ΔΕΣΤΕ ΤΟΝ ΜΕ ΑΛΥΣΙΔΕΣ & ΡΙΞΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ! ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΠΕΡΙΓΕΛΟΣ & Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ!!!

Είναι η κατάρα της χώρας και το όνειδος της ντροπής μας!
Είναι η κατάρα της χώρας και το όνειδος της ντροπής μας! Αποκλείστε τον από κάθε εκδήλωση και εκπροσώπηση της χώρας, κρύψτε τον και εξαφανίστε τον να μη ξανανοίξει ποτέ το στόμα του, να μην εκπροσωπήσει ποτέ ξανά τη χώρα, αν θέλουμε πραγματικά να διαφυλάξουμε τη πατρίδα μας ή ότι θα απομείνει απ’ αυτή!!!

Τι είπε πάλι ο κατάπτυστος προδότης στη Κύπρο; Μας είπε ότι, το 80% των Ελλήνων είμαστε μη σκεπτόμενα άτομα, δηλαδή ηλίθιοι και μα@@@ες, φασίστες κι ακροδεξιοί, γιατί θελήσαμε να
διαφυλάξουμε την ελληνικότητα της Μακεδονίας μας και τις πιο λαμπρές σελίδες της Ιστορίας μας, να σταματήσουμε την προδοσία και το εθνικό έγκλημα που διέπραξε απεμπολώντας μαζί και την πολιτιστική μας κληρονομιά, βάζοντας ο άθλιος τα θεμέλια να μας διεκδικήσουν από αύριο έως και τα εδάφη μας!
Και φυσικά πριν ο αλέκτωρ λαλήσει τρεις φορές, οι προθέσεις των «φίλων» του Σκοπιανών αποκαλύφθηκαν περίτρανα, με τον ΛΑΟ ΜΑΣ ΗΔΗ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ!!!
Ντιμιτρόφ: Θα λεγόμαστε «Μακεδονία» μέχρι να μπούμε στο ΝΑΤΟ «……
Τις ίδιες στιγμές έχουμε τον Ζάεφ μαζί με όλο το ρεμπέτ- ασκέρι του, τους Τουρκο-Βουλγαρο-Αλβανόφωνους γύφτους και Σλάβους ποτισμένους εχθρούς της χώρας μας, να βγαίνουν σε όλα τα διεθνή ΜΜΕ ανακηρύσσοντας το κρατίδιο τους ‘’Μακεδονία’’ και τον εαυτό τους ‘’Μακεδόνες’’ διεκδικώντας κάθε τι Ελληνικό-Μακεδονικό, είτε είναι προϊόν όπως έκαναν αυτές τις ημέρες στην έκθεση τροφίμων της Νέας Υόρκης, είτε όλα τα άλλα που κάθε μέρα βρίσκουν να ξεθάβουν και να διεκδικούν!
Μιλάμε πλέον για μια πέραν κάθε λογικής μισελληνική και εγκληματική ετεροβαρή συμφωνία, για μια απίστευτη εθνική προδοσία από τον πρωθυπουργό της χώρας και άλλα 152 κατάπτυστα μιάσματα, πιόνια των κατακτητών της πατρίδας μας, προσκυνημένα όλα ανήκοντα στη ‘’λέσχη των προθύμων’’, έτοιμα πάντα να προδώσουν για τα 7.000 αργύρια και τις όποιες άλλες συμφωνίες τους κάτω απ’ το τραπέζι! Τι να πρωτοαναφέρουμε, τις μύριες τόσες αποτυχημένες διεκδικήσεις μας και όλες τις χαμένες μάχες της χώρας που τον διαπίστευσαν παγκοσμίως ως τον χειρότερο διαπραγματευτή της γης ή να στοχεύσουμε στην άλλη εθνική τραγωδία, σ’ αυτή που έδωσαν οι άθλιοι όλες τις τράπεζες μαζί με τα δάνεια του λαού μας στους μέντορες τους ως δώρο και εις εξόφληση του ‘’χρέους’’ τους για να βρεθούν στον θώκο της εξουσίας;
Πολλά έχουμε ζήσει και πιο πολλά έχουμε διαβάσει, ωστόσο, αυτό το δράμα δεν έχει ξαναπαιχθεί ποτέ! Εν καιρό ειρήνης να παραδίδει μια χώρα την επικυριαρχία της, την ιστορία της και την πολιτιστική της κληρονομιά ή τον Εθνικό της πλούτο, τις περιουσίες του λαού έως και τα σπίτια του, μεταλλάσσοντας τους πολίτες της σε άστεγους και παρίες, τόσο απροκάλυπτες πράξεις προδοσίας δεν ξανάγιναν ποτέ!
ΜΙΛΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΕΦΙΑΛΤΕΣ & ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΜΕΝΑ ΝΕΝΕΚΙΑ, ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!
Έλληνες και Ελληνίδες, τούτο το απίστευτα ανεύθυνο κι ανώριμο παιδί, (γιατί περί αυτού πρόκειται, μη πιστέψετε στιγμή ότι πρόκειται περί έξυπνου ανθρώπου και δη πολιτικού), δεν πρέπει επ’ ουδενί να ταξιδέψει στη Τουρκία να βρεθεί απέναντι σε έναν ηγέτη που ανεξάρτητα αν είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της χώρας μας δεν παύει να είναι σήμερα ο ένας εκ των δυο μεγαλύτερων πολιτικών στην παγκόσμια σκακιέρα!
Ουαί κι αλίμονο για μας αν υπάρξει συνάντηση και διαπραγμάτευση μεταξύ Τσίπρα- Ερντογάν. Θρηνείστε για τη χώρα και ψάξτε να βρείτε ποια θα ‘ναι η αμέσως επόμενη Εθνική τραγωδία! Αν υπήρχε ίχνος στοιχειώδους αντίληψης, αυτογνωσίας και εθνικής υπερηφάνειας, μετά από αυτά που μας κάνουν, όχι συνάντηση μαζί του δεν θα ‘πρεπε να γίνει, αντιθέτως η πρόταση θα ‘πρεπε να έχει απορριφτεί με τον πλέον έντονο και απωθητικό τρόπο μετά τις καθημερινές τους απίστευτες δηλώσεις, κινήσεις και πολεμικές ιαχές, απαιτώντας τους να υπογράψουν τουλάχιστον μιας μικρής διάρκειας ένα μορατόριουμ, προκειμένου να γίνει η συνάντηση με μια πολυμελή αντιπροσωπεία να σταθούμε δυναμικά απέναντι τους σε οτιδήποτε μπει πάνω στο τραπέζι!
Ωστόσο, επειδή ο λύκος δεν αλλάζει προβιά, ποια είναι η εξωτερική πολιτική της χώρας μας και που είναι οι πολιτικοί μας τώρα που η Τουρκία έχει τουλάχιστον τρία ανοιχτά μέτωπα και βρίσκεται απέναντι κι από την Ε.Ε.; Γιατί δεν ‘’ενεργούμε’’ μαζί με τους Κούρδους και τις άλλες εχθρικές ως προς αυτούς δυνάμεις έχοντας στο πλευρό μας και την Ευρώπη να τους φτάσουμε στα βάθη της Ασίας όσο υπάρχει ακόμα καιρός και μπορούμε να το κάνουμε; Κανείς δεν μπορεί να δεί ότι τώρα είναι η χρονική στιγμή;
Και ενώ συμβαίνουν τα τόσα άλλα μύρια σε βάρος της χώρας μας, ο άθλιος και προσκυνημένος μόλις χθες, λίγες μέρες πριν πάει στη Τουρκία, συνέδεσε τη συμφωνία των Πρεσπών με το Κυπριακό! Κύπριοι και Έλληνες, αρχίστε να τρέμετε ψάχνοντας ποια θα είναι η επόμενη προδοσία και εθνική τραγωδία του Τσίπρα και των υμετέρων του! Ο Θεός να λυπηθεί τις πατρίδες μας Ελλάδα και Κύπρο!
Συγχωρήστε με, αλλά ευχηθείτε καλύτερα να πέσει το αεροπλάνο από το να πραγματοποιηθεί αυτή η συνάντηση! Και ο ηλιθιότερος των ηλιθίων καταλαβαίνει ότι οι Τούρκοι δεν διαπραγματεύονται τίποτα δικό τους, διεκδικούν ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!!!
Προς τι λοιπόν η εκεί παρουσία του πανηλίθιου, προσκυνημένου, δοσίλογου κι ανθέλληνα, μόνο κακό θα κάνει!!!
Θεέ μου, ένας ηγέτης δεν θα βρεθεί ποτέ γι’ αυτή τη δόλια πατρίδα μας;
Β. Αναγνώστου
Συγγραφέας- αρθρογράφος
www.manifesto.com.gr
 triklopodia.gr