Σάββατο, Μαρτίου 23

Ο καιρός σήμερα

Το Σάββατο 23 Μαρτίου 2019 αναμένονται αραιές νεφώσεις κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά και το Αιγαίο, οι οποίες κατά περιόδους στην Κρήτη και τα ηπειρωτικά θα είναι πυκνότερες. Θα υπάρχουν όμως και μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας.
Πιθανότητα για λίγες ασθενείς τοπικές βροχές υπάρχει στο ορεινά της ηπειρωτικής χώρας και της Κρήτης. Η ορατότητα έως το πρωί και προς το βράδυ θα είναι τοπικά περιορισμένη.
Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 4 έως 15 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και τη Θράκη από 6 έως 19, στα δυτικά ηπειρωτικά από 8 έως 22, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 7 έως 19, στα νησιά του Ιονίου από 10 έως 19, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 9 έως 18, στα νησιά του Νοτιοανατολικού Αιγαίου από 11 έως 20 και στη Ρόδο έως 22, και στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου και την Κρήτη από 11 έως 18.
Οι άνεμοι στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο θα πνέουν από βορειοδυτικές και δυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ. Στο υπόλοιπο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 έως 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά στον Πατραϊκό έως 7 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις, θα υπάρχουν όμως και μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 11 έως 17 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις, θα υπάρχουν όμως και μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η ορατότητα έως το πρωί και προς το βράδυ θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 11 έως 18 βαθμούς.