Τρίτη, Μαρτίου 12

Αληθεια μιας και ξεχασαμε την Ισις , ο πολεμος στην Συρια τι εγινε; Μηπως τελειωσε ;


Προσφυγες ενταξει , ειπαμε και προσφυγες αυτους που ηρθαν απο 5000 χιλιομετρα μακρια απο καθε πολεμο ..αλλα ενταξει ειμαστε αλλυλεγιοι τυποι εμεις στο Ελλαντα !
Αλλα ..πολεμος δεν υπαρχει πια … και η χωρα του Πολεμου ειμαι σιγουρος οτι χρειαζεται πισω το αρχικο της δυναμικο σε ανδρες και γυναικες για να την χτισουν απο την αρχη ..!

Να εξηγηθω να μην παρεξηγηθω ..ενας απο τους πρωτους τροπους καταστροφης μια χωρας ειναι να διωξεις ολα τα ικανα πνευματα αλλα και σωματα απο την χωρα ωστε η χωρα οταν θα ερθει η ωρα να ανοικοδομηθει να μην μπορει να το κανει !!
Αρα αυτη την στιγμη με το σκεπτικο του καλου σαμαρειτη που μας διακατεχει σαν χωρα και κυβερνηση το πρωτο που εχουμε να κανουμε ειναι να πουμε στα παλικαρια ..που για την κυβερνηση ειναι καμια 90.000ρια χιλιαδες!!!Να ξεκινησουν σιγα σιγα οπως εχουν καθηκον να γυρισουν στην πατριδα τους!
Τωρα θα μου πεις τι καθηκον ρε Stranger αυτοι αφησαν πισω τις γυναικες να πολεμουν … η εδω ηρθαν οσοι τους κυνηγουσαν εκει για εγκληματα κοκ κοκ …αδερφε εγω σου λεω τι ειναι το σωστο να γινει τα ενδιαμεσα και την σουπα πως εχει ανακατευτει μπορεις να ρωτησεις το Αλεξη !
Προσφυγας λοιπον τουλαχιστον για το θεμα πολεμου στην Συρια δεν παιζει να συνεχιζεται σαν ορος …οποιος δεν γυρυσει πισω ειναι πλεον οικονομικος μεταναστης !!.


Και λεω να το κανουμε γοργα το θεμα μιας και ινδια πακισταν εχουν παρει νεα εντολη για παρτι και διακινηση κορμιων προς κονομα και επιτευξη στοχου παγκοσμιων σχεδιων κοκ…αρα να φευγει η μια φουρνια να δεχομαστε την αλλη να κυλαει η μπιζνα σωστα , να συνεχιζει το μοντελο παρανοησης εγκεφαλου και συνειδσης με νεους νομους ,κανονες κοκ…συμβολα , τζαμια ,αλλαγες στην λεξολογια μας …τα ξερεις μην τα ξαναλεμε !
Αν το ειχαμε δει καλυτερα παντως εμεις τα πατριωτακια θα ειχαμε κανει αλλες κινησεις …να τα ξανα πω τα σωστα να μην παρεξηγηθω…Ρε καρντασια αφου το παγκοσμιο σχεδιον ειναι αυτο και δεν αλλαζει οσους αλεξ,κουληδες και μαιντανους και να βαλεις επανω…εμεις τι μπροκολα ειμαστε και εχουμε ασχοληθει μονο με το φωνασκειν και συλλαλητηριαειν; …ο καθε πικραμενος ροζουλι οπαδος εχει και μια ΜΚΟ .. ΜΚΟ για την μανα , ΜΚΟ για τον πατερα , ΜΚΟ για το παιδι …ΜΚΟ για τον παππου με το φανελακι!… Και εχει χεστει στο φραγκο … για αυτο τους βλεπεις χαρουμενους και σου λεει δεν υπαρχει κριση …!
Αφου ο μπεζαχντας θα γεμιζει με καθε πολεμο , ο κυκλος να γινεται και να μην ειμαστε και μοναχοφαηδες που ειπε και ο κοτζιας…γιατι δεν το πιανετε το παραμυθι; .. Ιτ ις τζαστ α μπιζνες ρε μπροκολο ξεκολα ..!
Stranger…
.katohika.gr