Τρίτη, Μαρτίου 19

Το ΣΥΡΙΖΟμάγαζο της Αγίας Παρασκευής «ξεπλένει» τη ξεδοντιάρα Μυρσίνη Λοΐζου

Μήπως πάει στην Ευρωβουλή για να περάσει τα δόντια της;; 35 χιλιάδες ευρώ κάθε μήνα για την ανεπάγγελτη και αγράμματη Μυρσίνη μόνο γιατί είναι κόρη του Λοΐζου....
Το ΣΥΡΙΖΟμάγαζο της Αγίας Παρασκευής «ξεπλένει» τη Μυρσίνη Λοΐζου

Με προπαγανδιστικό βίντεο δύο λεπτών στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΣΥΡΙΖΟκρατούμενης ΕΡΤ η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να «ξεπλύνει» τα όσα απαράδεκτα έχει πει και έχει γράψει η Μυρσίνη Λοΐζου για την τρομοκρατία.
Η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επιμένει στον ισχυρισμό περί...
«γλωσσικού ατοπήματος» αναφορικά με την παλαιότερη ανάρτησή της για τα θύματα της τρομοκρατικής οργάνωσης «17Νοέμβρη».



Η κρατική τηλεόραση αφιέρωσε σήμερα ένα εκτενές ρεπορτάζ για την υποψήφια ευρωβουλευτή του κυβερνώντος κόμματος στο οποίο η Μυρσίνη Λοΐζου εξήγησε πως... ο γραπτός λόγος δεν είναι σαν τον προφορικό και ότι αλλιώς διαβάζεται και αλλιώς... ακούγεται!
Αναφερόμενη στην έντονη κριτική που της ασκήθηκε για τις παλαιότερες αναρτήσεις της αναφορικά με την τρομοκρατία, την απέδωσε στην μικροπολιτική των πολιτικών της αντιπάλων.
«Ζήτησα συγνώμη τότε και ζητώ και τώρα. Αυτό το θέμα βγήκε από τη Νέα Δημοκρατία», αποφάνθηκε η Μυρσίνη Λοΐζου που επιχείρησε στο σχετικό ρεπορτάζ – αφιέρωμα να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους αποδέχθηκε την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ να κατέβει υποψήφια για την ευρωβουλή.
«Δέχθηκα γιατί θέλω να αγωνιστώ για τον πολιτισμό και τα πνευματικά δικαιώματα», είπε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε ότι αγωνιά και για την άνοδο της ακροδεξιάς στην Ελλάδα και την Ευρώπη.
«Το βλέπουμε στην Ελλάδα με την δολοφονία του Παύλου Φύσσα και του Ζακ Κωστόπουλου... Εγώ έζησα τον φασισμό με τη σύλληψη του πατέρα μου», συμπλήρωσε η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
Δείτε το βίντεο:



lykavitos.gr