Τρίτη, Μαρτίου 12

Το κινητό σου είναι διαρκώς αφόρτιστο – Το μυστικό για να μην ξεμένεις ποτέ από μπαταρία

1
Είναι η πικρή αλήθεια. Είμαστε διαρκώς με το κινητό στο χέρι και είναι μονίμως αφόρτιστο. Πώς θα γλιτώσουμε από αυτή την οδυνηρή και επίπονη κατάσταση;

Μια φορά και ένα καιρό, πριν γνωρίσουμε ακόμα τα smartphones, το κινητάκι σου δεν σε ένοιαζε αν θα μείνει από μπαταρία. Το φόρτιζες δυο ώρες τη Δευτέρα και το ξαναφόρτιζες τον…
Ιούλιο. Τώρα όμως τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά.
Το κινητό σου έχει γίνει προέκταση του χεριού σου, το Internet είναι απαραίτητη προϋπόθεση λειτουργίας του και κάπως έτσι η μπαταρία αντί για 3 μέρες, διαρκεί περίπου 3 ώρες. Αποτέλεσμα; Είσαι διαρκώς με τον φορτιστή αγκαζέ ή κάνεις τράκα γιατί έχεις 2% και δεν έχεις πολύ χρόνο για να στείλεις μήνυμα στο Messenger.
Με όλες αυτές τις λειτουργίες που έχει ταυτόχρονα το κινητό σου, είναι κομματάκι δύσκολο να φορτίσεις γρήγορα. Σου έχουμε ορισμένα tips στο παρακάτω άλμπουμ που θα σου δείξουν το πώς θα γλιτώσεις χρόνο για φόρτιση (σου έχουμε και bonus tip στο τέλος):
Μην φορτίζεις το κινητό στον υπολογιστή αλλά σε πρίζα.
Φόρτιση χωρίς θήκη. Αν το κινητό υπερθερμανθεί τότε η μπαταρία και χαλάει και δεν φορτίζει.
Μην χρησιμοποιείς φορτιστές απομιμήσεις, (ή θα κάνεις περισσότερη ώρα να φορτίσεις, ή θα κάψεις την μπαταρία από την υπερφόρτιση).
Bάλτο σε Flight Mode (δεν θα λαμβάνεις κλήσεις, emails και μηνύματα και το κινητό θα φορτίσει πραγματικά)
Bonus tip: Απλά απενεργοποίησε τη συσκευή σου.