Σάββατο, Μαρτίου 2

Υποστηρίζατε το Γεωργιάδη και μετά χαϊδεύατε τα παιδιά σας αντί να κρεμαστείτε απ τις γραβάτες σας

Όταν αποκαλύψαμε το θέμα, ο Νίκος Γεωργιάδης και ο κύκλος του, έπεσαν με όλη τη δύναμή τους να καταστρέψουν τους δημοσιογράφους που το αποκάλυψαν όπως κατέστρεψαν αδύναμα παιδιά

Κώστας Βαξεβάνης
Κάποιοι γνωστοί σκοτεινοί κύκλοι μεθόδευσαν την καταδίκη του, σύμφωνα με ανακοίνωση του Νίκου Γεωργιάδη. Είναι θύμα σκευωρίας επιμένει τηλεοπτικώς αλλά πάντα χωρίς ντροπή και ο Λευτέρης Αυγενάκης, στέλεχος της ΝΔ. Οι κατηγορίες αποτελούν συκοφαντική προσπάθεια του HOT DOC και του Documento, για να πληγεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης του οποίου ο Γεωργιάδης
αποτελεί το βαρύ όπλο, κατέθεσε ενόρκως στο δικαστήριο η Μισέλ Ασημακοπούλου.
Από εκείνη τη μέρα του Γενάρη του 2016 που το HOT DOC βγήκε στα περίπτερα με όλα τα στοιχεία για την υπόθεση του Νίκου Γεωργιάδη, επαναλαμβάνεται το ίδιο απαξιωτικό μοτίβο περί συκοφαντίας και κύκλων που μεθοδεύουν την υπόθεση για να πληγεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο ίδιος ο Μητσοτάκης σε συνέντευξή του, είχε πει ειρωνικά όταν ρωτήθηκε για το Γεωργιάδη (και δεν ξαναρωτήθηκε ποτέ) «Πραγματικά πρέπει να είναι πολύ πανικόβλητος ο ΣΥΡΙΖΑ όταν ο ίδιος σήμερα υιοθετώντας το δημοσίευμα ενός περιοδικού, δεν θα πω τίποτα αλλά δεν είναι και οι New York Times. Δεν διακρίνεται ακριβώς για τη φερεγγυότητά του και τη δημοσιογραφική του αντικειμενικότητα»
Λίγες ώρες μετά την καταδικαστική απόφαση για το Νίκο Γεωργιάδη, τα επικοινωνιακά επιτελεία της ΝΔ, έδωσαν οδηγίες προς φίλια ΜΜΕ (στην ανάγκη φαίνονται οι φίλοι) να εξαφανιστεί η είδηση της καταδίκης και τα στελέχη της όταν μπαίνει το ερώτημα στα πάνελ να αποσυνδέουν τον Νίκο Γεωργιάδη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη εμφανίζοντάς τον ως “εθελοντή μερικών ημερών”. Ο Νίκος Γεωργιάδης ωστόσο δήλωσε στη δίκη πως είναι σαράντα χρόνια φίλος του Κυριάκου, σύμβουλός του στο Υπουργείο αλλά και στο διηνεκές, ο οποίος όταν αποκαλύφθηκε το θέμα τον κράτησε κρυφό σύμβουλο και τον διαβεβαίωσε πως θα τον επαναφέρει σε λίγο στο προσκήνιο όταν ξεχαστεί η υπόθεση.
