Κυριακή, Μαρτίου 31

Ανατροπή από Αλέξη Κούγια! Αποκαλύψεις για την υπόθεση ανθρωποκτονίας του αθίγγανου στην Κόρινθο – ΒΙΝΤΕΟ

kougias4
Σε αποκαλύψεις σχετικά με την υπόθεση ανθρωποκτονίας στην Κόρινθο προχώρησε ο Αλέξης Κούγιας μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου.
Όπως τόνισε ο κ. Κούγιας, «Υπάρχουν δύο θύματα στην υπόθεση, ένας που έχασε τη ζωή του κι ένας που αυτήν τη στιγμή έφυγε από την Κορινθία, σε λίγο φυγαδεύονται η γυναίκα του
και τα δύο του παιδιά, αυτός είναι και ο όρος της μη προσωρινής του κράτησης. Πρέπει σε 7 μέρες να βρει μόνιμη κατοικία όπου θα πρέπει να βρει δουλειά, η σύζυγός του είναι αρχαιολόγος φιλόλογος, αδιόριστη ιστορικός και το κοριτσάκι του είναι στη Β Δημοτικού πρέπει να φύγει να αλλάξει σχολείο και ξέρετε πόσο σημαντικό είναι… Σ’ αυτήν τη γειτονιά μένει όλη η οικογένεια, είναι απομονωμένο, μεγάλο κτήμα.
Κατά την άποψή μου και του εντολέως μου είναι ότι δεν πήγαν να κλέψουν κοτόπουλα. Ο κατηγορούμενός μου είναι συνονόματος και πρώτος ξάδερφος του μεγαλύτερου επιχειρηματία της Κορίνθου. Η εταιρεία κατασκευάζει τα γεύματα για τα κέντρα υποδοχής μεταναστών στη Σάμο και αλλού στην Ελλάδα… Μπορεί να τον μπέρδεψαν και νομίζω αυτή είναι η άποψη της Δικαιοσύνης και της αστυνομίας.
Τέσσερις-πέντε άνθρωποι δεν πηγαίνουν μέσα στη νύχτα σε ένα μέρος να κλέψουν δυο κοτόπουλα. Οι άνθρωποι που αποφάσισαν να κάνουν αυτό θα κριθούν, γιατί στην υπόθεση θα κριθεί και ο ένας που αυθόρμητα παρουσιάστηκε ότι δήθεν πήγε να κλέψει μόνο κοτόπουλα. Εμείς αμφισβητούμε αν αυτός ο άνθρωπος ήταν εκεί».
Όσο για το αν πυροβόλησε ο άνδρας πράγματι ή η σύζυγός του όπως διέδωσαν οι συγγενείς του θύματος, ο κ. Κούγιας σχολίασε:
«Η σύζυγος αν τη γνωρίσετε, μόνο το υπόβαθρό της ως προσωπικότητα… δείχνει το επίπεδο της οικογένειας, δεν έχουν ούτε τροχαία παράβαση στη ζωή τους, και καταλαβαίνετε τι επιπτώσεις είναι να αλλάζεις τη ζωή σου από μια μέρα στην άλλη, θα πρέπει να ξεσπιτωθεί και να βρει και δουλειά… Αυτό που διαδόθηκε είναι τεράστιο ψεύδος και το ψεύδος έχει κοντά πόδια. Έχει πυροβολήσει αυτός ο άνθρωπος έχουν βρεθεί επιστημονικά ευρήματα που επιβεβαίωσαν ότι πυροβόλησε για εκφοβισμό. Πυροβόλησε με δύο φυσίγγια που έχουν 39 σφαιρίδια και το ένα από αυτά ήταν θανατηφόρο».
Δείτε το βίντεο:
makeleio.gr