Τετάρτη, Μαρτίου 6

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ..." 9ος ΚΥΚΛΟΣ ΚΟΛΑΣΗΣ " ΚΕΒΙΝ ΑΝΝΕΤ... ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ , ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΤΥΧΗ ΤΩΝ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ;


ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ - ΒΑΤΙΚΑΝΟ - ΠΑΠΙΚΗ " ΕΚΚΛΗΣΙΑ " - OCTOPUS SYNDICATE - ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ - ILLUMINATI - ΒΑΣΙΛΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ - ΕΛΙΤ...

Πρόκειται για ογκώδη τεκμηρίωση που μιλάει με φοβερή γλώσσα για βιασμούς, σοδομοποίηση, στραγγαλισμό, λιμοκτονίες μέχρι τον θάνατο, ενταφιασμών των μόλις γεννημένων ζωντανών βρεφών τα οποία ήταν αποτέλεσμα βιασμών, ιατρικών πειραμάτων, θανάτου με ηλεκτροσόκ, θρυμματισμού κρανίων, μόλυνση με ιό φυματίωσης… από το οποίο πέθανανν πάνω από 50.000 παιδιά
στα σχολεία St. Michael’s Indian School στον κόλπο Άλμπερτ (Alert Bay, British Columbia), Κούπερ (Kuper Island Indian School), Αχούσατ (Ahousat Indian School).

Κέβιν Άννετ: «Ένατος κύκλος της κόλασης» ή που πηγαίνουν και ποια είναι η τύχη των αγνοουμένων παιδιών;

Η εξαφάνιση των παιδιών στον κόσμο και η περαιτέρω τύχη τους αποτελούν την πιο σκοτεινή σελίδα της ανθρώπινης ιστορίας η οποία μένει άγνωστη χάρη στον έλεγχο όλων των μοχλών του συστήματος από την παγκόσμια τάξη η οποία έχει ως σκοπό να αποκρύψει τις διαστάσεις της καθώς και τους κύριους συμμετάσχοντες – εξουσιοδοτημένους «ελιτιστικούς» παιδόφιλους και σατανιστές καθώς και εκείνους οι οποίοι κερδίζουν τεράστια χρήματα στο θυσιαστήριο της παιδικής αθωότητας.


Τα επίσημα στατιστικά στοιχεία δείχνουν πως στον κόσμο εξαφανίζονται τουλάχιστον 8 εκατομμύρια παιδιών. 800.000 παιδιά εξαφανίζονται στις ΗΠΑ – περίπου 2.000 την ημέρα ή ανά ένα παιδί κάθε 40 δευτερόλεπτα.


Στην Μεγάλη Βρετανία στην οποία 13 εκατομμύρια CCTV κάμερες παρακολουθούν κάθε κίνηση, ανά κάθε 3 λεπτά δηλώνεται εξαφάνιση ενός παιδιού.


Και ενώ ο πληθυσμός έχει αριθμηθεί με ΠΙΝ, έχει κεντρικό ηλεκτρονικό αρχείο, έχει αξιολογηθεί με φερεγγυότητα, εποπτεύεται από του γείτονες, το φείσμπουκ, τα κινητά τηλέφωνα, τους δορυφόρους, σύμφωνα με τις επίσημες στατιστικές από το 2012, περίπου ένα εκατομμύριο παιδιών εξαφανίζονται από την ΕΕ κάθε χρόνο.

Στη Σερβία γύρω στους 1500 ανθρώπους από τους οποίους 200 παιδιά εξαφανίζονται το χρόνο.

Ο κ. Βλαντίμιρ Τσιτσάρεβιτς, πρόεδρος της Εταιρείας «Γονείς των αγνοούμενων βρεφών της Σερβίας» ανέφερε πέρυσι στην εφημερίδα «Κούριρ» το στοιχείο ότι στη Σερβία ανά μήνα κλέβονται πάνω από 20 βρέφη καθώς και ότι τα τελευταία 40 χρόνια εξαφανίστηκαν περίπου 10.000 νεογέννητα.

Που πηγαίνουν και ποια είναι η τύχη των αγνοούμενων παιδιών;

Σε αυστηρά ελεγχόμενη διατριβή των ΜΜΕ στη Σερβία η οποία εκτελεί το έργο διαμόρφωσης και λογιστικής αντίληψης του σερβικού πληθυσμού, μέσα στο πλαίσιο εξαφάνισης των παιδιών, ποτέ δεν αποκαλύπτεται το φόντο των τρομερών διαστάσεων των εγκλήματος κατά των παιδιών - απαγωγές, αλυσίδες πώλησης, τελετουργική παιδοφιλία και τελετουργικές θυσίες των παιδιών – τα οποία κορυφώνονται στην «πολιτιστική Ευρώπη» και ΗΠΑ – στη Δύση η οποία καθιερώνει σατανική ατζέντα ως κυρίαρχη, κυριαρχούσα και καθοριστική στην παγκόσμια τάξη.


Έτσι κατά τον καιρό της εκκωφαντικής οχλοβοής των ΜΜΕ στην οποία πλασαρίστηκε το εντελώς αμφισβητήσιμο αφήγημα εξαιτίας της εξαφάνισης και «δολοφονίας» του κοριτσιού Τίανα Γιούριτς, στα ΜΜΕ έλλειψε απολύτως η ανάλυση του παγκόσμιου φαινόμενου όπως είναι το εμπόριο παιδιών, στην υλοποίηση της οποίας συμμετέχει ολόκληρο το κατεστημένο της Δύσης, οι κυβερνήσεις, η εκκλησία, τα στεφανωμένα κεφάλια, η ελίτ, τα δικαστήρια, η αστυνομία, ο στρατός και τα ΜΜΕ των οποίων η ατζέντα είναι υποχρεωτική και για τις χώρες υπό τον έλεγχό τους.

Ο συνομιλητής της εφημερίδας Πέτσατ ο Κέβιν Άννετ, ο οποίος μαζί με τον Ντέιβιντ Άικ αποκάλυψε τη αλυσίδα παιδοφιλίας στη Βρετανία αναλύοντας τους κρίκους οι οποίοι εξασφάλισαν «πολλά από τα εκατομμύρια των παιδιών τα οποία εξαφανίζονται κάθε χρόνο, να τελειώνουν στα σατανικά θυσιαστήρια των πλούσιων και φημισμένων, ενώ όλος ο κόσμος υπό τον έλεγχο μυστικών εταιρειών και των Ιλλουμινάτι μετατράπηκε σε εφιάλτη το οποίο σπέρνει φρίκη και φόβο», είναι ο πιο αξιέπαινος για την αποκάλυψη του αληθινού φόντου και τις διαστάσεις αυτού του τρομερού εγκλήματος το οποίο επί εκατοντάδες χρόνια πραγματοποιείται ατιμώρητα.


