Τετάρτη, Μαρτίου 6

Θεόδωρος Ρουσσόπουλος: Ο απόφοιτος λυκείου που σήμερα μας παριστάνει τον ακαδημαϊκό!!

Θεόδωρος Ρουσσόπουλος: Ο απόφοιτος λυκείου που σήμερα μας παριστάνει τον ακαδημαϊκό!!
Ο Ρουσσόπουλος όπως όλοι θυμόμαστε ήταν υπουργός άνευ πανεπιστημιακού πτυχίου το οποίο δημιουργούσε κάποιο κόμπλεξ ίσως σε ένα φιγουρατζή ξερόλα που αγωνιζόταν να πείσει ότι είναι κάποιος!
Μετά άρχισαν οι σπουδές στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, και ένα "διδακτορικό" (μια ιστορία για ένα σκωτσέζικο μοναστήρι ακούγαμε). Πστεύει κανείς ότι τελείωσε με την αξία του στο Ανοιχτό ή τον τελείωσαν;; Ερώτηση απλώς κάνω, δεν ξέρω, εσείς τι λέτε;; Μετά δε το σπουδαίο "διδακτορικό" που άλλαξε τον ρου της ιστορίας της επιστήμης, ήλθε και η... διδασκαλία στα πανεπιστήμια!! Μόνο που θεωρητικές μπαρούφες προσλαμβάνονται να διδάξουν πολλοί άχρηστοι με γνωριμίες, πολιτικές θέσεις, και διαπλεκόμενοι με συμφέροντα. Εδώ έδινε διαλέξεις και ο πανύβλακας Γιωργάκης ενώ και το διδακτορικό του Καραμανλή στο διάσημο Tufts, είναι μια εξιστόρηση της πλάκας.

Έλα όμως που ο γελοίος Ρουσσόπουλος της γνωστής παράνομης κατασκευής στη παραλία της σπιτάρας του κατεβαίνει υποψήφιος βουλευτής (για τέτοιο θράσος μιλάμε) και μας τον παρουσιάζουν ως ... ακαδημαϊκό!

Καθηγητάρα μπαρουφοδιαλέξεων που συχνά κάνουν πολιτικοί και άλλοι με γνωριμίες σε πανεπιστήμια, ακόμα και καλά.. Είμαστε όλοι εντυπωσιασμένοι και ευχαριστούμε το Ρουσσόπουλο για τη προσφορά του στο ανθρώπινο πνεύμα!!

 https://www.zougla.gr/blog/article/1682793