Δευτέρα, Μαρτίου 11

Ο Σταλινορουφιάνος Παπαδημούλης κάνει τη δουλειά του … Ρουφιανεύει στ αφεντικά του . Η απάντηση από το μακελειό !

ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗ, «ΠΟΝΤΙΚΟΤΡΙΧΗ», ΣΚΥΛΑΚΙ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ, ΕΧΕΙΣ ΚΟΤΣΙΑ; ΕΛΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΕΙΣ. ΚΙ ΑΝ ΦΟΒΑΣΑΙ, ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΕΚΡΗ ΤΟΝ ΓΙΟΥΝΚΕΡ ΝΑ ΣΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΓΡΑΒΑΤΑ. ΚΑΙ ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΑ 23.000 ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΩΤΟΚΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑΣ.
ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ. ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΓΓΙΖΕΙ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΒΑΤΡΑΧΟΣ!
Παπαδημούλης, ποντικοτρίχης, σπίκινγκ, ελληνιστί. Διαβάστε τι έγραψε ο «τιτουλάριος» της Ευρωπαϊκής Τραπεζικής Μασονίας και πείτε μας τη γνώμη σας , για το τι ακριβώς κάνει στην Τράπεζα
των Μασόνων, ένας αργόμισθος τύπος σαν τον κομμουνιστή Παπαδημούλη που πληρώνεται με 23.000 ευρώ+ για να ξύνει το κεφάλι του, μήπως κατεβάσει καμία ιδέα για το πως θα πληρώσει μεγαλύτερα πανωτόκια ο Έλληνας στους κολλητούς του, τοκογλύφους για το δημόσιο χρέος των 500 δις: «Η «φασιστική χυδαιότητα» της εφημερίδας «Μακελειό» επιβάλλεται να αντιμετωπιστεί ποινικά, πολιτικά και κοινωνικά, υπογραμμίζει ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της Ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, σε ανάρτηση του στο twitter.
«Η φασιστική χυδαιότητα του “Μακελειού” επιβάλλεται να αντιμετωπιστεί: Ποινικά, από την Δικαιοσύνη, με μηνύσεις κ κυρίως αγωγές. Πολιτικά, με σαφή καταδίκη από τα κόμματα του συνταγματικού τόξου. Κοινωνικά, με απομόνωση της ρητορείας μίσους. Μηδενική ανοχή!», έγραψε ο κ. Παπαδημούλης».
Ρε, Παπαδημούλη, κηφήνα, αφού στην Ελλάδα υπάρχει ανεξάρτητη Δικαιοσύνη, γιατί δεν την εμπιστεύεσαι και καταφεύγεις στην σάπια τρόικα για να μας κάνει «ντα»; Έλα από δω, σε περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες, για να μας κλείσεις. Και εάν φοβάσαι τον ίσκιο σου, πάρε και τον μπεκρή τον Γιούνκερ. Εμείς πάντως είμαστε ανοιχτοί -και θα συνεχίσουμε- και σε περιμένουμε. Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, Παπαδημούλη, είναι ΙΔΕΑ. Και οι ΙΔΕΕΣ δεν ΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ.
Κατάλαβες, ρε, ή να στο σπάσουμε σε πενηνταράκια;
makeleio.gr