Δευτέρα, Φεβρουαρίου 4

Νέες βόμβες Τράγκα: «Κύριε πρωθυπουργέ, ξέρω που παίζετε… χαρτιά τις νύχτες!» – Επιμένει για Μαλδίβες και τώρα λέει και για… Σικελία!

tragkas
Με τι φράση «τι ήθελα ο μαλάκας να προκαλέσω τέτοια αναστάτωση» ο Γιώργος Τράγκας, σήμερα, από την εκπομπή του, επέμενε για όσα έχει πει για τις Μαλδίβες, λέγοντας πως ποτέ στην καριέρα του δεν κατασκεύαζε fake news. Μάλιστα, η επιβεβαίωση των ειδήσεων γίνεται και από την… Αγγλία.

«Με εμένα μην παίζετε. Για να πω για τις Μαλδίβες, έχω επιβεβαιώσει την είδηση. Στην αρχή, δεν είπα τίποτα. Όταν όμως μίλησε με ένα φίλο μου από το Ντουμπάι, συνέθεσα πληροφορίες. Και όταν ένα βράδυ, μου το επιβεβαίωσαν ξανά, το είπα. Το καταλάβετε; Άντε, να μην βγουν και… φωτογραφίες».
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στην… κρουαζιέρα στην Σικελία: «Ερώτημα προς το Μαξίμου: Πήγε ο κύριος πρωθυπουργός στην Σικελία; Και τον ΄΄ακολουθούσαν΄΄ βατράχια; Ναι ή όχι;»…
Άρχισε όμως να λέει και άλλα ενδιαφέροντα πράγματα… Όπως, ότι ξέρει που παίζει… χαρτιά ο Αλέξης Τσίπρας! «Ξέρω εκεί στην Ιπποκράτους… Ναι, πώς μπαίνατε τις νύχτες… Με ποιους παίζετε… Μου τα έχουν πει όλα. Ποιοι; Μα φυσικά οι υπουργοί σας! Όταν με συναντούσαν τα βράδια. Όλα».
Ανέφερε ακόμα πως «όταν είσαι με κάποιον τόσο στενά για τέσσερα χρόνια, ξέρει τα πάντα για εσένα. Γνωρίζει τα πάντα.  Γνωρίζει όλες τις πλευρές σας. Όλες…».
Και πολλά άλλα…
http://www.makeleio.gr