Τετάρτη, Μαρτίου 6

ΒΡΑΖΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

ΒΡΑΖΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
Ακόμα και στα σπίτια οι Έλληνες φτύνουν την τηλεόραση όταν βλέπουν Τσίπρα και υπουργούς και βουλευτές του. Η οργή ξεχειλίζει.
Ο Τσίπρας και οι παρατρεχάμενοι του νομίζανε πως η χώρα θα γίνει ο προσωπικός τους παιδότοπος να το πώ;
προσωπικός τους οίκος ανοχής να το πώ;

προσωπικός τους απόπατος να το πώ;
όλα αυτά μαζί να το πώ;

Όπως άκουσα να λένε ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ψηφοφόροι την προηγούμενη βδομάδα, σε πηγαδάκι μεταξύ σοβαρού και αστείου και μάλιστα με χυδαία πραδείγματα και αναλύσεις, οι Έλληνες και Ελληνίδες έχουν μάθει "να τα καταπίνουν όλα και τους αρέσει" με λίγο αγριάδα ή καλόπιασμα απο τους πολιτικούς που κυβερνάνε.

Αυτή είναι λοιπόν η πολιτική Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ, για αυτό και κατέλυσαν τη δημοκρατία, έκαναν το σύνταγμα κωλόχαρτο και με το έτσι θέλω ξεπουλάνε τα πάντα και προδίδουν την Ελλάδα. Γιατί πιστεύουν πως θα το "καταπιεί" και αυτό ο ελληνικός λαός.

Πόσο ακόμα με τους προδότες, τους χυδαίους αλήτες, τα αμόρφωτα δίποδα και τους ορκισμένους ανθέλληνες και οπορτουνιστές και καιροσκόπους; Ως γνωστόν ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται και αν δεν υπάρχει αναμπουμπούλα πρέπει να δημιουργείται. Εξ ου και το διαίρει και βασίλευε.

Ο Τσίπρας το να δημιουργεί χάος για να βάζει τους Έλληνες να σκοτώνονται μεταξύ τους ώστε να βασιλεύει μέσα απο το Μαξίμου, εκτός απο όταν βγαίνει για κανένα ταξιδάκι, το έχει ψωμοτύρι. Η πραγματική φύση του προδότη και του ανίκανου δεν κρύβεται.
https://www.zougla.gr/blog/article/1682793