Δευτέρα, Μαρτίου 25

ΓΛΥΤΩΣΕ ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ. «ΜΩΡΗ Γ@ΜΙΟΛ@». ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΛΑΓΟ ΑΠ΄ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ. ΑΚΟΜΑ ΤΡΕΧΕΙ Ο ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ. ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΛΑΝΑ. ΦΥΛΑΝΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΑΝΕ… (ΒΙΝΤΕΟ)

katerini-parelasi
Ρεπορτάζ Γιώργος Οικονομίδης

Μετά το πέρας τής παρέλασης της 25ης Μαρτίου (2019) στην Κατερίνη, οι επίσημοι «έστριψαν δια του αρραβώνος» δίχως να κάνουν δηλώσεις στους δημοσιογράφους.
Ο βουλευτής τού Σύριζα Πιερίας Χάρης Τζαμακλής, άρον άρον έτρεξε στο αυτοκίνητο του να φύγει ενώ τον ακολούθησε το οργισμένο πλήθος πετώντας του αντικείμενα και φωνάζοντας
συνθήματα κατά τής Συμφωνίας των Πρεσπών, που έγινε ο εφιάλτης τής κυβέρνησης Τσίπρα.
Αστυνομικές δυνάμεις προσπάθησαν να προστατέψουν τον έντρομο βουλευτή αλλά το έκαναν με μεγάλη δυσκολία διότι η οργή τού κόσμου, μικρών και μεγάλων, ήταν ανεξέλεγκτη.
Ο βουλευτής κατάφερε να μπεί στο αυτοκίνητο του και διέφυγε ανάμεσα από τον κόσμο που προπηλάκιζαν το αυτοκίνητο.
Τέλος εφόσον κατάφερε ο κύριος Τζαμακλής να διαφύγει οδηγήθηκε σε άγνωστη κατεύθυνση.
Δυστυχώς η οργή και ο θυμός τού κόσμου δεν αφήνει σε ησυχία τούς τρείς βουλευτές τού Νομού Πιερίας όπου ακόμα και τώρα αστυνομικές δυνάμεις φυλάττουν τις κατοικίες τους σε 24ωρη βάση επιβαρύνοντας τούς φορολογούμενους.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, το 2011 όταν ήταν αντιπολίτευση έλεγε για το γιουχάισμα στις παρελάσεις στους πολιτικούς:
«Οι σημερινές αυθόρμητες λαϊκές αντιδράσεις σε όλη την Ελλάδα δεν μπορεί να αγνοηθούν. Αποτελούν τον καλύτερο φόρο τιμής σε αυτούς που έδωσαν τη ζωή τους για τον τόπο. Η κυβέρνηση έσπειρε ανέμους και θερίζει θύελλες».
Κατά τόν ΣΥΡΙΖΑ (ώς αντιπολίτευση) η προπηλάκιση τού Τζαμακλή είναι φόρος τιμής σ’ αυτούς που έδωσαν την ζωή τους για τον τόπο μας.
Τώρα τί άλλαξε Συριζαίοι και τις αντιδράσεις τις κάνουν… «φασίστες»;







makeleio.gr/