Κυριακή, Μαρτίου 17

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ

Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΥΡΙΖΑ ΧΤΥΠΗΣΕ
Αγαπητοί μας αναγνώστες, ο oxafies.com είναι ακομμάτιστος, δεν πληρώνεται από κανένα κόμμα, είναι ανεξάρτητος, και γι' αυτό μας χτυπούν άγρια τα σάπια πολιτικά κατεστημένα.
Μας έβαλαν φραγή για ημέρες στο Facebook γιατί είμαστε ανυπότακτοι και τους τα λέμε.
Εμείς ως Συντακτική ομάδα, θα συνεχίσουμε με το ίδιο πείσμα, κόντρα σε όλους, και σε όλα, για να μαθαίνει ο ελληνικός λαός αλήθειες, και όχι από τα Μ.Μ.Ε ελεγχόμενη κατασκευασμένη
πληροφόρηση  για παραπλάνηση. Άλλωστε λίγα blogs μείναμε που αντιστεκόμαστε στην υποδούλωση των Μνημονίων, τα περισσότερα έκλεισαν .
Εμείς  δεν είμαστε κομματοποιημένοι, και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι αναγνώστες που μας ακολουθούν εδώ και χρόνια, και με κυβέρνηση  ΠΑΣΟΚ ,και Νέας Δημοκρατίας κάναμε αντίσταση, στα στραβά και ανάποδα, για τις αλήθειες που σκόπιμα σας κρύβουν , όπως το ίδιο κάνουμε και τώρα με τον Σύριζα . Και επειδή δεν τους αρέσουμε μας κλείνουν .
Πιστεύουμε ΜΟΝΟ σε ένα κόμμα, κι αυτό είναι η Πατρίδα μας η Ελλάδα , και οι Έλληνες που έχουν υποδουλωθεί εν καιρώ ειρήνης στους ΓΥΠΕΣ τις Ευρώπης, αρχικά με την βοήθεια του ΓΑΠ, εν συνεχεία με τη βοήθεια του Σαμαρά, και τη σκυτάλη πήρε ο Τσίπρας για να ολοκληρώσει το απάνθρωπο έργο των ξένων Μαφιόζων, που είναι ο αφανισμός των Ελλήνων.
Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι 30.000 χιλιάδες καθημερινοί  αναγνώστες μας .

Με εκτίμηση,
η Συντακτική ομάδα,
 oxafies.com