Τι προκύπτει απ όλα αυτά; Πως ναι υπάρχει ένας σκοτεινός κύκλος, ένα βαθύ έρεβος . Σε αυτόν τον κύκλο ανήκει πρωτίστως ο Νίκος Γεωργιάδης. Ποιό σκοτεινή δραστηριότητα από τη δική του δεν υπάρχει. Έσυρε στο κρεβάτι του ανήλικα παιδιά, με το θέλγητρο 18 δολαρίων. Κάποια από αυτά δεν είχαν να φάνε. Τα βίασε σκληρά (όπως λέει σε κατάθεσή του ένα από τα θύματα) και ενέταξε τις πράξεις του αυτές στην πολυτελή καθημερινότητά του. Χωρίς ντροπή αλλά κυρίως χωρίς την ανάγκη να απολογηθεί σε κάποιον. Ακόμη και όταν η Αστυνομία συγκέντρωσε όλα τα στοιχεία (βίντεο, συνομιλίες, μαρτυρίες) για να τον οδηγήσει σε δίκη, αυτός επέδειξε το διπλωματικό του διαβατήριο και έφυγε ανενόχλητος. Όταν αποκαλύψαμε το θέμα, ο Νίκος Γεωργιάδης και ο κύκλος του, έπεσαν με όλη τη δύναμή τους να καταστρέψουν τους δημοσιογράφους που το αποκάλυψαν όπως κατέστρεψαν αδύναμα παιδιά. Ένα σημαίνων πολιτικό πρόσωπο κατηγορήθηκε για παιδεραστία αλλά τα ΜΜΕ μιλούσαν για συκοφαντία ή για κάποιον δράκο στου Ζωγράφου. Σίγουρα όχι για το σύμβουλο του Μητσοτάκη που βίαζε παιδάκια. Γραβατωμένοι παρουσιαστές αποθέωναν και το θύτη και τους πολιτικούς του εντολείς και απαξίωναν το HOT DOC και τους δημοσιογράφους. Υπήρξε έως και άρθρο που έλεγε πως «δεν σεβόμαστε την σεξουαλική επιλογή του Γεωργιάδη» την επιλογή δηλαδή να πηγαίνει με ανήλικα παιδιά.
Σε νομικό επίπεδο , κάποιος εισαγγελέας Γκύζης, αρχειοθέτησε τη μηνυτήρια αναφορά που κάναμε εναντίον του Γεωργιάδη για να βρεθεί ευτυχώς ένας άλλος εισαγγελέας , ο εισαγγελέας Πιέρρος στην Εισαγγελία  Εφετών να την επαναφέρει για να δικαστεί. Η Εισαγγελία υπό την εποπτεία του Προϊσταμένου της, Ηλία Ζαγοραίου, ξέχασε να κάνει αίτηση δικαστικής συνδρομής στη Μολδαβία.
Ο κύκλος που με τον ένα ή άλλο τρόπο υποστήριζε το Νίκο Γεωργιάδη ήταν μεγάλος. Σε αυτό τον κύκλο φυσικά ανήκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος έθεσε όλο το κόμμα του σε ομηρία προκειμένου να υποστηρίξει τον παιδόφιλο φίλο του. Τον ρώτησα πολλές φορές ποιοι και τι είδους είναι οι δεσμοί του με τον Νίκο Γεωργιάδη, ώστε να τον οδηγήσουν να διακινδυνεύσει την πολιτική του πορεία, παίρνοντάς τον στην πλάτη του; Από το δικαστήριο παρέλασαν μαζί με τη Μισέλ Ασημακοπούλου και τον Κυρανάκη, διάφοροι παράγοντες της ΝΔ και του Κολλεγίου για να πουν απερίφραστα πόσο ευπρεπής και κύριος είναι ο Νίκος Γεωργιάδης σε αντίθεση με τους κατηγόρους του. Άνθρωποι που αισθάνθηκαν την ανάγκη να υποστηρίξουν κάποιον με τόσο βαριές κατηγορίες για ένα ανατριχιαστικό έγκλημα. Ανήκαν επίσης στον κύκλο  του Νίκου Γεωργιάδη.
Ακόμη και τις πρώτες μέρες των αποκαλύψεων, ο Νίκος Γεωργιάδης είχε επισκεφθεί το Μέγαρο Μουσικής αντί να χαθεί σε καμία τρύπα, και φωτογραφήθηκε και εκεί με τον κύκλο του, την επώνυμη και κομψευόμενη Αθήνα που δήλωνε συμπαράσταση μπαίνοντας στο ίδιο φωτογραφικό κάδρο.
