Έγκυος για τέταρτη φορά η Kate Middleton;

Έγκυος για τέταρτη φορά η Kate Middleton;
Μπορεί τους τελευταίους μήνες τα βρετανικά ΜΜΕ να ασχολούνται μόνο με την εγκυμοσύνη της Meghan Markle, όμως τις τελευταίες ημέρες ξεκίνησαν να ασχολούνται περισσότερο με την Kate Middleton.

Ο κόσμος ξεκίνησε να δείχνει και πάλι  ενδιαφέρον στην αγαπημένη του δούκισσα, καθώς υπάρχει έντονη φημολογία πως κυοφορεί το τέταρτο παιδί της. Μπορεί ο πρίγκιπας Louis να γίνεται ενός έτους στις 23 Απριλίου, όμως η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William φαίνεται πως αποφάσισαν να μεγαλώσουν κι άλλο την οικογένεια τους.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα βρετανικά tabloids αυξήθηκε απότομα η στοιχηματική επιλογή που είχε να κάνει με πιθανή τέταρτη εγκυμοσύνης της δούκισσας του Cambridge και έτσι θεωρήθηκε πως κυοφορεί και πάλι.

Όπως έχει αναφερθεί στο παρελθόν, ο πρίγκιπας ήταν αρκετά διστακτικός στο να αποκτήσει τόσο μεγάλη οικογένεια, όμως μετά τα πρώτα δύο παιδιά φαίνεται πως άλλαξε άποψη.

Να θυμίσουμε πως το ζευγάρι έχει αποκτήσει τον 5χρονο πρίγκιπα George, την 3χρονη πριγκίπισσα Charlotte και τον μόλις 10 μηνών πρίγκιπα Louis.