Σάββατο, Φεβρουαρίου 16

I.S.C.S.C Συμβούλιο Εσωτερικής Ασφάλειας & Γεωπολιτικής Στρατηγικής . Πανελλήνια σύσκεψη όλων των Πατριωτικών δυνάμεων ΤΩΡΑ !!

Σώστε την Ελλάδα και τα βρίσκετε μετά !
Μέγιστης Στρατηγικής Σημασίας να ηττηθεί η Συμφωνία των Πρεσπών στις Εκλογές .
Το ξενοκρατικά ελεγχόμενο πολιτικό σύστημα των τελευταίων ετών που ξεχειλίζει από ανθελληνισμό και υποκρισία , δεν εκφράζει πλέον το λαό . Διάγει ενίοτε εχθρικά απέναντί του.

Μας οδηγεί έντεχνα στο να αφομοιωθούμε σε μια αχανή πολυπολιτισμική κοινωνία , προκειμένου να διευκολυνθεί ο έλεγχός της από τους γνωστούς εμπνευστές της
Η επιλογή μας πλέον μία , η ευκαιρία …η τελευταία ! Νικήστε στρατηγικά το ξενοκρατικό πολιτικό σύστημα και αντικαταστήστε το μέσα από Δημοκρατικές διαδικασίες . Το 80% θα είναι μαζί σας , Ψυχή τε και σώματι !
Η ήττα της Συμφωνίας των Πρεσπών είναι ζωτικής και κομβικής σημασίας ανάγκη πλέον και σημαίνει πολλά περισσότερα από την προστασία της Ιστορία μας , σημαίνει ότι ξαναπαίρνουμε τη χώρα στα χέρια μας , ανακτούμε την αξιοπρέπειά μας , το ηθικό μας ως λαός , την ταυτότητά μας , το μέλλον μας , την ιστορία μας , τις αξίες και τα ιδανικά μας
Η συμφωνία των Πρεσπών πρέπει να ηττηθεί , πολιτικά και κοινωνικά , να ηττηθεί στο όνομα της Ελληνικής Δημοκρατίας και του Ελληνικού λαού, στ όνομα των προγόνων μας , για τα όσια και ιερά μας ,για τα πιστεύω μας , για όλα όσα μας κάνουν περήφανους ως Έλληνες , για όλα όσα μας πήραν , για όλα όσα μας στέρησαν , για όλους όσους δεν μπορούν και δεν μπορούσαν να φωνάξουν
Μην ξεχάσετε , μην επαναπαύεστε , μην παραπλανήστε , μην αποπροσανατολίζεστε , μην τους αφήσετε να ¨αγοράσουν¨ τα πιστεύω σας , ¨μην σαγηνευτείτε από τις σειρήνες ¨, μην πουλήσετε την ψυχή σας στο διάβολο , μην ¨σκοτώσετε το μέλλον των παιδιών σας .
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ! ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ! ¨ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ¨
Σας ζητάμε ΜΟΝΟ να συντονιστείτε στο παρόν Ψήφισμα που εξεδόθη κατά την 1η συνεδρίαση του «Συμβουλίου εσωτερικής ασφάλειας και γεωπολιτικής Στρατηγικής (I.S.C.S.C)»
Με εκτίμηση , εκ του ΔΣ
Ο Γραμματέας εκτελεστικού Τ.Σ.Υ

triklopodia.gr