Ο Κέβιν Άνετ, υποψήφιος για Βραβείο Νόμπελ Ειρήνης για το 2013, έκανε πρωτοβουλία και βοήθησε στην καθιέρωση θεσμικής νομικής βάσης για την διεκπεραίωση των υποθέσεων των πιο υπεύθυνων σε αυτή τη σκοτεινή δουλεία – μέσω του δικτύου των ITCCS δικαστηρίων, αποτελούμενο προς το παρόν από εκπροσώπους από 21 χώρες οι οποίοι ανέλαβαν ογκώδη έρευνα περί του παγκόσμιου εμπορίου παιδιών και τα θύματά του, ώστε οι πιο υπεύθυνοι να διωχθούν ποινικά και να τιμωρηθούν.



* Κύριε Άνετ πότε ξεκινήσατε την δραστηριότητα σας σχετικά με την αποκάλυψη των πιο υπεύθυνων στην αλυσίδα εμπορίου και των τελετουργικών θυσιών των παιδιών;

Όλα άρχισαν το 1992 όταν σαν προτεσταντικός ιερέας διορίστηκα στη Δυτική ακτή του Καναδά στην Ενωμένη Εκκλησία «St. Andrew’s United Church» στο Πορτ Αλμπέρνι.

Τότε άρχισε η εργασία μου με τον αυτόχθονο λαό στην κοινότητά μου, και τότε άρχισα να παίρνω πληροφορίες και να παρατηρώ άμεσα πια είναι η αληθινή αιτία του υψηλού ποσοστού εξάρτησης από τα ναρκωτικά, του υψηλού βαθμού αυτοκτονιών και βίας στην οικογένεια μεταξύ του αυτόχθονου πληθυσμού, αποκαλύπτοντας ότι αυτό είναι άμεση συνέπεια της ζωής στα εκκλησιαστικά εσωτερικά σχολεία για τους Ινδιάνους στα οποία έφερναν παιδιά αφού τους απήγαγαν από τους γονείς τους.

Για τα εγκλήματα εναντίον του Ινδιάνου πληθυσμού στον Καναδά μαρτυρεί το βιβλίο μου «Δεν είναι πια κρυμμένο: Γενοκτονία στον Καναδά, παρελθόν και παρόν» (Hidden No Longer: Genocide in Canada, Past and Present) καθώς και η ταινία μου «Αμετανόητοι» που κυκλοφόρησε το 2006, όπου η Ινδιάνοι αυτόχθονες μαρτυρούν για το ετήσιο δείκτη θνησιμότητας από 50% των παιδιών τα οποία παρακολουθούσαν τα καθολικά και αγγλικανικά σχολεία για τους Ινδιάνους, καθώς και για την οργανωμένη εξαφάνιση, βασανισμό, εκμετάλλευση και δολοφονίες γυναικών και παιδιών στη δυτική ακτή του Καναδά.


Πρόκειται για ογκώδη τεκμηρίωση που μιλάει με φοβερή γλώσσα για βιασμούς, σοδομοποίηση, στραγγαλισμό, λιμοκτονίες μέχρι τον θάνατο, ενταφιασμών των μόλις γεννημένων ζωντανών βρεφών τα οποία ήταν αποτέλεσμα βιασμών, ιατρικών πειραμάτων, θανάτου με ηλεκτροσόκ, θρυμματισμού κρανίων, μόλυνση με ιό φυματίωσης… από το οποίο πέθανανν πάνω από 50.000 παιδιά στα σχολεία St. Michael’s Indian School στον κόλπο Άλμπερτ (Alert Bay, British Columbia), Κούπερ (Kuper Island Indian School), Αχούσατ (Ahousat Indian School).


*Τα αποδεικτικά στοιχεία τα οποία παρουσιάσατε στον κόσμο προκάλεσαν σφοδρές εκστρατείες παραπληροφόρησης και απώλειας του κύρους σας, ειδικά διαδιδόμενο στο Ιντερνέτ.


Το 1996 άρχισα να δημοσιεύω αποδείξεις για τις δολοφονίες των Ινδιάνων παιδιών στα εσωτερικά σχολεία τα οποία υπέδειχναν σε γενοκτονικό πρόγραμμα το οποίο εφαρμοζόταν πάνω σε αυτά τα παιδιά, καθώς και στη στείρωση των Ινδιάνων όταν δεν ήθελαν να πάνε στην εκκλησία ή να παραδώσουν τη γη τους στις αρχές του Καναδά.


Η κυβέρνηση του Καναδά αμέσως κίνησε εκστρατεία συκοφαντίας και διάδοσης παραπληροφόρησης εναντίον εμένα.

Αυτό διαρκεί σχεδόν 20 χρόνια. Όμως δεν το καταφέρνουν διότι πάμπολλες αποδείξεις βγήκαν στο φως. Είναι απολύτως σαφές για ποιον λόγο κίνησαν την ογκώδη εκστρατεία συκοφαντίας. Εγώ ήμουνα ο πρώτος ο οποίος τόνισα στην γενοκτονία η οποία εκτελούταν εναντίον του Ινδιάνου πληθυσμού με σκοπό να αφαιρεθεί η γη από τους Ινδιάνους και να καταστραφεί ο πολιτισμούς και το μέλλον τους.



* Η ταινία σας «Αμετανόητοι» το 2006 πήρε βραβείο για τον καλύτερο σκηνοθέτη στο Φεστιβάλ Ανεξάρτητου Κινηματογράφου και Βίντεο Νέας Υόρκης, καθώς και το βραβείο για το καλύτερο ντοκιμαντέρ στο Φεστιβάλ Ανεξάρτητου Κινηματογράφου στο Λος Άντζελες.


Ναι, η ταινία μου πήρε πολυάριθμα βραβεία ενώ η εκκλησία με απέλυσε αμέσως, η οικογένειά μου διαλύθηκε, έχασα το γάμο και το δικαίωμα να βλέπω τα παιδιά μου.

Μου αφαιρέθηκε το δικαίωμα να συνεχίζω την εργασία στο διδακτορικό μου το οποίο ως διατριβή έχει τη γενοκτονία κατά του αυτόχθονου πληθυσμού στον Καναδά.

Όμως, πράγματι αυτό βοήθησε στο να δημοσιεύσω τις έρευνες στο πρώτο μου βιβλίο «Κρυμμένοι από την ιστορία – Ολοκαύτωμα του Καναδά».

Οι αναγνώστες μπορούν να βρουν όλες τις έρευνες μου στην ιστοσελίδα hiddennolonger.com.

