ΦΑΤΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΣΤΗ ΜΑΠΑ – ΕΤΣΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ – ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥ ΧΑΡΤΙ ΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΚΕΛ – «ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ» Η ΕΛΛΑΣ

ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ;;
tsipras-brussels5-1021x576
Μόνο στην Σοβιετική Ένωση του Στάλιν έχουν συμβεί όσα βιώνει η Ελλάδα εδώ και τέσσερα χρόνια.
Σε μια άκρως φασιστική κίνηση ετοιμάζεται να προβεί ο ΣΥΡΙΖΑ του Τσίπρα ώστε να παραμείνει στην εξουσία και να συνεχίσει το καταστροφικό έργο κατά της Πατρίδος μας.
Σε μια πρωτοφανή κίνηση νοθείας, ο ΣΥΡΙΖΑ αλλοιώνει το εκλογικό σώμα λίγο πριν τις κάλπες με άμεσο κίνδυνο να επηρεαστεί το εκλογικό αποτέλεσμα.

Πρώτο και κυριότερο αντικείµενο συζήτησης ανάµεσα σε εκλογικούς αναλυτές είναι οι αλλαγές στο πλαίσιο απονοµής της ιθαγένειας, ενώ δεν περνά απαρατήρητη και η αναθεώρηση των εκλογικών καταλόγων, που εκκρεµεί ακόµα από το υπουργείο Εσωτερικών. Μόλις γίνει, αναµένεται να προσθέσει ακόµα 100.000 ψηψοφόρους στο εκλογικό σώµα, τους 17άρηδες, δηλαδή, που συµπλήρωσαν φέτος το νέο όριο ηλικίας και ψηφίζουν για πρώτη φορά.
Οι ίδιοι αναλυτές θυµίζουν, µάλιστα, ότι πέρυσι τέτοια εποχή, ενώπιον του τότε υπουργού Εσωτερικών και νυν γραµµατέα του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνου Σκουρλέτη, ο ειδικός γραµµατέας Ιθαγένειας του υπουργείου Εσωτερικών, Λάµπρος Μπαλτσιώτης, είχε κάνει λόγο για ιθαγένεια-εξπρές σε 800.000 αλλοδαπούς.
Η Γερμανία συνεχίζει να καταστρέφει τη χώρα φορτώνοντας μας κι άλλους λαθρομετανάστες
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Sputnik η Ελλάδα βρίσκεται προ των πυλών πριν ξεκινήσει να υποδέχεται εκ νέου πρόσφυγες από τη Γερμανία!
Τις συνέπειες και τους τρόπους αντιμετώπισης της νέας απόφασης του Ευρωπαϊκού δικαστηρίου για τη χώρα μας αναφορικά με το προσφυγικό, αναλύουν Έλληνες νομικοί.
Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο ανακοίνωσε την Τρίτη ότι το Βερολίνο μπορεί να απελάσει αιτούντες άσυλο σε άλλα κράτη μέλη της ΕΕ, τονίζοντας ότι οι κακές συνθήκες διαβίωσης στις χώρες αυτές δεν αποτελούν λόγο για την παρεμπόδιση των απελάσεων.
Σύμφωνα με τη Sueddeutsche Zeitung, από τον Ιανουάριο μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου του 2018, η Γερμανία απέλασε 8.658 αιτούντες άσυλο σε άλλες χώρες της ΕΕ, αριθμός μεγαλύτερος από το προηγούμενο έτος που είχαν καταγραφεί 7.102 απελάσεις.
Κατά το ίδιο χρονικό διάστημα, το γραφείο μετανάστευσης της Γερμανίας ζήτησε από άλλα κράτη της ΕΕ να δεχτούν 51.558 πρόσφυγες, ενώ 35.375 αιτήσεις εγκρίθηκαν.
Έτσι, το μερίδιο των απελαθέντων προσφύγων αυξήθηκε απότομα στο 24,5% από 15,1 το 2017.
Απλή λογική. Η Γερμανία στέλνει στον Τσίπρα χιλιάδες ακόμα κατατρεγμένους πρόσφυγες ώστε αυτός να τους ελληνοποιήσει σε μία μέρα.makeleio.gr