Τρίτη, Μαρτίου 19

ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΠΑΓΑΛΩΝ ΤΟΥ! Η ΡΩΣΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΩΣ «ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»

Μετά τις απανωτές διαψεύσεις των «προβλέψεών» του για την Συμφωνία των Πρεσπών (ότι δεν θα την υπογράψει ο πρόεδρος Ιβανόφ, ότι θα την απορρίψουν οι Σκοπιανοί στο δημοψήφισμα, ότι δεν θα περάσει από τη βουλή των Σκοπίων, κ.τ.λ., κ.τ.λ., κ.τ.λ.), το τελευταίο καταφύγιο του πολιτικού απατεώνα και εθνοπροδότη Καμμένου, για να καθησυχάσει τον ελληνικό λαό ότι… δεν τρέχει τίποτα που ο συνεταίρος του υπόγραψε, γιατί «η Συμφωνία των Πρεσπών
είναι νεκρή», ήταν ότι η Ρωσσία δεν θα αναγνωρίσει ποτέ τα Σκόπια ως «Βόρεια Μακεδονία» κι ότι θα θέσει βέτο στον ΟΗΕ.
Το παραμύθι το πήραν εν συνεχεία τα διαδικτυακά παπαγαλάκια του και παραμύθιαζαν τον κόσμο με το δήθεν επικείμενο ρωσσικό βέτο. Προσέφεραν πολύ σπουδαία υπηρεσία στους προδότες, καθώς αρκετοί καλοί πατριώτες –πλην όμως αφελείς και ευκολόπιστοι- είχαν καθησυχαστεί και δεν αντιδρούσαν!
Σήμερα, λοιπόν, τελείωσε και το τελευταίο παραμύθι! Έτσι, σύμφωνα με ανακοίνωση του ρωσσικού υπουργείου Εξωτερικών: «Την 19η Φεβρουαρίου 2019 η ρωσσική πρεσβεία στα Σκόπια έλαβε ένα σημείωμα από το υπουργείο Εξωτερικών Υποθέσεων της Δημοκρατίας της Μακεδονίας με την ειδοποίηση της αλλαγής της επίσημης ονομασίας αυτής της χώρας σε Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας. Η Ρωσσική Ομοσπονδία αναγνωρίζει αυτή τη χώρα με την νέα ονομασία Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας».
(ΥΓ): Και βέβαια, η Ρωσσία κοιτάει τα συμφέροντά της και δεν πρέπει να έχουμε καμμία απαίτηση απ’ αυτήν, να… «καθαρίσει για πάρτη μας»! Οι υπεύθυνοι της προδοσίας των Πρεσπών βρίσκονται στο εσωτερικό της χώρας – και δεν είναι μόνο οι Τσίπρας, Καμμένος και Παυλόπουλος, αλλά το σύνολο του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου»!
ethnikismos.net
 https://www.triklopodia.gr/