Όλες οι έρευνες μου εδώ και χρόνια βρίσκονται στο Ιντερνέτ οπότε δεν κατέφεραν να παρεμποδίσουν η αλήθεια να ξεκινήσει ασταμάτητα να διεισδύει.



* Η έρευνα του εγκλήματος κατά των αυτοχθόνων στον Καναδά και η οργανωμένη συνωμοσία σιωπής και διωγμού εκείνων που ασχολούνται με έρευνα αυτών των τρομερών δεικτών της φύσης του δυτικού πληθυσμού απαιτούσε να βρεθεί η νόμιμη βάση ώστε να θεσμοποιηθεί η κραυγή για δικαιοσύνη. Χάρη στις προσπάθειές σας, σε όλη τη Δύση καθιερώνεται δίκτυο Διεθνών δικαστηρίων για εγκλήματα της Εκκλησίας και του Κράτους (ITCCS). Που ιδρύθηκε το πρώτο δικαστήριο τέτοιου είδους και σε ποιες νόμιμες βάσεις βασίζονται αυτά τα δικαστήρια;


Το πρώτο Δικαστήριο για εγκλήματα της Εκκλησίας και του κράτους (ITCCS) ιδρύθηκε στην Ιρλανδία το 2010.

Δυο χρόνια αργότερα το δικαστήριο αυτό συγκέντρωσε μεγάλο αριθμό συνταξιούχων δικαστών και δικηγόρων στην Ευρώπη ώστε να σχηματιστεί Διεθνές δικαστήριο βασιζόμενο σε εθιμικό δίκαιο (The International Common Law Court of Justice (ICLCJ). Ο Χάρτης ίδρυσης του Διεθνούς Δικαστηρίου Εθιμικού Δίκαιου βασίστηκε σε γενικό (εθιμικό) δίκαιο, εγκρίθηκε την 1η Σεπτεμβρίου 2012, και δείχνει ότι το Διεθνές Δικαστήριο Εθιμικού Δίκαιου (ICLCJ) είναι το πρώτο δικαστήριο στην ιστορία που βασίστηκε ώστε να λαμβάνει αποφάσεις κατά των θεσμών του Βατικανού και του Αγγλικού στέμματος.

Σύμφωνα με το εθιμικό νόμο οι πολίτες έχουν δικαίωμα να ιδρύουν τα δικαστήριά τους και να διεξάγουν ερευνητικές διαδικασίες, εφόσον τα υφιστάμενα δικαστήρια δεν το κάνουν ή εφόσον συμμετάσχουν στην συγκάλυψη των εγκλήματος – όπως είναι η περίπτωση με τη συγκάλυψη αυτών των εγκλημάτων κατά των παιδιών.

Ο ιδρυτικός σκοπός του Διεθνές Δικαστηρίου Εθιμικού Δίκαιου ITCCS είναι να ενώσει τους επιβιώσαντες από γενοκτονία και βασανισμών των παιδιών, και να σχηματίσει δυνατό πολιτικό, πνευματικό και νομικό κίνημα για την ακύρωση του Βατικανού και των κυβερνήσεων υπεύθυνων για τα ιστορικά και τρέχοντα εγκλήματα κατά των παιδιών και της ανθρωπότητας.

Η πρωτότυπη ITCCS ομοσπονδία αποτελείται από δικαστήρια από την Ιρλανδία, Αγγλία, ΗΠΑ, Καναδά και Ιταλία, συμπεριλαμβάνοντας και διοργανώσεις «Ξεχασμένα θύματα (Άντριμ, Ιρλανδία)», «Φίλοι και συγγενείς των αγνοουμένων» (Καναδά), και «Ενωμένοι κατά του εκκλησιαστικού τρόμου» (ΗΠΑ).

Μέχρι τον Σεπτέμβριο 2013, το ITCCS επεκτάθηκε σε είκοσι έξι χώρες και πάνω από πενήντα συνδεδεμένες ομάδες. Ολόκληρη η εργασία των δικαστηρίων μεταφράζεται σε δεκατρείς γλώσσες. Τα παραρτήματα του δικαστηρίου περιλαμβάνουν και οργανώσεις των επιβιωσάντων από τις τελετουργικές θυσίες και οικογενειακές καταχρήσεις «SMART» από τις ΗΠΑ, και Rete L’Abuso από τη Σαβόνα, Ιταλία.


* Η πρώτη δίκη του Διεθνούς Δικαστηρίου Εθιμικού Δίκαιου (ICLCJ) άρχισε στις Βρυξέλλες στις 6 Νοεμβρίου 2012, ασχολιόταν με τη γενοκτονία κατά των αυτοχθόνων παιδιών στον Καναδά από την πλευρά του Βατικανού, του Αγγλικού Στέμματος και άλλων. Πως διατυπώθηκε η απόφαση και πως πέρασε η δικαστική διαδικασία;


Πρόκειται για κατηγορητήριο για εγκλήματα γενοκτονίας που κινήθηκε κατά της κυβέρνησης του Καναδά, της ενωμένης καθολικής και αγγλικανικής εκκλησίας στον Καναδά, της εκκλησίας στη Ρώμη και της εκκλησίας Λονδίνου.

Με την από 25 Φεβρουαρίου 2013 τελική απόφαση η οποία λήφθηκε ομόφωνα, το Δικαστήριο και οι πενήντα οκτώ ένορκους πολίτες υπό όρκο, καταδίκασαν τριάντα κατηγορουμένων για εκτέλεση και απόκρυψη αυτής της γενοκτονίας.

Ανάμεσα στους κατηγούμενους ήταν ο τότε παππάς Βενεδίκτης, Γιόζεφ Ράτσινγκερ, ο πρώην καρδινάλιος Ταρτσίζιο Μπερτόνε, η Ελισάβετ Β΄του Ουίνδσορ (Βασίλισσα της Βρετανίας) και ο πρωθυπουργός του Καναδά Στίβεν Χάρπερ.

Μετά από εξαντλητική παρουσίαση αποδεικτικών στοιχείων του εγκλήματος της εκκλησίας και του κράτους στον Καναδά, καθώς και της απόρριψης από την πλευρά των κατηγορούμενων να απαντήσουν ή διαψεύσουν τις αποδείξεις, που έχει μεγάλο νομικό βάρος, όλοι οι κατηγορούμενοι κηρύχτηκαν ένοχοι για ποινική ένωση και γενοκτονία, και καταδικάστηκαν σε απουσία σε 25 χρόνια φυλακής και κατάσχεση όλου πλούτους και περιουσίας, αποκτημάτων και θεσμών.

