Δευτέρα, Μαρτίου 25

Νέο βίντεο από το άγριο γιουχάισμα κατά του άθλιου ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗ Βαρεμένου στην Αυστραλία

Νέο βίντεο από το άγριο γιουχάισμα κατά του άθλιου ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗ Βαρεμένου στην Αυστραλία


Ενα νέο βίντεο με τις αποδοκιμασίες κατά του Γιώργου Βαρεμένου στη Μελβούρνη, κατά τη διάρκεια των εορτασμών για την 25η Μαρτίου, ήλθε στη δημοσιότητα. Ουσιαστικά, στο παρακάτω βίντεο αποτυπώνονται οι στιγμές πριν τη... μάταιη προσπάθεια του Γιώργου Βαρεμένου να προσπαθήσει από μικροφώνου να μιλήσει στους συγκεντρώμους ομογενείς στις εκδηλώσεις στη Μελβούρνη για την 25η Μαρτίου.


Το νέο  βίντεο καταγράφει τη στιγμή που ο κ. Βαρεμένος κατέθεσε στεφάνι εν μέσω απίστευτων γιουχαϊσμάτων.

Το μόνο που ακούγεται είναι ένα παρατεταμένο, συνεχές και δυνατό «ουουουουουου» από το συγκεντρωμένο πλήθος των ομογενών. Κάποιος φωνάζει «προδότης», ακούγονται και άλλοι χαρακτηρισμοί, ενώ όταν ο κ. Βαρεμένος επιστρέφει στη θέση του, λίγο πριν πάρει το μικρόφωνο στο χέρι για να απευθυνθεί στους ομογενείς της Μελβούρνης οι συγκεντρωμένοι φωνάζουν «Ελλάς, Ελλάς Μακεδονία».




Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Βαρεμένος στη συνέχεια πήρε το μικρόφωνο για να απευθυνθεί στο συγκεντρωμένο πλήθος, κάτι το οποίο δεν κατέστη εφικτό καθώς τη φωνή του, από μικροφώνου, κάλυπταν οι αποδοκιμασίες και το γιουχάισμα των ομογενών.



Οπως αποκακλύπτεται και από άλλα βίντεο που ήρθαν στη δημοσιότητα, κατά του κ. Βαρεμένου στη συνέχεια εκτόξευσαν ακόμη και μπουκάλια.



iefimerida

politika-gr.