Κυριακή, Μαρτίου 3

Devil May Cry 5 – Τελευταίο trailer


Το Devil May Cry έχει στοιχειώσει την εφηβική ζωή κάθε gamer. Κάθε gamer που σέβεται τον εαυτό του και τα παιχνίδια του, πέρασε τη φάση του Devil May Cry. Το πρώτο μάλιστα φοβόμασταν στην αρχή να το παίξουμε κιόλας. Επηρεασμένοι από την τότε επιτυχία των horror σειρών της Capcom. Όμως όσο και να φοβόμασταν, μπαίναμε στον κόσμο του κυνηγιού
των δαιμόνων. Μπαίναμε στον μαγικό και τρομακτικό κόσμο του Dante.
Δεν είναι ο πιο κουλάτος χαρακτήρας της γενιάς του; Είναι σίγουρα ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους. Όλοι τον ξέρουν. Μετά εμφανίστηκε ο Nero και προσπάθησε να τον επισκιάσει. Αλλά εννοείται ότι δεν τα κατάφερε. Αυτό έλειπε κιόλας.
Πέρασαν τα χρόνια και το Devil May Cry πέρασε από μια remastered έκδοση. Έπρεπε να το μάθουν και οι μικρότεροι φίλοι μας. Πέρασαν τα χρόνια και η σειρά είχε μέχρι τώρα τέσσερα κομμάτια, τέσσερις τόμους, τέσσερα παιχνίδια. Τέσσερις συνέχειες στην ιστορία της. Όπως όμως έχουμε γράψει και στο παρελθόν, το 2019 θα κυκλοφορήσει το Devil May Cry 5. Και είναι κοντά, η κυκλοφορία του απέχει μόλις κάτι ημέρες. Και επειδή η Capcom είναι η Capcom, έδωσε το τελευταίο trailer στους fans δυο εβδομάδες πριν το παιχνίδι κυκλοφορήσει.

Devil May Cry 5 – Final Trailer



Το τελευταίο trailer του Devil May Cry 5 μας δείχνει λίγο απ’ όλα. Cinematics αξιοπρεπέστατα και ποιοτικότατα, cinamatics που φωνάζουν Devil May Cry. Μακάρι να μην τα εξέλαβα μόνο εγώ έτσι. Οι βασικοί χαρακτήρες του παιχνιδιού ενώνονται. Ο Dante, o Nero αλλά και ο νέος χαρακτήρας, ο V. Θα είναι και οι τρεις playable, από ότι καταλαβαίνουμε. Η ιστορία που μας υπόσχεται εδώ το παιχνίδι, είναι ίσως η ιστορία της Eva; Θα δούμε τη αναγέννηση του Dante όταν αποφάσισε να αλλάξει το όνομα του; Μπορεί και τον ίδιο τον Sparda;

Advertisement

Η εμφάνιση του Vergil πάντως μου φέρνει στο μυαλό κάποιο θάνατο πρωταγωνιστή. Κι επειδή οι παλιές γενιές μεγαλώνουν, νομίζω ότι ο πρωταγωνιστής αυτός θα είναι ο Dante. Δεν θέλω να συμβεί, αλλά ίσως οι δημιουργοί να πιστεύουν ότι ήρθε η ώρα τα δίδυμα να αλληλοσκοτωθούν μια και καλή. Ήρθε η ώρα να περάσει το Devil May Cry στην επόμενη γενιά και στον επόμενο βασικό χαρακτήρα. Δε μου αρέσει καθόλου η ιδέα αυτή. Δε θέλω να πιστέψω ότι μπορεί να συμβεί. Δε θέλω να χαθεί ο Dante επειδή αυτός και μόνο αυτός είναι ο πρωταγωνιστής. Ναι, ο Dante είναι το Devil May Cry. Αλλά πρέπει να ομολογήσω ότι η ιδέα να πεθάνει από το χέρι του Vergil ή να συμβεί το αντίθετο είναι καλή. Προσδίδει μια θεατρικότητα στο παιχνίδι.
Και εννοώ τον τελειωτικό θάνατο των πρωταγωνιστών. Ασχέτως των μαχών και των αντιδικιών τους.
Το Devil May Cry 5 κυκλοφορεί στις 8 Μαρτίου του 2019 για PlayStation 4, Xbox One και PC.

maxmag.gr