Οι πολίτες εξέδωσαν ένταλμα σύλληψης, και στις 4 Αυγούστου 2013 το Βατικανό και το Αγγλικό Στέμμα κηρύχτηκαν ως διεθνικές εγκληματικοί θεσμοί σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, και κατά τον νόμο έχουν αποστερηθεί. Όλες οι αποδείξεις παρουσιάστηκαν στην ιστοσελίδα iclcj.com και είναι διαθέσιμα στο κοινό.

Οι κατηγορούμενοι καταδικάστηκαν, άρα, σύμφωνα με δυο βάσεις:

Για εκτέλεση ή απόκρυψη εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας και συμμετοχή στην εγκληματική συνωμοσία για την πραγματοποίηση του. Η αγγλική βασίλισσα καταδικάστηκε όχι μόνο λόγω της κύριας θέσης της πάνω από την εκκλησία και της κυβέρνησης του Καναδά, οι οποίοι διέπραξαν τρομερά εγκλήματα, αλλά η ίδια, κατά τη μαρτυρία δυο μαρτύρων, προσωπικά απήγαγε δέκα παιδιά από το Ινστιτούτο Μοχάβκ (Mohawk Institute) – εσωτερικό σχολείο στον Καναδά, κατά την επίσκεψή της στο σχολείο αυτό το 1964. Τα πήρε σε πικνίκ στη λίμνη και ποτέ ξανά δεν τα είδε κανείς.

Ο Γουίλιαμ Κουμπς (William Coombes), μάρτυρας του περιστατικού αυτού δολοφονήθηκε τον Φεβρουάριο 2011, αλλά το Δικαστήριο διαθέτει με βιντεοσκόπηση της μαρτυρίας του. Το Ινστιτούτο Μοχάβκ (Mohawk Institute) ιδρύθηκε από την Αγγλικανική Εκκλησία της Αγγλίας το 1832 ώστε να κλείσει και καταστρέψει γενιές παιδιών του λαού Μοχάβκ.

Αυτό το πρώτο ινδιάνικο εσωτερικό σχολείο στον Καναδά διαρκούσε έως το 1970, και, όπως και σε περισσότερα εσωτερικά σχολεία, πάνω από ένα μισό των κλεισμένων παιδιών ποτέ δεν γύρισαν στα σπίτια τους. Πολλά από αυτά έχουν θάψει κοντά στο σχολείο.

Κατά τη δικαστική διαδικασία ο πάπας Βενέδικτος απολύθηκε.

Ο κυρίαρχος καρδινάλιος Ταρτσίζιο Μπερτόνε επίσης απολύθηκε και ακόμη δυο επίσημοι του Βατικανού έκαναν το ίδιο. Με την πράξη αυτή, οι ίδιοι αναγνώρισαν το φταίξιμό τους.


* Οι διαδικασίες με τις οποίες ασχολείται το δικαστήριο τώρα έχουν σχέση με το «Ένατο Κύκλο της τελετουργικής θυσίας». Τι είναι ο «Ένατος Κύκλος», πότε συστήθηκε αυτή η λατρεία και ποιοι αποτελούν το δίκτυο του «Ένατου Κύκλου»; Τι συνδέει τις δολοφονίες των παιδιών στην Αγγλία, Ιρλανδία και το Βέλγιο ; Τι συμβαίνει κατά την τελετουργία και πόσοι μάρτυρες μαρτύρησαν μέχρι τώρα στο Δικαστήριο σχετικά με το θέμα αυτό;



Η θυσιαστική λατρεία «Ένατος Κύκλος» υπάρχει τουλάχιστον διακόσια χρόνια.

Το Δικαστήριο ξεκίνησε την ιστορική διαδικασία για τα εγκλήματα σωματεμπορίου παιδιών και τελετουργικών δολοφονιών.

Κινήθηκαν δυο δικαστικές διαδικασίες κατά του τωρινού πάπα Φραγκίσκου.

Κατά τη δεύτερη συνεδρίαση του Δικαστηρίου (ICLCJ) στις Βρυξέλλες, που έλαβε χώρα στις 17 Αυγούστου 2014 πέντε δικαστές και 27 ένορκα μέλη από έξι χώρες περιλαμβάνοντας και τις ΗΠΑ, έλαβαν υπόψη τις αποδείξεις περί της εξαφάνισης πάνω από 50.000 παιδιών από τον Καναδά, τις ΗΠΑ, την Αργεντινή και την Ευρώπη τα οποία ήταν θύματα του Ένατου Κύκλουτελετουργικής θυσίας παιδιών.





Κατά τη συνεδρίαση, ο κύριος εισαγγελέας του Δικαστηρίου παρουσίασε το έγγραφο της Καθολικής τάξης Ιησουϊτών υπό την ονομασία «Magisterial Privilege» με χρονολογία 25 Δεκεμβρίου 1967 όπου αναφέρεται ότι ο κάθε νέος Πάπας ευθύνεται να συμμετάσχει στον Ένατο Κύκλο σατανικών τελετουργικών θυσιών ζωντανά γεννημένων παιδιών, περιλαμβάνοντας και να πίνουν το αίμα τους.


Το έγγραφο γράφηκε στην λατινική γλώσσα, αποκτήθηκε από τα μυστικά αρχεία του Βατικανού και σαφές υποδεικνύουν ότι οι Ιησουίτες επί αιώνες είχαν καθιερωμένο σχέδιο να σκοτώνουν τελετουργικά τα απαγόμενα νεογέννητα και μετά να πίνουν το αίμα τους.

Το σχέδιο προκύπτει από την ιδέα περί απόκτησης πνευματικών δυνάμεων πίνοντας το αίμα των αθώων, πράγμα που έπρεπε να διασφαλίσει πολιτική σταθερότητα του παπισμού στη Ρώμη.



Ξεκινώντας από το 1773, το σχέδιο αυτό εκτελείται από τη Ρωμαιοκαθολική εκκλησία, των Ιησουϊτών, του κάθε πάπα και υποψήφιο για πάπα ο οποίος, για να γίνει πάπας, έπρεπε να είναι μέρος αυτών των τελετουργικών θυσιαστικών δικαιωμάτων, τα οποία συμπεριλαμβάνουν και βιασμούς, βασανισμό και δολοφονία των νεογέννητων παιδιών και έφηβων.


Τώρα έχουμε πέντε μάρτυρες, έναν Αμερικανό και τέσσερις Ευρωπαίους οι οποίοι ήταν μέρος αυτών των σατανικών τελετουργικών θυσιών – οι οποίοι ως παιδιά μεγάλωσαν σε καθολικές, σατανικές οικογένειες. Ο Ένατος Κύκλος πραγματοποιείται τακτικά κάθε μήνα, συνήθως κατά τον πανσέληνο.

