Τρίτη, Φεβρουαρίου 19

Tι ετοιμάζουν; Ο Τζανακόπουλος δείχνει να γνωρίζει το αποτέλεσμα των εκλογών!

Αλχημιστες;-Κάλπες παραγεμισμένες με ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ από το άχαστο δίδυμο Σπίρτζη-Μωραίτη

Κάλπες παραγεμισμένες με ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα από τα κόλπα που ετοιμάζει το άχαστο δίδυμο Σπίρτζη-Μωραίτη για το βράδι της Κυριακής των εθνικών εκλογών. Γύρευε στελέχη του Σύριζα να βρίσκονται στη Τουρκία και αν εκπαιδεύονται από στελέχη του AKP-το κόμμα του Ερντογάν-στις τεχνικές της καλπονοθείας.
Γράφει η Ιόλη Πιερίδη

Ετσι θα μπορούσε να εξηγηθεί άλλωστε και η σιγουριά του Δημήτρη Τζανακόπουλου ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα και με ενισχυμένη πλειοψηφία στη Βουλή!
Αντε να βρεις άκρη στο Συριζοκρατούμενο ελληνικό δημόσιο!
Στις κατηγορίες της ΝΔ ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει στρατηγική δεξιάς παρένθεσης, ο κ. Τζανακόπουλος απάντησε μιλώντας στον 9,84 ότι, «αφού η ΝΔ έχει τις αμφιβολίες της δεν χρειάζεται παρά να δεσμευτεί ότι θα προτείνει και εκείνη τον κ. Παυλόπουλο (…) εφόσον ο κ. Μητσοτάκης κερδίσει τις εκλογές, πράγμα το οποίο φαίνεται όλο και περισσότερο απίθανο». «Δεν πρόκειται να πορευτούμε πολιτικά με συμφωνίες κάτω από το τραπέζι. Εμείς πάντοτε ανοίγουμε το διάλογο με απόλυτη διαφάνεια και καθαρότητα και λέμε την πολιτική μας θέση» υπογράμμισε.
Πρόσθεσε επίσης, ότι στην επόμενη Βουλή «θα έχουμε μία πολύ πιο ισχυρή πλειοψηφία του ΣΥΡΙΖΑ, θα έχουμε διαφορετικούς κοινοβουλευτικούς συσχετισμούς και θεωρώ ότι πολλά από τα κόμματα που θα συμμετέχουν στην αναθεωρητική διαδικασία στην επόμενη Βουλή, θα έχουν πάρει το μάθημά τους μετά και από τα εκλογικά αποτελέσματα».
Οπως βλέπετε το παληκάρι είναι σίγουρο για τα αποτελέσματα των εκλογών…Πιο σίγουρο από το Manolo Petsitis τον Ιανουάριο του 2015!..

 https://kourdistoportocali.com