Παρασκευή, Φεβρουαρίου 8

Osteostrong: 10 λεπτά την εβδομάδα αρκούν για να ενισχύσετε τα οστά σας!

osteo

Τι είναι η μέθοδος OsteoStrong;

Η OsteoStrong είναι η μοναδική μέθοδος στον κόσμο που, χωρίς γυμναστική και συμπληρώματα διατροφής, συμβάλλει δραστικά στην ενδυνάμωση του σκελετικού συστήματος, ενεργοποιώντας τη φυσική λειτουργία αύξησης της οστικής πυκνότητας και της μυϊκής μάζας.
Που βασίζεται;
Βασίζεται στη χρήση 4 ρομποτικών μηχανημάτων πρωτοποριακής τεχνολογίας (σύστημα SPECTRUM), καθένα από τα οποία επιτυγχάνει την ενδυνάμωση διαφορετικών σημείων του ανθρώπινου σώματος, με αποτέλεσμα την απόκτηση ενός γερού μυοσκελετικού συστήματος. Αρχή της μεθόδου είναι ο νόμος της οστεογονικής φόρτισης (osteogenic loading), ο οποίος διατυπώθηκε από τον Dr. John Jaquish αξιοποιώντας τα ευρήματα του Γερμανού γιατρού Dr. Julius Wolf, που ήδη από το 1892 υποστήριξε πως τα οστά προσαρμόζονται στη φόρτιση – πίεση που τους ασκείται. Εάν η φόρτιση – πίεση στα οστά αυξηθεί, τότε τα οστά αυτoαναπλάθονται, έτσι ώστε με το πέρασμα του χρόνου να γίνονται δυνατότερα για να αντιμετωπίσουν την αυξημένη φόρτιση – πίεση. Σε συνθήκες υψηλότερης πίεσης, η οστική πυκνότητα αυξάνεται και τα οστά δυναμώνουν. Τα ευεργετικά αποτελέσματα της οστεογονικής φόρτισης τεκμηριώνονται σε περισσότερες από 25.400 κλινικές μελέτες.
Σε ποιους απευθύνεται;
Η μέθοδος OsteoStrong απευθύνεται σε ανθρώπους κάθε ηλικίας που θέλουν να βελτιώσουν τη μυοσκελετική τους κατάσταση, σε άτομα μέσης ή μεγαλύτερης ηλικίας που επιδιώκουν να ξανακερδίσουν τη δύναμη και την ευεξία τους, αλλά και σε αθλητές που θέλουν να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους.
osteo1
Ποια είναι τα αποτελέσματά της;
  • Καλύτερη ισορροπία
  • Μεγαλύτερη ευελιξία
  • Αύξηση μυοσκελετικής δύναμης
  • Βελτίωση φυσικής κατάστασης
  • Αύξηση ενέργειας
  • Μείωση πιθανότητας κατάγματος
  • Εξάλειψη πόνων στους συνδέσμους και στις αρθρώσεις
  • Ανάσχεση ή και αντιστροφή της οστεοπόρωσης
  • Μείωση των επιπέδων της γλυκοζυλιωμένης αιμοσφαιρίνης (HbA1C) στο αίμα (Διαβήτης Τύπου 2)
Κάθε πότε γίνονται οι συνεδρίες;
Οι συνεδρίες της OsteoStrong γίνονται μία μόνο φορά την εβδομάδα και δεν διαρκούν περισσότερο από 10 λεπτά συνολικά και στα 4 μηχανήματα. Για την ακρίβεια, ο συνολικός καθαρός χρόνος ώθησης ή έλξης σε κάθε ένα από τα μηχανήματα δεν υπερβαίνει τα 60 δευτερόλεπτα σε εβδομαδιαία βάση. Η διαδικασία δεν απαιτεί προετοιμασία, δεν είναι επίπονη, δεν προκαλεί ιδρώτα ή κούραση, δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ενδυμασία (γίνεται με τα ρούχα της δουλειάς ή της καθημερινότητας), ενώ επιβλέπεται και καθοδηγείται σε όλη τη διάρκειά της από ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό.
Η OsteoStrong εκπροσωπείται στην Ελλάδα από την εταιρεία OSTEOFIT A.E., Σωρού 3-5, 15125 Μαρούσι, info@osteostrong.gr, 210 6179265.

 http://omorfamystika.gr