Πέμπτη, Μαρτίου 7

Josephine: Με σώμα…φωτιά


Ένα από τα πλέον διάσημα μοντέλα η Josephine Skiver έχει βρει τον τρόπο να μας αναστατώνει. Ναι καλά το καταλάβατε μέσω του λογαριασμού της στο Instagram.

Η επαγγελματική ενασχόληση ενός μοντέλου με μία τόσο σοβαρή και απαιτητική εταιρία όπως η Victoria Secret, πιθανόν να… καταστρέψει για εμάς τον λογαριασμό του στο Instagram. Να μην την αφήνει το συμβόλαιό της να δημοσιεύει sexy πόζες και πολλά άλλα.
Βέβαια όταν το όνομά σου είναι Josephine Skiver, εργάζεσαι από την στιγμή που ενηλικιώθηκες και έχεις 5.800.000 ακόλουθους τότε υπάρχει μία διαφορετική βαρύτητα.
Δεν είναι μυστήριο να καταλάβετε το γιατί είναι τόσο δημοφιλής. Υπάρχουν πολύ λίγα μοντέλα στον κόσμο στο δικό της επίπεδο. Επίσης, βοηθά, ότι είναι οπαδός των Oakland Raiders. Στις ΗΠΑ ο συνδυασμός πανέμορφο μοντέλο και ποδόσφαιρο είναι συστατικά επιτυχίας. Ο συνδυασμός των δύο είναι πάντα μια στρατηγική που κερδίζει.
Αν δεν μας πιστεύετε δείτε τις φωτογραφίες που διαλέξαμε από το https://www.instagram.com/josephineskriver/?utm_source=ig_embed

 Protothema.gr