Οι τελετουργίες εκτελούνται σε χώρες στις οποίες απολαμβάνουν μεγάλη προστασία και στις οποίες η Καθολική Εκκλησία έχει μεγάλη δύναμη όπως είναι η Ολλανδία, το Βέλγιο και η Ιρλανδία. Στον Καναδά πραγματοποιούνται στους υπόγειους χώρους του μεγαλύτερου καθολικού καθεδρικού ναού Μαρί Ρείν ντου Μοντ (Marie-Reine-du-Monde) στο Μόντρεαλ.



* Τέλη της προηγούμενης εβδομάδας στην ιστοσελίδα του Δικαστηρίου ITCCS постављено η μαρτυρία της Αν Μαρί Βαν Μπλιένμπουρ, η οποία μαρτυρεί για τον τρόπο κατά τον οποίο η τελετουργική πρακτική θυσίας των παιδιών εκτελείται στην οποία συμμετέχουν και οι ευρωπαϊκές βασιλικές οικογένειες και άλλη «ελίτ» περιλαμβάνοντας και τον Τζωρτζ Σόρο.

Ο σύζυγος της Αν Μαρί Βαν Μπλίενμπουργκ είναι μέλος της Ντραντζέτας (Ndrangheta), ιταλικής μαφίας η οποία προμηθεύει με παιδιά και εφήβους τα μέλη της λατρείας «Ένατου Κύκλου τελετουργικών θυσιών» που περιλαμβάνουν και δεξιώσεις κυνηγιού παιδιών στα οποία συμμετέχουν οι πλούσιοι: μέλη των βασιλικών οικογενειών, οι πολιτικοί και οι κυρίαρχοι καθολικοί καρδινάλιοι και πάπες.


Η Αν Μαρί ήταν σε γάμο είκοσι χρόνια με τον Κις βαν Κόρλαρ (Kees van Korlaar) ο οποίος μαζί με τρεις αδελφούς του ίδρυσε των εγκληματική οργάνωση γνωστή ως «Octopus Syndicate» – που πράγματι είναι ολλανδική αργκό λέξη για την Ντραντζέτα – ιταλική μαφία, ενός από του μεγαλύτερους εμπόρους όπλων στον κόσμο, που ασχολείται και με εμπόριο παιδιών και ανθρώπων, για την οποία δούλευαν από το 1960 μέχρι σήμερα.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της Αν Μαρί, της οποίας την καταγραφή μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη στην ιστοσελίδα μας, κατά την διαταγή της βασίλισσας Μπεατριξ της Ολλανδίας, το «Octopus Syndicate» διοργάνωσε δολοφονίες, βασανισμό, βιασμούς και δολοφονίες των παιδιών.


Η ονομασία «Χταπόδι» υπονοεί ότι τα πλοκάμια είναι παντού: στην κυβέρνηση, στον στρατό, στην αστυνομία, στη δικαιοσύνη.


Κατά τη μαρτυρία της Αν Μαρί, κατ’ επάγγελμα νομικού, τα παιδία για τις τελετουργίες αυτές κυρίως φέρνονται από τα σωφρονιστικά ιδρύματα για ανήλικους στην Ολλανδία, τους δίνουν ναρκωτικά και τοποθετούν στο θυσιαστήριο.


Όλοι οι συμμέτοχοι της λατρείας υποχρεώνονται να κακοποιούν και βιάζουν τα παιδιά που περιλαμβάνει και κόψιμο μερών των σωμάτων τους. Μετά από αυτό τα παιδιά σκοτώνονται, πιο συχνά με κάποιο από τα τελετουργικά μαχαίρια για θυσία. Το σώμα κομματιάζεται και σε μερικές περιπτώσεις και τρώγεται. Άρα, κανιβαλισμός είναι μέρος των τελετουργιών αυτών καθώς και πόση αίματος των παιδιών.

Τα μέλη της λατρείας οι οποίοι δεν θέλουν να συμμετέχουν σε αυτό, σκοτώνονται επί τόπου, οπότε η λατρεία χρησιμεύει και ως εξέταση της πίστης των μελών της λατρείας καθώς και να μην γίνει λόγος για τέτοια πράγματα.


Η Ντραντζέτα φέρνει και πολιτικούς και άλλους υψηλούς λειτουργούς ώστε να τους εκβιάζουν μετά. Κατά τον τρόπο αυτό η Ντραντζέτα εξασφαλίζει έλεγχο πάνω από τους πολιτικούς και πλούσιους ανθρώπους στην Ευρώπη.


Η Αν Μαρί κατά τον Ιούνιο έδωσε τέσσερις ανεξάρτητες μαρτυρίες ενώπιον του Δικαστηρίου. Η ίδια επί μερικές φορές ήταν παρούσα στις τοποθεσίες στις οποίες έλαβαν χώρα οι δολοφονίες, δυο φορές στο σπίτι σε ολλανδική πόλη Ζβόλες, καθώς και στο δάσος στο περίγυρο των Βρυξελλών.


Μεταξύ των προσώπων τα οποία η Αν Μαρί αναγνώρισε ως συμμέτοχους στις τελετουργίες αυτές ήταν ο Πρίγκιπας Γιόχαν Φριζό (Johann Frisco), η σύζυγός του Μάμπελ Ουάιζ Σμιτ (Mabel Wisse Smit), ο ψυχίατρός του Ντουμόν (Guus Pareau Dumont), ο βασιλιάς Βελγίου Άλμπερτ, ο δισεκατομμυριούχος Τζωρτζ Σορό, ο Χερ Ντόνερ (Herr Donner) πρώην υπουργός δικαιοσύνης, ο Έρνστ Χιρς Μπάλιν (Ernst Hirsch Ballin) πρώην υπουργός δικαιοσύνης, ο υπουργός εσωτερικών, μέλος της βουλής του και του Σενάτου, καθηγητής νομικής στο Πανεπιστήμιο Άμστερνταμ και στο πανεπιστήμιο Τίμπουργκ, ο Βαν Ντεν Έμστερ ο οποίος επί χρόνια ήταν προϊστάμενος όλων των δικαστών στην Ολλανδία, ο Ντικ Μπέρλιν (Dick Berlijn) πρώην διοικητής άμυνας του ολλανδικού στρατού, η Κάρλα Εράντους, πρόεδρος του δικαστηρίου Άμστερνταμ (The Amsterdam court), ο Μαρκ Ρουτ, Ολλανδός πρωθυπουργός…

.....Η γνώμη της είναι ότι αυτές οι τελετουργίες χρησιμεύουν για εκβιασμό των ελκυσμένων συμμέτοχων ώστε να συγκεντρωθεί η «ελίτ» παιδοφιλίας της Ευρώπης η οποία τακτικά συμμετάσχει στους τελετουργικούς βιασμούς και δολοφονίες των παιδιών.


