Παρασκευή, Μαρτίου 29

ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ! Δ.Βίτσας σε εκατοντάδες αλλοδαπούς: «Μακάρι να μιλούσα ουρντου αλλά δυστυχως μιλάω Ελληνικά . Mε ένα χαρτί σας κάνω όλους Ελληνες - Ζήτω το Πακιστάν» (βίντεο)

Στην ομιλία του σε εκδήλωση της Πακιστανικής Κοινότητας «Η Ενότητα» που έγινε σε αίθουσα που παραχωρήθηκε από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας, ο κ.Βίτσας ενημέρωσε ότι το προσεχές διάστημα θα πάει στο Ισλαμαμπάντ, προκειμένου «να λύσει προβλήματα που έχουν να κάνουν με τις οικογενειακές επανενώσεις, με τα ελεύθερα ταξίδια στο Πακιστάν, για να μπορείτε να γυρίσετε χωρίς προβλήματα».


Για να βγάλει ταυτότητα ένας Έλληνας, του ζητάνε πεντακόσια χαρτιά...
ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ "ΕΛΛΗΝΑΣ", ΕΝΑΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΑΣ, ΑΡΚΕΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΟ!
ΤΟ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΛΗΣ, ΚΙΝΑΛ ΚΑΙ ΦΩΦΩΚΑ, ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΤΑΜΙ, ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΚΕ...
ΜΑΛΑΚΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ, ΞΥΠΝΑ... 

ΣΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ!
ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
ΕΥΧΟΜΑΙ, ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ, ΝΑ ΓΕΥΤΟΥΝ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ.

Καλλιόπη Σουφλή 

Υ.Γ.1. ΡΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΔΠΑΝΟ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΥΡΤΩ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΦΥΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ, ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ;;; 
ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΝΤΑΡΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΑ ΠΑΚΙΑ ΣΟΥ, ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ;
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΚΙΑ, ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ;;;

Υ.Γ.2. ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ, ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ, ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΑΤΕ Σ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΡΙΟΛΗ, ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ, ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ, Ο ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ,  ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΠΑΚΙΑ, Ο ΜΥΣΤΑΚΙΟΦΟΡΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΦΑΣΙΣΤΑΣ;;; 




 Μέσα σε πανηγυρικό κλίμα, το Σάββατο 23 Μαρτίου, δύο μέρες πριν την εθνική εορτή της 25ης Μαρτίου, ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Δημήτρης Βίτσας, εκφώνησε προεκλογική ομιλία στην Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδας.


Συγκεκριμένα, ανέλαβε δεσμεύσεις απέναντι στην Πακιστανική Κοινότητα της Αθήνας λέγοντας πως η κυβέρνηση θα βρει τρόπους, ώστε οι Πακιστανοί να έρχονται στην Ευρώπη με ασφάλεια και τάξη για «να μην κινδυνεύουν σε κοντέινερ και στις θάλασσες».


Παράλληλα, στην ομιλία του σε εκδήλωση της Πακιστανικής Κοινότητας «Η Ενότητα» που έγινε σε αίθουσα που παραχωρήθηκε από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας, ο κ.Βίτσας ενημέρωσε ότι το προσεχές διάστημα θα πάει στο Ισλαμαμπάντ, προκειμένου «να λύσει προβλήματα που έχουν να κάνουν με τις οικογενειακές επανενώσεις, με τα ελεύθερα ταξίδια στο Πακιστάν, για να μπορείτε να γυρίσετε χωρίς προβλήματα».


Απαντώντας σε ερωτήσεις από το ακροατήριο, που του επισήμανε ότι στην αίθουσα βρίσκονταν 1.000 άτομα, αλλά μόνο 150 οικογένειες, ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής απάντησε:




«Ξέρετε ότι υπάρχει ένας καινούργιος νόμος που τον ψηφίσαμε τώρα, το 2019, που λέει ότι όποιος είναι επτά χρόνια στην Ελλάδα και έχει ένα χαρτί, οποιοδήποτε χαρτί, ακόμα και μια επιστολή, ένα γράμμα που έχει στείλει πίσω, παίρνει αλλα τρία χρόνια για να τακτοποιήσει τα χαρτιά του.
Αυτό είναι ένα πρώτο βήμα.
Το δεύτερο που θέλω να σας πω, είναι ότι τους επόμενους δύο μήνες θα πάω στο Ισλαμαμπάντ.
Δεν πάω για τουρισμό, πάω για να λύσουμε ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις οικογενειακές επανενώσεις, με τα ελεύθερα ταξίδια σας στο Πακιστάν και να μπορείτε να γυρίσετε χωρίς προβλήματα.
Ξέρω ότι πολλοί από εσάς έχετε χρόνια να πάτε πίσω να δείτε τις οικογένειές σας, γιατί φοβόσαστε ότι μπορεί να μη γυρίσετε ποτέ πίσω από εκεί. Θα το λύσουμε αυτό το πρόβλημα».






Ο κ. Βίτσας μάλιστα, ξεκινώντας την ομιλία του έδειξε... απογοητευμένος που δεν μπορούσε να απευθυνθεί στο ακροατήριο στα ουρντού και «δυστυχώς» έπρεπε να μιλήσει ελληνικά. Είπε, ειδικότερα:
«Θα ήθελα να μιλάω ουρντού, ώστε να σας δείξω και το πάθος αυτών που θέλω να σας πω. Αλλά δυστυχώς θα τα πω ελληνικά, ελπίζω πολλοί από εσάς να καταλαβαίνουν, και εδώ ο φίλος μου ο Τσάβι, ό,τι χρειαστεί θα το μεταφράζει».



