Δευτέρα, Μαρτίου 11

ΑΜΟΛΗΣΑΝ ΤΑ ΜΑΝΤΡΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ ΤΟΥΣ! ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΠΙΣΤΟΛΙΕΣ! ΑΓΡΙΕΣ ΤΑΠΕΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΠΟΛΑΚΗ! ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ Η ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΑΚΕΛΕΙΟ! ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΛΒΙΝΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟ!

makeleio
Στο στόχαστρο της κυβέρνησης που έχει ξεπουλήσει την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας και έχει ισοπεδώσει κάθε έννοια πολιτικού πολιτισμού, δημοκρατίας και διαλόγου έχει βρεθεί εδώ και 48ωρες η εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ.
Μπορεί Τσίπρας και σια όταν ξεπουλάνε την πατρίδα μας να νιώθουν περηφάνια, όταν ωστόσο μπούνε στο στόχαστρο της δημοσιογραφικής πένας,τους πιάνει πανικός.

Δείτε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ που έχει ενοχλήσει!
1.indd
Διαβάστε και  ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ συσπειρώνονται γύρω από τον Στέφανο Χίο: Τι έγραψε το πατριωτικό pronews για το σχόλιο του για τις ιερόδουλες και την σάπια εξουσία
ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ προσφεύγει στην Ιταλική Ένωση Δημοσιογράφων και στον ίδιο τον αντιπρόεδρο της Ιταλικής κυβέρνησης, Ματέο Σαλβίνι και ζητά να μπει ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΗΝ ΕΡΤ και στους σταλινοφασίστες
Απίστευτη επίθεση από την κυβερνητική ΕΡΤ κατά της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ!

Δείτε το ρεπορτάζ των βολεμένων δημοσιογράφων του ΣΥΡΙΖΑ, που μιλάνε για δημοσιογραφική δεοντολογία, αλλά δεν φρόντισαν να φιλοξενήσουν και την άποψη της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ.


Ποιος αλήθεια χτυπάει στην εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ;

Την Τρίτη το πρωί στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ μια ανάλυση στα πρόσωπα που χτυπούν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ, για να ξεπληρώσουν τα γραμμάτια τους στον Αλέξη Τσίπρα.
Ραντεβού σε λίγες άωρες στα περίπτερα!
Διαβάστε και
Στέφανος Χίος για ύβρεις Πολάκη: «Εάν είσαι από την Κρήτη, λίγδα, εγώ είμαι απ’ τη Σπάρτη. Και κάτι «στιγμιαία λάθη» σαν του Πασχάλη, τα πετάμε στον Καιάδα»

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟ: «ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ…»

Πείτε μας την άποψη σας! 
 makeleio.gr