Σάββατο, Μαρτίου 9

ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΩΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΣΟΥΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ!

ΓΙΑ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ «ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ» ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ
Γράφει ο Δημήτρης Γιαννόπουλος
Μετά την απόφράδα νύχτα της 25 Ιανουαρίου 2019, όταν συντελέστηκε η χειρότερη Εθνική Μειοδοσία εν καιρώ ειρήνης στην Ιστορία του Ελληνισμού, δεν περνάει μέρα χωρίς νέες επιθέσεις ενός πανικόβλητου Κατοχικού Καθεστώτος στα πιο στοιχειώδη ατομικά και δημοκρατικά δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών:
Ξεκίνησαν με τις απαγορεύσεις του Υπουργού «Άμυνας» Αποστολάκι σε προγραμματισμένη δημόσια εκδήλωση για την Μακεδονία, την απαγόρευση συνθημάτων και ασμάτων στο Στρατό από τον ίδιο τέως «αρχηγό» ΓΕΕΘΑ (με παρότρυνση επερώτησης βουλευτών του …ΚΚΕ – Λ. Κανέλλη, Θ. Παφίλη, Σ. Τάσσο).

Βλέποντας πως δεν υπήρξε η παραμικρή οργανωμένη αντίδραση ή καταγγελία σε τέτοιες αυθαιρεσίες, προχώρησαν στις βάναυσες επιθέσεις ΜΑΤατζήδων σε περαστικούς στην Πτολεμαΐδα και στις Γκεσταπίτικες «προληπτικές» συλλήψεις και προσαγωγές δεκάδων …γονέων και παιδιών σε γειτονιές των Γιαννιτσών.

Όλα αυτά τα «δημοκρατικά» συμβαίνουν εν μέσω «προεκλογικής» περιόδου, μη τυχόν και ενοχληθούν οι κομισάριοι του Καθεστώτος, στις κομματικές τους συγκεντρώσεις όπου διασύρουν και λοιδορούν ανεμπόδιστα τους εξεγερμένους αγνούς πατριώτες της χώρας, που δεν αντέχουν το απίστευτο ξεπούλημα «ιερών και οσίων» Ελλάδας και Μακεδονίας.

Φτάσαμε λοιπόν στο σημείο να τρομοκρατούν, συλλαμβάνουν ή απαγορεύουν τη συμμετοχή Μακεδονομάχων, αποστράτων και εθνοφυλάκων σε πολιτιστικές εκδηλώσεις, παρελάσεις ή εορτασμούς επετείων, για να μην εκστομίσουν πατριωτικά συνθήματα!

Και το χειρότερο απ’ όλα, μέσα σε ένα μήνα το δίκτυο κυπατζίδικης παρακολούθησης του ελληνικού Διαδικτύου εξελίχθηκε σε τρομοκρατικό μηχανισμό που θα ζήλευαν Γκεστάπο, Στάζι και Κα Γκε Μπε μαζί.

Έναν μηχανισμό που αυτοπροβάλλεται με απύθμενο κυνισμό και αλαζονία από την «αρμόδια» Υπουργό ως η τελευταία λέξη στην προληπτική «πάταξη της Βίας».

Η ιδιόρρυθμη υπουργός «Προστασίας του Πολίτη», Όλγα Γεροβασίλη, έφτασε στο σημείο να παραδεχτεί πως οι «προληπτικές»προσαγωγές πολιτών στα Γιαννιτσά έγιναν μετά από παρακολούθηση «από οι αρχές» της συμπεριφοράς πολιτών στο διαδίκτυο, οι οποίοι«οργανώνουν διαδικασίες» ισοδύναμες με «πράξη βίας»!

Πρωτοφανείς παγκοσμίως δηλώσεις άξεστων ανδρεικέλων που έχουν χάσει κάθε μέτρο αξιοπρέπειας, κτυπώντας πλέον στον «πυρήνα» της ελεύθερης σκέψης των πολιτών αλλά και ενάντια στην όποια δυνατότητα αντίδρασης τους στις ενέργειες του Καθεστώτος.

Σύμφωνα με την ίδια «πολλές απ’ τις προληπτικές προσαγωγές που έχουν γίνει σε διάφορα γεγονότα τους τελευταίους μήνες κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα, αυτές οι προσαγωγές έχουν ονοματεπώνυμα και οι ίδιοι ξέρουν γιατί. Και ξέρουν τι ετοιμάζονταν να κάνουν».

«Δεν μιλάω για τους συγκεκριμένους ανθρώπους κατ’ ανάγκην,» διευκρίνισε η Υπουργός, «διότι ο καθένας μπορεί να ισχυρίζεται ότι ήταν περαστικός αλλά όταν ο συγκεκριμένος, κάποιος, έχει ήδη βγει στο Διαδίκτυο και έχει υποκινήσει πράξη βίας, έχει συμπεριφερθεί με αντίστοιχους τρόπους, κάποιος έχει βγει στο διαδίκτυο και λέει οργανωθείτε εκεί και φέρτε και τα αντίστοιχα για να κάνουμε αυτό, είναι πράξη βίας». 

