Κυριακή, Μαρτίου 31

Θα πάμε όλοι να ψηφίσουμε και θα τιμωρήσουμε τον δωσίλογο, τον αρχιτέκτονα της προδοτικής συμφωνίας. Μπορούμε να στείλουμε τον ΣΥΡΙΖΑ, αυτή την πολιτική συμμορία πίσω στο 3% και αν είναι δυνατόν πιο κάτω.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο
Τις τελευταίες εβδομάδες παρατηρώ και διαβάζω προσεκτικά διαφορά σχόλια σας. Αρκετοί και αρκετές μου γράφετε ότι έχετε φτάσει στο σημείο να μην θέλετε να πάτε να ψηφίσετε, βλέποντας αυτά που γίνονται και συμβαίνουν. Δεν επιθυμείτε να ρίξετε ψήφο σε μνημονιακά κόμματα, σε αυτούς που δημιούργησαν την δουλεία και έφεραν τα οικονομικά κρεματόρια
στη ζωή των Ελλήνων. Όμως, πρέπει να πάτε να ψηφίσετε. Είναι μία μοναδική ευκαιρία για όλους μας να τιμωρήσουμε παραδειγματικά, μοναδικά και ολοκληρωτικά. Μπορούμε να στείλουμε τον ΣΥΡΙΖΑ, αυτή την πολιτική συμμορία πίσω στο 3% και αν είναι δυνατόν πιο κάτω. Μπορούμε να απαντήσουμε στον Αλέξη, στον Γαβρόγλου, στον Παππά, στον Πετσίτη, μπορούμε να πούμε όχι άλλο.
Θα πάμε όλοι να ψηφίσουμε και θα τιμωρήσουμε τον δωσίλογο, τον αρχιτέκτονα της προδοτικής συμφωνίας της Λίμνης, αυτόν που αναγνώρισε τα Σκόπια σε παγκόσμια κλίμακα ως «Μακεδονία». Τον δωσίλογο που αναγνώρισε μακεδονική ταυτότητα, εθνότητα και γλώσσα, που πούλησε την Μακεδονία. Κανείς δεν μας ρώτησε ούτε για το υπερταμείο, ούτε για το ξεπούλημα της Μακεδονίας. Κάνεις δεν ρώτησε τον κυρίαρχο ελληνικό λαό. Ήρθε λοιπόν η ώρα. Οργανωθείτε σε πόλεις και χωριά ότι ο δωσίλογος πρέπει να τιμωρηθεί παραδειγματικά.
Πρέπει να υπάρξει παραδειγματική τιμωρία, για όσους αψήφησαν και παρέκαμψαν την λαϊκή κυριαρχία, τον κυρίαρχο ελληνικό λαό. Ακόμη να πουν και να μάθουμε αν ο Σόρος έδωσε 50, 100, 150 ή 250. Αν ο Σόρος σύμφωνα με τις καταγγελίες Καμμένου κέρδισε εκατομμύρια εκατομμυρίων από την παρουσία του στο υπ. Εξωτερικών και παράλληλα κατεύθυνε τον Τσίπρα για τη συμφωνία των Πρεσπών. Η οργάνωση Open Society είναι και στα 2 κόμματα χωμένη βαθιά, με ρίζες βαθιές. Στο crash που κυκλοφορεί θα διαβάσετε πολλά. Ιδιαιτέρως αποκαλυπτικά. Η οργάνωση open society όπως έχουν γράψει γερμανικά περιοδικά έχουν εξαγοράσει πλήρως τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα. Η οργάνωση open society έχει στενές σχέσεις και με Μητσοτάκη. Η εξαδέλφη του η πρώτη διευθύνει το open society στην Ελλάδα.
www.crashonline.gr