Πέμπτη, Φεβρουαρίου 28

Μυστηριώδης θάνατος πρώην μοντέλου του Playboy – Είχε προβλέψει ότι κάτι κακό θα της συμβεί (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Το πρώην μοντέλο και αστέρι του Big Brother., Natacha Jaitt, βρέθηκε νεκρή σε ηλικία 41 ετών, με τις πρώτες πληροφορίες να λένε για χρήση ναρκωτικών, αλλά υπάρχει και ένα… μυστήριο καθώς φαίνεται να είχε προβλέψει το θάνατό της.


Το άψυχο και γυμνό σώμα της βρέθηκε μετά από ένα πάρτι στο Μπουένος Άιρες. Τα τοπικά ΜΜΕ, αναφέρουν πως η μητέρα 2 παιδιών έκανε χρήση ναρκωτικών, αλλά ένα μυστήριο πλανάται γύρο από το θάνατό της, καθώς πριν από μερικούς μήνες είχε γράψει ένα… προφητικό tweet.

Τον Απρίλιο του περασμένου έτους, η 41χρονη είχε γράψει στο Twitter:
«ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Δεν πρόκειται να αυτοκτονήσω, δεν πρόκειται να πάρω υπερβολική δόση κοκαΐνης και να πνιγώ στην μπανιέρα ή να αυτοπυροβοληθώ. Έτσι, αν κάτι τέτοιο συμβεί, δεν ήμουν ΕΓΩ. Αποθηκεύστε αυτό το tweet», έγραψε στα ισπανικά, σύμφωνα με τους Buenos Aires Times.


Το προφητικό tweet δημοσιεύθηκε, λίγο μετά την αποκάλυψή της σε ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή, ότι πολλά δημόσια πρόσωπα -μεταξύ των οποίων πολιτικοί, δημοσιογράφοι, παρουσιαστές και αστέρες του αθλητισμού- συμμετείχαν σε κύκλωμα παιδεραστείας.
Οι πληροφορίες, μάλιστα, λένε ότι ανάμεσα στα πρόσωπα αυτά εμπλέκεται και ένας στενός φίλος του πάπα Φραγκίσκου.

Σύμφωνα με τους Buenos Aires Times, υπάρχουν τώρα «μη επιβεβαιωμένες αναφορές» ότι η 41χρονη μητέρα δύο παιδιών κατανάλωσε «υπερβολική ποσότητα κοκαΐνης, LSD και σαμπάνιας» την Παρασκευή – τη νύχτα που βρέθηκε σε ένα πάρτι με έναν φίλο της. Ο αδερφός της πάντως αναφέρει ότι η 41χρονη δεν θα είχε πάρει ναρκωτικά, καθώς θα είχαν αντιδράσει με τη φαρμακευτική αγωγή που μόλις είχε αρχίσει να παίρνει.

Αυτός και ο δικηγόρος του πρώην μοντέλου είναι πεπεισμένοι ότι ο θάνατος της ήταν δολοφονία και δεν προήλθε από υπερβολική δόση, ενώ η αστυνομία ερευνά τώρα την υπόθεση.

 crashonline.gr