Πού είναι οι δικηγόροι να ασχοληθούν με τέτοια ανατριχιαστικά λόγια που ξεπερνούν τη φαντασία του Όργουελ; Που είναι οι τηλεφωνακλάδες να απαιτήσουν άμεση διερεύνηση και καταγγελία του ομολογούμενου από Υπουργό «φακελώματος» χιλιάδων πολιτών από νεοσύλλεκτούς πράκτορες με άριστη γνώση της «Μακεδονικής», της Τουρκικής ή άλλης γλώσσας εκτός Ελληνικών;

Επιτέλους βλέπουμε πως η χώρα δεν βρίσκεται μόνο υπό καθεστώς «χούντας» γενιτσάρων ή ξενικής κατοχής, αλλά υφίσταται ήδη την Τελική Επίθεση στο ψυχολογικό υπόστρωμα του εθνικού φρονήματος και στην Ελευθερία Σκέψης και Λόγου των Ελλήνων, με τα πιο σύγχρονα ηλεκτρονικά μέσα αστυνόμευσης, εν όψει του σχεδιαζόμενο Διαμελισμού της πατρίδας τους!

Την ίδια στιγμή μονοπωλούν τον Δημόσιο Λόγο μεγαλοδημοσιογράφοι, καναλάρχες και παραθυρόβιοι πολιτευτές — συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης, κοινοβουλευτικής και εξωκοινοβουλευτικής — οι οποίοι «αντιπαλεύουν» στα ΜΜΕ για τον τρόπο που θα …αποκαλούν τα Σκόπια, σύμφωνα με αυτά που «επιτρέπει», απαγορεύει ή «υπονοεί» το Άρθρο 6 και το Άρθρο 7 της Συμφωνίας των Πρεσπών!

Άλλοι πάλι χαριεντίζονται στο «Φόρουμ των Δελφων» με τους οικονομικούς σφαγιαστές της χώρας που αφίχθησαν από το Βερολίνο και τις Βρυξέλλες για να δώσουν «χρησμούς» και να επιλέξουν πρόθυμους δωσιλόγους για την …επόμενη κυβέρνηση των Αθηνών.

Οι απλοί πολίτες όμως από την Κρήτη ως τη Μακεδονία και τη Θράκη λαμβάνουν τα μηνύματα της νεο-οθωμανικής «Γαλάζιας Πατρίδας» από στόματος Ερντογάν… μέσω Τσίπρα και Κοτζιά, και καταλαβαίνουν πως οι Θερμοπύλες δεν είναι πια «επιλογή των εις μικρόν γενναίων» αλλά αναπόφευκτος μονόδρομος.

Οι Μήδοι δεν χρειάζεται καν να «διαβούνε» με όπλα και ταμπούρλα, αφού ο Εφιάλτης έχει προ πολλού φανεί και στρογγυλοκάθεται στο σβέρκο της Ρωμιοσύνης.

Όλα αυτά ο λαός τα είχε καταλάβει ή τα φοβόταν όταν συνέρρεε στα συλλαλητήρια για την Μακεδονία χωρίς να ζητάει κομματικούς ηγέτες, πρωτεργάτες ή πρωτοπόρους ανένδοτων αγώνων…

Δεν ζητούσε παρά ένα σύνθημα, ένα ψήφισμα, μια προτροπή για ακηδεμόνευτη συνέχεια στον «υπέρ πάντων αγώνα» ακόμα και ΜΕΤΑ την Προδοσία της Μακεδονίας από τους φανερούς, άσπονδους και κρυφούς λαθρεμπόρους της.

Αντί γι αυτό, βλέπει τούς επιτροπάρχες των κινητοποιήσεών του, να συσκέπτονται ιεροκρυφίως, για το στήσιμο νέων «φορέων» και κομμάτων που θα κατέβουν σε δημοτικές ή εθνικές εκλογές και ευρωεκλογές, αδιαφορώντας για το τσουνάμι του στρατευμένου και πάνοπλου Ανθελληνισμού που υποδαυλίζει εκδίκηση των Ηττημένων του Εμφυλίου. 

Αλλά κανείς δεν τους αρνήθηκε το δικαίωμα συμμετοχής στο εκλογικό παιχνίδι, εφόσον βρήκαν ή απέκτησαν (άγνωστο πώς) τη δυνατότητα να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις του — σε χρόνο και χρήμα. 

Αυτό όμως που δεν τους επέτρεψαν ποτέ οι συναγωνιστές τους στο νέο Μακεδονικό Αγώνα είναι να «κατεβάσουν τα ρολά» την επομένη της «κύρωσης» στη Βουλή και να σιωπήσουν μπροστά στη κλιμακούμενη Βία του βδελυρού Καθεστώτος της Υποτέλειας πάνω σε ανυπεράσπιστους πολίτες και παιδιά.

Θα έπρεπε να είχαν προβλέψει πως υπάρχουν άυλα «ανταλλάγματα» η διαπιστευτήρια υποταγής που απαιτεί το Καθεστώς για να τους επιτρέψει να αφοσιωθούν αποκλειστικά στο πολιτικό τους μέλλον παραμελώντας τα αγωνιστικά καθήκοντα του Παρόντος.

Δεν γίνεται «και την πίτα ολάκερη και τον Σκύλο χορτάτο» τη στιγμή που ο κόσμος καίγεται δίπλα μας.

Προέχει το καθήκον για καθημερινή δημοκρατική εγρήγορση, αντίσταση και πάλη, με στόχο την Ακύρωση «στην Πράξη» και de jure της αποτρόπαιης Συμφωνίας των Πρεσπών, προτού γεννοβολήσει κι άλλες τερατογενέσεις σε κάθε κομμάτι ελληνικής γης.