Τακτικά διοργανώνονται και ανθρωποκυνηγητά στα οποία τα παιδιά υποβάλονταν γυμνά και φέρονταν σε δάση στο περίγυρο των Βρυξελλών.


Η Αν Μαρί στη μαρτυρία της αναφέρει ότι ήταν μάρτυρας όταν στα «πιασμένα αγόρια» τα γεννητικά όργανα ακρωτηριάζονταν και εκτίθονταν ως έπαθλα.

Αυτά είναι πράγματα τα οποία συνεχώς γίνονται στον καιρό μας στον οποίο κάνουμε αυτή τη συνέντευξη. Η μαρτυρία της Αν Μαρί δείχνει ότι αυτές οι δραστηριότητες είναι πολύ καλά οργανωμένες.

Τον καιρό όταν τα παιδιά κυνηγήθηκαν και σκοτώνονταν στα δάση στο περίγυρο των Βρυξελλών, το δάσος ήταν περικυκλωμένο από τον στρατό του Βελγίου, που επιβεβαιώνει ότι η κυβέρνηση και η βασιλική οικογένεια του Βελγίου είναι άμεσα μπλεγμένοι σε αυτό το έγκλημα.


* Ο Τζωρτζ Σόρος τον οποίο ονομάζουν «βασιλιά της Ανατολικής Ευρώπης» συμμετέχει τακτικά σε αυτές τις τελετές;

Δεν έχουμε στοιχεία για κάτι τέτοιο.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της Αν Μαρί, ο Σόρος είναι φίλος του Μάμπελ, σύζυγο του δεύτερου γιου της βασίλισσας Μπεατρίξ, του πρίγκιπα Γιόχαν Φρισό, η οποία τον έφερε σε αυτή την σατανική τελετή.

Ο πρίγκιπας Γιόχαν Φρισό πέθανε στο νοσοκομείο πέρυσι και εμείς πιστεύουμε ότι δολοφονήθηκε για να εμποδιστεί να μιλήσει για αυτά τα πράγματα που άρχισαν να βγαίνουν στο φως.

Ο Φρισό κατά τη μαρτυρία της Αν Μαρί, ήταν διανοητικά καθυστερημένος παιδόφιλος, του οποίου τις ανάγκες πλήρωνε η μητέρα του, η βασίλισσα Μπεατρίξ.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της Αν Μαρί και άλλων μαρτύρων, οι ιππότες της Μάλτα, μέλη της μυστικής καθολικής τάξης στην οποία ανήκουν όλοι οι κύριοι πολιτικοί της Ευρώπης, είναι μέρος της λατρείας του «Ένατου Κύκλου θυσίας».

Μεταξύ άλλων προσώπων τα οποία ανέφερε η Αν Μαρί ως τακτικούς συμμετάσχοντες είναι και ο πρίγκιπας Μπέρνχαρντ, ιδρυτής της ομάδας Μπίλντεμπεργκ.


* Ενώπιον του Δικαστηρίου στις Βρυξέλλες κινήθηκε και η διαδικασία κατά του τωρινού Πάπα Φραγκίσκου για εγκλήματα σωματεμπορίου παιδιών και συμμετοχής στις τελετουργικές δολοφονίες του Ένατου Κύκλου θυσίας.


Δυο διαδικασίες διαπράχτηκαν κατά του Χόρχε Μπεργκόλιο, τωρινού Πάπα Φραγκίσκου, του Τζάστιν Γουέλμπι, αρχιεπισκόπου Κανταρβουρίας ο οποίος βρίσκεται μαζί με τη βασίλισσα ως επικεφαλής της Αγγλικής Εκκλησίας, και του Αδόλφ Πεσόν, αρχηγού στρατηγού των Ιησουιτών.

Και οι τρείς κηρύχτηκαν ένοχοι σε όλα τα στοιχεία του κατηγορητήριου βάση των εγγραφών και μαρτυριών των ανθρώπων οι οποίοι τους ταύτισαν ως συμμέτοχους στις τελετές αυτές.


Οι αποδείξεις που παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο, δείχνουν και ότι η βασιλική οικογένεια της Ολλανδίας η οποία κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο βρισκόταν στον Καναδά υπό τις συνθήκες κατοχής της Ολλανδίας από του ναζιστές, συμμετείχε στις τελετουργικές δολοφονίες και βιασμούς ένδον του «Ένατου Κύκλου θυσίας» οι οποίες έλαβαν χώρα στο ινδιάνο σχολείο Mohawk Institute.



* Το ITCCS και τα δικαστήρια του οργάνωσαν έρευνα λόγω της προσπάθειας του καρδιναλίου Σον Μπρέιντι να συγκαλύψει τη μαζική τελετουργική θυσία των νεογέννητων βρεφών στον καθολικό οίκο στην πόλη Τουάμ στην Ιρλανδία. Τα συντρίμμια των σωμάτων πάνω από 800 βρεφών ανακαλύφθηκαν πριν από μερικούς μήνες στη δεξαμενή συνδεδεμένη με τον καθολικό οίκο. Τι συμπεράσματα έβγαλε το Δικαστήριο;


Η περίπτωση στο Τούαμ στην Ιρλανδία έφτασε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης τους τελευταίους τρεις μήνες, όταν βρέθηκαν τα κόκκαλα 800 νεογέννητων βρεφών σε δεξαμενή, συνδεδεμένη με το καθολικό ορφανοτροφείο.

Η Καθολική εκκλησία στην Ιρλανδία έχει μακροχρόνια παράδοση τοποθέτησης των ανύπαντρων γυναικών οι οποίες έμειναν έγκυες σε ειδικούς οίκους – δηλαδή εργοστάσια στα οποία δούλευαν μέχρι το τέλος της ζωής. Αμέσως μετά από τη γέννα, τους αφαιρούσαν τα παιδιά και τα πούλαγαν σε μαύρη αγορά για μεγάλα ποσά χρημάτων. Αυτά τα παιδία πουλήθηκαν και για ανάγκες τελετουργικών θυσιών.

Ένα μέλος της αστυνομίας στο Δουβλίνο ως πηγή πληροφοριών μας βοήθησε να μάθουμε ότι τα σκελετά των βρεφών υποβλήθηκαν σε ιατροδικαστική ανάλυση η οποία έδειξε ότι τα σώματα ήταν κομματιασμένα και αποκεφαλισμένα, καθώς και ότι στα ίδια ήταν παρόντα και άλλα σήματα που διαπιστώνουν ότι πρόκειται για τελετουργικές δολοφονίες.


