Πέμπτη, Φεβρουαρίου 21

Γ. Τράγκας: «Τα αργύρια της προδοσίας του Τσίπρα και τα ανταλλάγματα σε Μωραϊτη-Τόλκα»

Καταπέλτης ήταν ο Γιώργος Τράγκας, από την εκπομπή «Εν Αθήναις» και τα Παραπολιτικά 90.1 Fm,  για την βράβευση του Τσίπρα από τον Βαυαρό πρωθυπουργό λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «παίρνει τα αργύρια της προδοσίας».
Συγκεκριμένα τόνισε:

«Πάμε για τις πιο κρίσιμες εκλογές της μνημονιακής περιόδου. Ο πολιτικός χρόνος χύνεται από την κλεψύδρα του Τσίπρα ταχύτατα. Πάμε για πόλωση εκτεταμένης εκλογικής νοθείας, το θεωρώ κάτι παραπάνω
από βέβαιο. Θα έχουμε συνθήματα όπως εκείνα του παλιού ΠΑΣΟΚ. Ο κόσμος του φωτός θα συγκρουστεί με τον κόσμο του σκότους. Οι «άγγελοι» του Τσίπρα θα συγκρουστούν με τους «δαίμονες» του Μητσοτάκη. Ο «χουντικός» πρωθυπουργός πρόκειται να ρίξει το σύνθημα «ή με το λαό ή με την ελίτ». Πρόκειται να το παίξει πάλι αριστερός και μαρξιστής. Μπορεί να τον βραβεύουν οι Βαυαροί , οι πιο ακροδεξιοί, αλλά αυτός δηλώνει αριστερός. Είναι υπερήφανος που τον βραβεύουν οι Γερμανοί, οι δολοφόνοι του ελληνικού λαού, οι εκτελεστές του.
Την ίδια ώρα η τουρκική προπαγάνδα στην Ελλάδα συνεχίζεται. Οι καθημερινές διεκδικήσεις  και οι απειλές της συνεχίζονται σε όλο το μήκος των συνόρων. Σε καθημερινή βάση ακούμε ότι η Τουρκία δεν αναγνωρίζει ούτε το Καστελόριζο, ούτε τη Ρόδο, ούτε την υφαλοκρηπίδα. Οι Τούρκοι μεταδίδουν απειλές, καινούργια στρατιωτικά όπλα και καινούργιες διεκδικήσεις. Καθημερινά μαθαίνουμε ότι τα νησιά μας δεν έχουν υφαλοκρηπίδα.»
Και συνέχισε λέγοντας:
«Το παιδί του λαού των απριλιανών εργολάβων, το παιδί που αγωνίζεται εναντίον της ελίτ, στήνει δουλειές με όλους τους πετρελαιάδες. Προς το παρόν και πριν τελειώσει ο πολιτικός χρόνος του ζει μεγάλες στιγμές στις αγκαλιές των πιο μεγάλων ακροδεξιών της Ευρώπης. Όλοι οι ανθέλληνες, οι πιο μεγάλοι εχθροί μας, αυτοί που μας χλευάζουν ακόμη τον βραβεύουν. Τον βραβεύουν για τις προδοσίες του. Ο ίδιος δεν μπορεί να πιστέψει πόσο βλάκας και ηλίθιος είναι πολιτικά που εκφράζει την έκπληξή του για την βράβευσή του από τον πρωθυπουργό της Βαυαρίας.
Έχουμε πρωθυπουργό φασίστα. Χαίρετε που τον βραβεύουν όσοι χλευάζουν την χώρα μας. Χαίρεται και γελάει ο ηλίθιος με τους χλευαστές της Ελλάδας,  με αυτούς που έστειλαν τα παιδιά μας στο εξωτερικό. Μπορεί να ξυπνήσουμε ένα πρωί και να έχει υπογράψει νέα συνθήκη Λοζάνης.
Ο προδότης, ο οποίος θέλει να βγει με την κεντροαριστερά συγκεντρώνοντας πολιτικούς κατιμάδες, όταν τον βραβεύουν οι Γερμανοί που δεν έδωσαν ποτέ τις πολεμικές αποζημιώσεις. Έχει κάψει κάθε ίχνος εγκεφαλικής ουσίας. Έχασε κάθε ίχνος αξιοπρέπειας και εθνικής συνείδησης. Παίρνει τα αργύρια της προδοσίας του από όσους έδιωξαν τα παιδιά μας στο εξωτερικό. Ποτέ στην μεταπολεμική ιστορία της χώρας δεν υπήρξε τέτοιος πολιτικός από την εποχή των Ιωαννίδηδων και των Ανδρουτσόπουλων.»
Από τα βέλη του δεν ξέφυγαν ούτε οι κ.κ. Μωραϊτης και Τόλκας, τους οποίους στόχευσε με όσα έλεγαν πριν την υφυπουργοποιησή τους κατά του ΣΥΡΙΖΑ.
Συγκεκριμένα επισήμανε:
«Ο κ. Μωραΐτης και Τόλκας μπήκαν στην κυβέρνηση και απέδειξαν ότι για να πάρεις καρέκλα από τον Τσίπρα,  πρέπει να προέρχεσαι από το ΠΑΣΟΚ. Νομίζει ότι θα το παίξει κεντροαριστερά στην Ελλάδα με όλα τα «αποκαΐδια» που πήρε. Συναγωνίζονταν οι Τόλκας και Μωραΐτης σε ύβρεις εναντίον του Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ και όμως έγιναν υφυπουργοί. Πήραν θέση υφυπουργού βρίζοντας τον ΣΥΡΙΖΑ.
Η μεγαλύτερη απάτη της μεταπολίτευσης είναι οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Ο νέος υφυπουργός, ο κ. Μωραΐτης, έλεγε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αξίζει τα Όσκαρ αποτυχίας τυχοδιωκτισμού και διχασμού.
Τα πούλησε όλα ο «κοχίμπας» και χαίρεται που τον βραβεύουν οι Βαυαροί. Συγκεκριμένα ο Μωραΐτης έλεγε: «στο ΣΥΡΙΖΑ ανήκουν τα Όσκαρ της αποτυχίας, του τυχοδιωκτισμού και του διχασμού που είναι και η μεγαλύτερη πληγή που έφερε η κυβέρνηση.» Και βγαίνουν τώρα οι ηλίθιοι οι Συριζαίοι και εκθειάζουν τον Μωραΐτη. Έφτασε στο σημείο ο Μωραΐτης να λέει ότι το τέλος των μνημονίων του Τσίπρα είναι το πιο σύντομο πολιτικό ανέκδοτο.
Εκτός από το Μωραΐτη έβαλε και τον κ. Τόλκα, σε θέση υφυπουργού. Μετά από όλα όσα έχουν πει, πείτε μου πόσα λεφτά πήραν για να μείνει στην εξουσία ο Τσίπρας;. Πείτε μου πόσα πήραν για να μπουν στη νέα κυβέρνηση;
Οι γελοίοι των Αθηνών έδωσαν διάφορα ανταλλάγματα για να προσέλθει και να βάλει χρώμα στο κατάμαυρο ΣΥΡΙΖΑ το δίδυμο Μωραΐτη και Τόλκα.»
crashonline.gr