Σάββατο, Μαρτίου 16

Χρυσούλα Διαβάτη: Δεν είναι ωραίο να δουλεύεις με τον άντρα σου

Τι είπε η ηθοποιός για την τηλεόραση και το σίκουελ της σειράς «Της Ελλάδος τα παιδιά»

Χρυσούλα Διαβάτη: Δεν είναι ωραίο να δουλεύεις με τον άντρα σου
Στον σύζυγό της Νικήτα Τσακίρογλου αναφέρθηκε η Χρυσούλα Διαβάτη ενώ αποκάλυψε γιατί δεν κάνει τηλεόραση αλλά και αν παρακολουθεί τα ριάλιτι.
«Με τον άντρα μου ο καθένας έκανε την καριέρα του ανεξάρτητα. Τότε που παίζαμε μαζί αναγκαστήκαμε, δεν ήταν οι πιο ευτυχισμένες στιγμές,
δεν είναι ωραίο να δουλεύεις με τον άντρα σου. Για μένα δεν ήταν ωραίο, γιατί έρχεσαι σε προστριβή. Δύο ισχυρές προσωπικότητες έχουν σύγκρουση. Δεν είναι εύκολο γιατί ο ένας κάνει παρατήρηση στον άλλο για να τον κάνει καλύτερο» είπε η ηθοποιός.
Στην συνέντευξή της στο «Πρωινό» στη Φαίη Σκορδά, η Χρυσούλα Διαβάτη μίλησε και για την τηλεόραση:
«Έχω πολλά χρόνια να κάνω τηλεόραση, αλλά δεν φταίω. Εγώ την τηλεόραση την αγαπώ πάρα πολύ. Είχα προτάσεις, αλλά δεν θες να διαψεύσεις τον κόσμο, που έχει απαιτήσεις από εσένα. Σέβεσαι κάποια πράγματα, θες να κάνεις το καλύτερο».
Όσον αφορά στα ριάλιτι είπε:
«Εγώ δεν βλέπω τέτοια. Δεν ξέρω τι θα πει reality, δεν τα παρακολουθώ. Δεν το κάνω από σνομπισμό, δεν έχω χρόνο. Έχω δει λίγο για να είμαι ενημερωμένη, δεν με έχει ικανοποιήσει κάτι. Αυτές οι μαγειρικές πια, αυτές οι μόδες, αυτά τα ταλέντα, έχουμε πήξει».
Τέλος όσον αφορά στο σίκουελ της σειράς «Της Ελλάδος τα παιδιά» η Χρυσούλα Διαβάτη είπε: «Εμείς τι θα κάνουμε εκεί; Τους γέρους;»..newsbeast.gr