Κυριακή, Μαρτίου 24

Κρίμα ρε Γιώργο! Αποδοκιμάστηκε άγρια ο Βαρεμένος στην Αυστραλία - Φώναζαν «προδότη» και «αλήτη» (βίντεο)

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ !

"Θερμή" υποδοχή επιφύλαξαν οι ομογενείς της Αυστραλίας,στις εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου,στον απεσταλμένο της κυβέρνησης και Αντιπρόεδρο της ελληνικής βουλής, Γιώργο Βαρεμένο.





Αποδοκίμασαν άγρια τον Γιώργο Βαρεμένο με αφορμή τη Συμφωνία των Πρεσπών.Οι παρευρισκόμενοι του φώναζαν “αλήτη” και “προδότη”.Αποδοκιμασίες κατά την διάρκεια της ομιλίας του,ενώ αποχώρησε με προστασία αστυνομικών δυνάμεων.





Ο κ. Βαρεμενος παρέστη στη Μελβούρνη για τις επετειακές εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου και τα άκουσε για τα καλά από τους έλληνες ομογενείς, ενώ σύμφωνα με το neoskosmos αυτή ήταν η μαζικότερη εκδήλωση της ομογένειας της Αυστραλίας.





Η παρέλαση άρχισε με τα τμήματα των συλλόγων και οργανισμών των Ελλήνων Ποντίων καθώς ήταν αφιερωμένη στην μνήμη των θυμάτων της Ποντιακής Γενοκτονίας και πλήθος κόσμου, ενώ σύμφωνα με εκτιμήσεις των ομογενών ο αριθμών του κόσμου που παραβρέθηκε ήταν μεγαλύτερος από ότι πέρσι.



Με το που ολοκληρώθηκε η παρέλαση και άρχισε την ομιλία του ο κ. Βαρεμένος, ομογενείς άρχισαν να φωνάζουν «Ελλάς, Ελλάς Μακεδονία», να αποκαλούν τον βουλευτή «αλήτη» και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ «προδότες». Στην συνέχεια άρχισαν να τον αποδοκιμάζουν γιουχάροντάς τον.





Τα «παρατράγουδα» εξελίχθηκαν παρουσία της πολιτικής ηγεσίας της πολιτείας , καθώς στην παρέλαση εκτός από ομογενείς πολιτικούς παραβρέθηκαν τόσο ο πρωθυπουργός της Βικτώριας Daniel Andrews όσο και ο αρχηγός της Αντιπολίτευσης Michael O’Brian.



Μάλιστα κάποιος θερμόαιμος ομογενής πέταξε και δυο μπουκάλια προς την πλευρά που βρισκόταν ο κ. Βαρεμένος, χωρίς ωστόσο να τον απειλήσουν.

neoskosmos


Φυγάδευσαν τον Γ.Βαρεμένο από την παρέλαση στη Μελβούρνη - Οργή ομογενών: «Είσαι αλήτης - προδότης