Παρασκευή, Μαρτίου 8

ΑΝΔΡΟ ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΟΥΣΤΡΟΝΙΑ--Θρασύτατη εισβολή ληστών σε κατάστημα

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΣΕ ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΙΚΟ ΚΡΙΟ Ι.Χ. ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΘΡΥΨΑΛΑ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΖΑΜΑΡΙΑ
Θρασύτατη εισβολή ληστών σε κατάστημα
Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος
Ταινία δράσης του Hollywood θυμίζει η ληστεία που έγινε τα ξημερώματα της Πέμπτης σε γνωστό κατάστημα πώλησης ηλεκτρικών ειδών, το οποίο βρίσκεται επί της οδού Αιτωλικού στον Πειραιά.
Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του
zougla.gr, ήταν λίγο πριν από τις 04.00 τα ξημερώματα, όταν έξω από την κεντρική θύρα του καταστήματος έφθασε ένα ασημί Honda Civic με τρεις επιβαίνοντες. Οι τρεις δράστες, όπως θα δείτε και στο video-ντοκουμέντο που εξασφάλισε και παρουσιάζει η ηλεκτρονική μας εφημερίδα, αρχικά κατεβαίνουν από το αυτοκίνητο και κάνουν επόπτευση του χώρου.
Όταν πλέον αντιλαμβάνονται ότι δεν υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες οι οποίοι θα μπορούσαν να ειδοποιήσουν άμεσα την αστυνομία, βάζουν σε εφαρμογή το σχέδιό τους. Μπαίνουν στο όχημα, αναπτύσσουν ταχύτητα και εισβάλουν, κυριολεκτικά, με την όπισθεν στο μαγαζί κατεδαφίζοντας την κεντρική τζαμαρία.
Το zougla.gr ήρθε σε επαφή με υπαλλήλους του καταστήματος, οι οποίοι ανέφεραν πως οι ληστές αφαίρεσαν κατά κύριο λόγο ηλεκτρικό εξοπλισμό και, στη συνέχεια, έγιναν καπνός. Να σημειωθεί ότι από την αστυνομική έρευνα προέκυψε πως το συγκεκριμένο Civic δεν είχε χρησιμοποιηθεί κατά το παρελθόν σε κάποια αξιόποινη πράξη.

https://www.zougla.gr/greece/article/8rasitati-isvoli-liston-se-katastima