Δευτέρα, Μαρτίου 4

ΈΤΣΙ Γ@Μ@ΝΕ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ! ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ! ΣΦΟΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΟΡΜΠΑΝ ΚΑΤΑ ΜΕΡΚΕΛ, ΓΙΟΥΝΚΕΡ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: «ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ» (ΒΙΝΤΕΟ)

orban
«Απασφάλισε» ο Βικτόρ Ορμπάν και εξαπέλυσε μια άνευ προηγουμένου σφοδρή επίθεση κατά του Τ.Σόρος, της Α.Μέρκελ και κατ’ επέκταση του Κ.Μητσοτάκη ο οποίος τάχτηκε υπέρ της αποπομπής του από το ΕΛΚ.
Η επίθεση του Β.Ορμπάν έχει την πλήρη στήριξη του Ν.Τραμπ καθώς ο πρωθυπουργός της
Ουγγαρίας υιοθέτησε την «γραμμή» του Αμερικανού προέδρου κατά της μετανάστευσης, της εγκληματικότητας, των ανοιχτών συνόρων και κατ επέκταση κατά του Τ.Σόρος!
Ενα προς ένα τα σημεία της ομιλίας του Β.Ορμπάν αποτελούν επανάληψη του διαγγέλματος Ν.Τραμπ για την κήρυξη έκτακτης ανάγκης και την επιστροφή στα εθνοκεντρικά κράτη!
Μερικά σημεία της ομιλίας του Β.Ορμπάν:
«Πριν λίγες ημέρες η Α.Μέρκελ και οι συμπαραστάτες της στην Ευρώπη γιόρταζαν και πανηγύριζα την πτώση του κομμουνισμού. Ομως τι βλέπουμε; Το τέλος των Εθνών και να διαφημίζουν μια διεθνοποίηση.
Φαίνεται πώς κάναμε λάθος. Το διακύβευμα δεκαετίες μετά είναι το ίδιο!
Διαφημίζουν έναν κόσμο χωρίς Έθνη.
Θέλουν «ανοιχτές κοινωνίες». Παλεύουν για μια παγκόσμια Κυβέρνηση. Οπότε βρισκόμαστε στο ίδιο σημείο.
Θέλουν την εξάλειψη των παραδόσεων μας και να «πλημμυρίσουν» οι χώρες μας με ξένη κουλτούρα.
30 χρόνια μετά την αλλαγή του συστήματος, και την δημιουργία του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου, η Ευρώπη έχει καταλήξει σε ένα κράτος που πρέπει να παλέψουμε για να είμαστε Ούγγροι, για να είμαστε Χριστιανοί.
Πρέπει να προστατέψουμε τις οικογένειες, τις κοινότητες μας, την ελευθερίας μας.
Γνωρίζω ότι οι Βρυξέλλες έχουν έτοιμο σχέδιο και μετά τις εκλογές θα μετατρέψουν την Ευρώπη σε μια ήπειρο μεταναστών με εγκληματικότητα και ανθρώπινες απώλειες».
Επιπλέον ο Β.Ορμπάν χαρακτήρισε ως «χρήσιμους ηλίθιους», που υπηρετούν την Αριστερά όσους τον επικρίνουν στο εσωτερικό του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ).
Σε συνέντευξή του στην Welt am Sonntag, ο δεξιός επικεφαλής της ουγγρικής κυβέρνησης υποστηρίζει ότι οι επικριτές του στο ΕΛΚ «ενώ πιστεύουν ότι αγωνίζονται για μια πνευματική μάχη, υπηρετούν τα συμφέροντα εξουσίας των άλλων, ακόμα και εκείνων των αντιπάλων μας». 
Η επίθεση εναντίον του στην πραγματικότητα γίνεται από τα αριστερά για «να αποδυναμώσει το ΕΛΚ» όπως είπε ο Ορμπάν. Σε αυτό οφείλονται οι κατηγορίες ηγετών των χριστιανοδημοκρατικών κομμάτων στην Ευρώπη για να αποκλειστεί το κόμμα του Fidesz από το ΕΛΚ. Δέκα κόμματα -μέλη του ΕΛΚ έχουν ήδη ζητήσει την αποπομπή του Ορμπάν από το Ευρωπαϊκο Λαϊκό Κόμμα.
Μεταξύ των κορυφαίων επικριτών του Ορμπάν είναι και ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιουνκερ, ο οποίος έχει τονίσει ότι το κόμμα Fidesz δεν αντιπροσωπεύει «τις χριστιανοδημοκρατικές αξίες με οποιονδήποτε τρόπο και ως εκ τούτου ο Ορμπάν δεν έχει θέση στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα».
Την αποπομπή του από το ΕΛΚ ανακοίνωσε πως θα ζητήσει και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.
Εκστρατεία Oρμπάν και κατά Φρανς Τίμερμανς
Στην Ουγγαρία, η εκστρατεία της δεξιάς κυβέρνησης Ορμπάν εναντίον του Γιούνκερ διαρκεί μιάμιση εβδομάδα. Ξεκίνησε πριν από μιάμιση εβδομάδα με το σύνθημα «Εσείς, επίσης, έχετε δικαίωμα να γνωρίζετε τί προετοιμάζουν οι Βρυξέλλες».
Ο Β.Ορμπαν έχει εξαπολύσει μια άνευ προηγουμένου εκστρατεία με πινακίδες λέγοντας ότι ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζ.Κ.Γιούνκερ και ο Τζορτζ Σόρος είναι «Ενάντια στην Ασφάλεια της Ουγγαρίας» και είναι αυτοί που θέλουν να προωθήσουν την παράνομη μετανάστευση προς την Ευρώπη. 
Ανοίγοντας ένα νέο μέτωπο κατά των Βρυξελλών λίγους μήνες πριν από τις ευρωπαϊκές εκλογές, η αφίσα δείχνει τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αγκαλιά με τον Τ.Σόρος.
H εκστρατεία εναντίον του Γιούνκερ θα λήξει στις 15 Μαρτίου, δήλωσε ο Ορμπάν στην Κυριακάτικη Die Welt.
Η κυβέρνησή του θα ξεκινήσει μια νέα εναντίον του αντιπροέδρου του Γιούνκερ και υποψηφίου των Σοσιαλιστών, Φρανς Τίμερμανς.
«Στην επόμενη φάση της προεκλογικής εκστρατείας (…) θα δείτε έναν άλλο πρωταγωνιστή στις αφίσες: τον Φρανς Τίμερμανς», λέει ο Ορμπάν.
«Ο ρόλος του Σόρος στην ευρωπαϊκή πολιτική δεν μπορεί να αγνοηθεί και όλοι έχουν το δικαίωμα να γνωρίζουν ότι ο Τίμερμανς είναι, εξ ορισμού, σύμμαχός του», υποστηριξε ο Ορμπάν.
«Οι Ούγγροι έχουν δικαίωμα να γνωρίζουν τι είδους σχέδια υπέρ της μετανάστευσης προετοιμάζονται από τη γραφειοκρατία των Βρυξελλών» έγραψε στο Twitter ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ζόλταν Κόβατς στα αγγλικά.
«Για αυτό ακριβώς αναλάβαμε αυτήν την ενημερωτική εκστρατεία (…) η οποία φθάνει στο τέλος της, όπως είχε αρχικά προβλεφθεί, την 15η Μαρτίου» συμπλήρωσε ο ίδιος.




Δείτε το βίντεο με την ομιλία Β.Ορμπάν







makeleio.gr