος, το ήθος και η αισθητική της κυβέρνησης δεν φάνηκε να αλλάζουν καθόλου.

Η μόνη ανησυχία είναι μήπως τα καμώματα του Πολάκη και του Παπαχριστόπουλου και της Μεγαλοοικονόμου ενοχλήσουν την αισθητική του Μαραντζίδη και θολώσουν το «προοδευτικό μέτωπο».

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ δήλωσε ότι δεν ψήφισε γιατί ήπιε μια γκαζόζα και πήγε τουαλέτα. Βουλή των Ελλήνων, ώρα Σεφερλή.

Εξευτελισμός των θεσμών, γελοίοι κομπάρσοι βγαλμένοι από τηλεοπτικά παρατράγουδα, παρακμή. Το δυστύχημα είναι ότι πολλοί συμπατριώτες μας θα θεωρήσουν ότι όλα αυτά είναι συμπτώματα της Πολιτικής, της Βουλής, της Δημοκρατίας.

Σιγά την αύξηση του κατώτατου μισθού. Ο Μαδούρο έχει κάνει 34 αυξήσεις μέχρι να φτάσει το μισθό στα 3 δολάρια...

Άλλες 10 προσαγωγές η αστυνομία σε διαδηλωτές έξω από εκδήλωση του Παπαδημούλη. Να τα βλέπει το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ που τους έδερναν και ζήταγαν και συγγνώμη...

Μόνος μου και όλοι σας, σας έχω, ο ένας. Στα τέσσερα εσείς, ο άλλος. Καθίστε κάτω, τώρα μιλάει ο πρωθυπουργός της χώρας, ο αρχηγός τους. Μια ταιριαστή παρέα.

Το 2015 ο σοφός ελληνικός λαός αποφάσισε ότι για όλα τα δεινά του, φταίει το «παλιό πολιτικό σύστημα». Και αποφάσισε να εκλέξει τον Πολάκη.

Ίσα με 120 άτομα από τους αγανακτισμένους με τη Συμφωνία των Πρεσπών έχουν συλλάβει την τελευταία βδομάδα αυτοί που φώναζαν κάποτε για το «ιερό δικαίωμα του λαού να διαδηλώνει».
politika-gr