Ο καρδινάλιος Σον Μπρέιντι ο οποίος παραιτήθηκε στις 9 Σεπτεμβρίου, συμμετείχε στην συγκάλυψη αποδεικτικών στοιχείων: δέκασε τους πολιτικούς και εξασκούσε πίεση κατά της αστυνομίας να μην ερευνά την υπόθεση αυτή. Οι αποδείξεις τις οποίες προμηθεύτηκε το ITCCS στην Ιρλανδία δείχνουν ότι ο Σον Μπρέιντι κατά την δεκαετία 1970 εξανάγκασε τα ανήλικα θύματα βιασμού από τους καθολικούς ιερείς να υπογράφουν δηλώσεις στις οποίες αρνούταν ότι το ίδιο είχε συνέβη.


* Ποια είναι η επίσημη εξήγηση αυτής της υπόθεσης;

Οι επίσημοι λένε ότι είναι ασαφές τι συνέβη, ότι ερευνάνε και ότι θα κτίσουν μνημείο στα παιδιά. Το ίδιο έκαναν και στον Καναδά. Ποτέ δεν σχολίασαν τα εγκλήματά τους, αλλά μόνο έκαναν τα παν να τα συγκαλύψουν.


* Πρέπει να εκπλήσσει κανέναν η δήλωση του καθολικού αρχιεπίσκοπου Ρόμπερτ Κάρλσον, κατηγορούμενου για συνεργεία στο εμπόριο παιδιών το οποίο διέπρατταν οι ιερείς στην επισκοπή του στο Μινεάπολις αρχίζοντας από την δεκαετία 1980, ο οποίος πριν από μερικούς μήνες είπε στο δικαστήριο ότι «δεν είχε επίγνωση ότι ο βιασμός είναι έγκλημα»;


Η δήλωση του Κάρλσον ότι δεν είχε επίγνωση ότι ο βιασμός των παιδιών είναι έγκλημα δεν πρέπει να εκπλήσσει κανέναν. Η πολιτική της Καθολικής εκκλησίας χαρακτηρίζεται από βιασμό - όχι ως έγκλημα αλλά ως αμαρτία η οποία δύναται να συγχωρεθεί και έτσι μπορείτε να το επαναλαμβάνετε. Πρόκειται για νοοτροπία αυτών των ανθρώπων οι οποίοι πιστεύουν ότι δεν είναι έγκλημα να τραυματίζονται τα παιδιά.

Δεν πρόκειται για κάποια εξαίρεση αλλά για τρόπο κατά τον οποίο σκέφτονται αυτοί οι άνθρωποι.

Ο πρώτος καθολικός ιερέας ο οποίος πριν από δυο χρόνια καταδικάστηκε σε φυλακή και κλείστηκε, ήταν ο επίσκοπος της Φιλαδέλφειας Γουίλιαμ Λιν – κατηγορούμενος ότι προστάτευε και συγκάλυψε εκείνους που έκαναν βιασμό των παιδιών.

Όμως, ο ίδιος αφέθηκε μετά από έξι μήνες και το δικαστήριο απέρριψε να κατονομάσει τον Πάπα ως κάποιου που εγκρίνει μια τέτοια πολιτική. Η κυβέρνηση των ΗΠΑ προστάτεψε το Βατικανό, ενώ τα Δικαστήρια εθιμικού δίκαιου απέδειξαν ότι οι ίδιοι είναι οι πιο υπεύθυνοι για τέτοια εγκλήματα.


* Στο Δικαστήριο στις 15 Σεπτεμβρίου άρχισε η έρευνα της δραστηριότητας και του ρόλου των μεγάλων επιχειρήσεων στο σωματεμπόριο παιδιών και εκτέλεσης σατανικών τελετουργικών τελετών στις έδρες τους. Ποιες επιχειρήσεις έχουν κατηγορηθεί μέχρι τώρα; Είναι οι ίδιες μέλη της λατρείας «Ένατος Κύκλος θυσίας»;


Το Δικαστήριο θα ερευνήσει την δράση και το ρόλο των εταιρειών Κάργκιλ, Σίνγκλερ (Sinclair Oil), HSBC, Cameco Uranium καθώς και της εγκληματικής ομάδας γνωστής ως Ντραντζέτα (Ndrangheta).


Το Σαν Βέλι στο Αίνταχο κατά την πραγματοποίηση του μεγάλου ετήσιου φεστιβάλ κινηματογράφου είναι συγκεντρωτικός τόπος για έμπορους παιδιών από όλον τον κόσμο και εκεί υλοποιούνται οι κύριες «επαγγελματικές» συμφωνίες περί αυτής, μιας από τις πιο κερδοφόρες «επιχειρήσεις» στην αγορά της οποίας το μόλις γεννημένο μωρό πουλιέται με τιμή των 20.000 ευρώ.

Οι πηγές μας, ειδικά από τις ΗΠΑ οι οποίοι μεγάλωσαν σε οικογένειες σατανιστών μαρτυρούν ότι στις έδρες αυτών των εταιρειών πραγματοποιούνται τακτικά σατανικές τελετές.


Μια από τις πηγές μας, γυναίκα η οποία ζει στη Νέα Υόρκη μαρτύρησε ότι της είχαν φέρει στο Κάργκιλ, τη μεγαλύτερη εταιρεία για παραγωγή τροφίμων στις ΗΠΑ και μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κόσμο, όπου ήταν παρόν σε τελετουργικές τελετές βιασμού και θυσίας παιδιών στους υπόγειους χώρους της έδρας της εταιρείας κοντά στο Μινεάπολις στη Μινεσότα, στις οποίες πήραν μέρος και οι ανώτατοι υπάλληλοι της εταιρείας.


Η ίδια επίσης μαρτύρησε ότι κάποιες από τις μεγαλύτερες τράπεζες όπως του ΓΠ Μόργκαν, HSBC, Τράπεζας της Αμερικής ξεπλένουν χρήματα για την Ντραντζέντα και τα καρτέλ που ασχολούνται με εμπόριο ναρκωτικών σε όλο τον κόσμο.

Το μισό των χρημάτων από εμπόριο ναρκωτικών επενδύεται σε σωματεμπόριο ανθρώπων οπότε το εμπόριο ναρκωτικών και ανθρώπων «βαδίζουν παράλληλα» και υπάρχει άμεση σύνδεση μεταξύ αυτών των εταιρειών και του «Ένατου Κύκλου θυσίας».