Ο άλλος κύκλος του Γεωργιάδη κράταγε τα μικρόφωνα και πυροβολούσε χωρίς καμιά ντροπή ή έστω αμφιβολία τους δημοσιογράφους που έκαναν τις αποκαλύψεις. Οι ίδιοι που δήλωναν ντροπή γιατί ο Πολάκης είχε φωτογραφηθεί με το τσιγάρο στο χέρι. Για τραγική ειρωνεία, τη μέρα της καταδίκης του Γεωργιάδη, τα site είχαν πρώτη είδηση την αποκάλυψη ενός καρδινάλιου παιδεραστή στην Αυστραλία, πουθενά όμως τον παιδεραστή σύμβουλο αρχηγού κόμματος που καταδικάστηκε στην Ελλάδα.
Από εκείνη τη μέρα της αποκάλυψης το Γενάρη του 2016 λοιπόν, υπήρξαν διακριτοί σκοτεινοί κύκλοι, ομόκεντροι με τη βρωμιά των πράξεων του Νίκου Γεωργιάδη. Τον αγκάλιασαν, τον κάλυψαν, τον φυγάδευσαν από τη βάσανο των ερωτήσεων της καθημερινότητας, τον στήριξαν στη Δικαιοσύνη και το δικαστήριο και προκειμένου να το πετύχουν διακινδύνευσαν ακόμη και την προσωπική τους διαπόμπευση, που τελικώς επήλθε με την καταδικαστική απόφαση. Αυτοί οι κύκλοι είναι διακριτοί και είναι του Νίκου Γεωργιάδη και όχι οι άγνωστοι κύκλοι που  επικαλείται ο ίδιος. Βάφτισαν την παιδεραστία πολιτική και τη στάση τους ευθύνη. Ήξεραν λεπτομέρειες για όσα είχαν συμβεί και όχι μόνο τα χώνευαν (συνέχεια θα αναρωτιέμαι πώς μπόρεσαν) αλλά στη συνέχεια πήγαιναν σπίτι και χάιδευαν τα παιδιά τους αντί να κρεμαστούν από τις γραβάτες τους και τα ακριβά τους μαντήλια.
Είναι οι μόνοι κύκλοι που είναι ευδιάκριτοι, ως κύκλοι προστασίας ενός παιδεραστή. Δεν είναι όλη αυτή η στήριξη μιας κακώς εννοούμενη πολιτική αλληλεγγύη. Θα πιστεύω πάντα πως έχει στοιχεία συνενοχής με το Νίκο Γεωργιάδη. Αυτό που τους συνδέει δεν είναι το κοινό συμφέρον αλλά κάτι πιο σκοτεινό, η συνενοχή των βρώμικων που έχουν και αυτοί να κρύψουν γι αυτό είναι έτοιμοι να κατανοήσουν φοβούμενοι μήπως έρθει η σειρά τους.
Εδώ οφείλω μια εξήγηση σε εχθρούς και φίλους που δεν μπορούν να καταλάβουν την επιμονή μας σε αυτή την υπόθεση που μας οδήγησε να γίνουμε ακόμη και διάδικοι νομικά, καταθέτοντας μηνυτήρια αναφορά η οποία  κατέληξε στην καταδίκη. Μερικές φορές νομίζαμε πως παίζαμε σε ταινία από αυτές που οι καλοί παλεύουν μόνο για να χάσουν. Αλλά επιμέναμε. Δεν ήταν ούτε πολιτική σκοπιμότητα που βλέπει ο κύκλος του Κυριάκου Μητσοτάκη ούτε καν δημοσιογραφικός πατριωτισμός. Το κάναμε για εκείνα τα παιδιά της Μολδαβίας και τα παιδιά του κόσμου, σε οποιαδήποτε γωνιά, που ανυπεράσπιστα, βιάζονται και  πεθαίνουν κάθε μέρα ενώ οι θύτες τους φεύγουν με διπλωματικό διαβατήριο διαβατήριο ή διαβατήριο εξουσίας. Και θα το ξανακάνουμε αν χρειαστεί. Με τη σειρά μας τώρα να ρωτήσουμε τους κύκλους  του Κυριάκου Μητσοτάκη γιατί  επέλεξαν να βιάσουν αυτά τα παιδιά για δεύτερη φορά.https://www.koutipandoras.gr/article/ypostirizate-