* Οι ομάδες των ITCCS δικαστηρίων για άμεση δράση εμπόδισαν με μεγάλη επιτυχία την πραγματοποίηση της τελετουργίας του «Ένατου Κύκλου θυσίας» σχεδιασμένου για 15 Σεπτεμβρίου στις καθολικές εκκλησίες στο Μόντρεαλ.

Πρόκειται για επιχείρηση την οποία λάβαμε το πρωί, στις 15 Αυγούστου.

Η ομάδα από έξι ειδικευμένων και προπονημένων ειδικά ντυμένων οπαδών της υπηρεσίας ασφάλειας από την Ευρώπη, παρακολουθούσε ένα σπίτι στο Ουτρεμόντ, συνοικία πλουσίων στο Μόντρεαλ, στο οποίο ήταν προβλεπόμενο τα μεσάνυχτα να πραγματοποιηθεί αυτή η τελετουργία.

Οι ίδιοι συνέλαβαν δυο ανθρώπους: μια μεγαλύτερη γυναίκα η οποία αναγνώρισε ότι η πραγματοποίηση αυτής της τελετουργίας ήταν σχεδιασμένη και τους έφερε σε ένα χώρο κάτω από το υπόγειο στο οποίο βρισκόταν θυσιαστήριο στο οποίο ήταν λεκέδες από αίμα των οποίων τα δείγματα πήραν για ανάλυση, τα παιδικά ρούχα, η πορνογραφική ύλη και διάφορα όργανα τα οποία χρησιμοποιούνται για βασανισμό και θανάτωση.

Η ομάδα δούλευε σε συνεργασία με ορισμένα στοιχεία της αστυνομίας στο Μόντρεαλ, τα οποία έκαναν δυνατή να εκτελεστεί η ενέργεια.

Όλες οι αποδείξεις – το αίμα, τα κομμάτια ρούχων και οι ηχογραφημένες δηλώσεις των συμμετασχόντων της λατρείας του Ένατου Κύκλου θυσίας – στάλθηκαν στο ITCCS ως αποδεικτικά στοιχεία για την επόμενη συνεδρίαση της Μόνιμης Επιτροπής Δικαστηρίου η οποία θα ασχολείται με εγκλήματα σωματεμπορίου παιδιών και τελετουργικής θυσίας.


* Οι έρευνες του ITCCS το οποίο ανοίγει κέντρα σε όλο τον κόσμο και τώρα έχει πάνω από 800 ανθρώπους, εισήγαγε πανικό στις τάξεις της «ελίτ» συνειδητής πλέον ότι σιγά το μωσαϊκό αρχίζει να σχηματίζεται στο κέντρο του οποίου είναι το Στέμμα της Αγγλίας, πράγμα που αποτελούσε τον κύριο λόγο για την απαγόρευση της εισόδου σας στην Ιρλανδία για να πάρετε μέρος στην έρευνα του Δικαστηρίου περί της δολοφονίας 800 βρεφών στο Τούαμ.


Το βρετανικό Στέμμα εξέδωσε τον περασμένο μήνα στην Κυβέρνηση της Ιρλανδίας ένταλμα για τη σύλληψή μου και μεταφορά σε «ειδικό διοικητικό κέντρο» μόλις περάσω τα σύνορα, ώστε ήμουν αναγκασμένος να αποφύγω όλα τα ταξίδια στην Ιρλανδία και κάθε χώρα υπό το λεγόμενο «στέμμα της Αγγλίας», καθώς και να λάβω επιπρόσθετα ασφαλιστικά μέτρα τα οποία διέταξε η έδρα του Δικαστηρίου Εθιμικού Δικαίου στις Βρυξέλλες. Φυσικά, δεν μας αφήνουν σε ησυχία.


Η κεντρική διοίκηση του ITCCS στις Βρυξέλλες εξέδωσε στις 15 Σεπτεμβρίου ειδική ανακοίνωση ότι οι δευτερεύοντες παίκτες του Δικαστηρίου των οποίων η ταυτότητα είναι γνωστή, αντιμετωπίζονται με νέες απειλές και εκθέσεις μετά από τη δημοσίευση της μαρτυρίας της Αν Μαρί βαν Μπλιένμπουργκ, η οποία έλεγε για την θυσιαστική τελετουργική πράξη των βασιλικών οικογενειών και της «ελίτ».


Δυο ερευνητές στο Βέλγιο φέρθηκαν στην αστυνομία χωρίς ένταλμα και κρατήθηκαν δυο μέρες για να αποκαλύψουν την ταυτότητα των υπάλληλων του δικαστηρίου.

Στις 13 Σεπτεμβρίου παρά λίγο να σκοτωθώ στο αμάξι μου στον αυτοκινητόδρομο στη Βρετανική Κολομβία, αφού έσπασαν τα φρένα.


Όμως, αυτές οι εκθέσεις είναι η καλύτερη απόδειξη της επιτυχίας την οποία κερδίζουμε ανακαλύπτοντας του δολοφόνους των παιδιών που βρίσκονται στις υψηλότερες θέσεις.


Ελπίζω ότι στα μέση Οκτωβρίου θα είμαι σε ευκαιρία να επισκεφτώ τη Σερβία στην οποία θα ήθελα να δώσω διάλεξη και να δείξω την ταινία «Αμετανόητοι» καθώς και να ξεκινήσω την πρωτοβουλία για την ίδρυση παραρτήματος του ITCCS δικαστηρίου. Υπάρχουν μερικοί σημαντικοί λόγοι για την ίδρυση του παραρτήματος αυτού του δικαστηρίου στη Σερβία.

Ένας από τους σημαντικότερους είναι να διεκπεραιωθεί η υπόθεση των υπεύθυνων για τα εγκλήματα των Ουστάσι που διαπράχτηκαν στον χώρο του Ανεξάρτητου Κράτους της Κροατίας.

Ο δεύτερος λόγος είναι η αποκάλυψη των πιο υπεύθυνων για την εξαφάνιση των παιδιών στη Σερβία.

Ο τρίτος είναι να παρουσιαστούν ενώπιον του δικαστηρίου οι υπεύθυνοι για την αλλαγή της συνείδησης, προπαγάνδα και έλεγχο νους, τα οποία, όπως μου είπατε, συνεχώς και αδιάκοπα πραγματοποιούνται πάνω στο λαό
Πηγή


attikanea

Το διαβάσαμε από το: ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ..." 9ος ΚΥΚΛΟΣ ΚΟΛΑΣΗΣ " ΚΕΒΙΝ ΑΝΝΕΤ... ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ , ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΤΥΧΗ ΤΩΝ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ; http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/03/9_2.html#ixzz5h5wJPu97
 https://kyklwpas.blogspot.com/2019/03/9.html