Ακολούθως, ο κ. Βίτσας ευχαρίστησε το πολυπληθές ακροατήριο για την υποδοχή που του επιφύλαξε και συνέχισε λέγοντας:
«Θέλω να σας πω ότι στο υπ. Μεταναστευτικής Πολιτικής έχουμε ένα σύνθημα. Και αυτό το σύνθημα λέει ότι τα όνειρα δεν έχουν σύνορα. Και τα όνειρα των απλών ανθρώπων είναι και αυτά απλά.
Τι θέλουμε; Να έχουμε την ελευθερία μας, την αξιοπρέπειά μας, ένα σπίτι για να μένουμε, μια δουλειά να κάνουμε, την οικογένειά μας σε καλή κατάσταση και να μπορούμε να προσφέρουμε στον συνάνθρωπό μας και την οικογένειά μας και σε όλους τους άλλους ανθρώπους.

Ο φίλος μου ο Αλή, δυστυχώς έχει πεθάνει, μου έλεγε τα απογεύματα όταν καθόμαστε και πίναμε τσάι - είχε δουλέψει, ήτανε 30 χρόνια .... στο Κασμίρ, και ήρθε μετά στην Ελλάδα και δούλευε στην επιχείρηση που δούλευα και εγώ, μου έλεγε ότι Πακιστανός, Πακιστανοί σημαίνει άνθρωπος.
Ξέρω πολύ καλά ότι έχετε περάσει πολλά για να έρθετε στην Ελλάδα. Πολλοί σας εκμεταλλεύτηκαν, πολλοί μπορεί να σας εκμεταλλεύονται και ακόμα. Πολλοί εκμεταλλεύονται και αυτούς τους ανθρώπους που έρχονται τα τελευταία χρόνια. Πόσες φορές δεν φοβηθήκατε όταν είδατε την Αστυνομία στο δρόμο, πόσοι από εσάς δεν βρεθήκατε σε κρατητήρια χωρίς να έχετε κάνει τίποτα. Αυτό πρέπει να το αλλάξουμε και θα το αλλάξουμε».





Ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής συνέχισε με αναφορές στους Έλληνες μετανάστες στη Γερμανία, στην Αμερική, λέγοντας:
«Εμείς ξέρουμε, όπως οι Έλληνες που είναι στη Γερμανία, όπως οι Έλληνες που είναι στην Αμερική, ότι τώρα θέλουμε να έχουμε πολίτες που έχουν δύο πατρίδες. Την πατρίδα της καρδιάς τους, το Πακιστάν και την πατρίδα όπου ζουν και μπορούν και προκόβουν, την Ελλάδα.
Και εγώ ανάμεσά σας με πολλή χαρά, βλέπω νεαρούς και μικρότερα παιδιά, και βλέπω αυριανούς γιατρούς, αυριανούς μηχανικούς αυριανούς δικηγόρους σαν τον Τσάβι -μακριά από δικηγόρους - αυριανούς ανθρώπους που θα προσφέρουν στην Οικονομία και στον εαυτό τουςαλλά θα προσφέρουν και καλοσύνη σε όλο τον κόσμο. Και αυριανούς ποδοσφαιριστές! Γι΄αυτό πρέπει να δουλέψουμε μαζί».




Στο σημείο αυτό την ομιλία του υπουργού διέκοψαν οι επευφημίες των παρευρισκομένων, που φώναζαν:
«Ζήτω το Πακιστάν, ζήτω η Ελλάδα», φράση που επανέλαβε και ο κ.Βίτσας και συνέχισε λέγοντας:
«Το βασικό είναι ζήτω ο άνθρωπος που πιάνει ο ένας το χέρι του άλλου.

Και για να τελειώσω, από εσάς θέλω να μας βοηθήσετε για να βοηθάμε ακόμη περισσότερο. Να μην ανεχόσαστε τον ρατσισμό και την ξενοφοβία. Μαζί να τα αντιπαλέψουμε. Χωρίς φόβο, αν έχετε κάποια ανάγκη, να απευθυνθείτε στο υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής. Είτε για για την άδεια παραμονής, είτε για τα ζητήματα υγείας, είτε για τα ζητήματα δουλειάς.
Και θέλω άλλο ένα πράγμα: Αυτούς τους νέους ανθρώπους που έρχονται από το Πακιστάν στην Ελλάδα, να τους βοηθήσουμε όλοι μαζί να μην περάσουν αυτά που περάσατε εσείς και να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα.
Θα ήθελα να τελειώσω λέγοντάς σας ότι μαζί μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα. Τα παιδιά μας να πάνε στο σχολείο, ο καθένας να σέβεται τη δική του θρησκεία και να φτιάχνουμε πράγματα, να μη χαλάμε πράγματα. Σας ευχαριστώ πολύ».





Καταλήγοντας, ο κ. Βίτσας εξέφρασε την προσδοκία:
«Και να βρούμε τρόπους ώστε να ερχόσαστε στην Ευρώπη με ασφάλεια και τάξη και να έχετε μια τέτοια ελευθερία και να μην κινδυνεύετε ούτε μέσα στα κοντέινερ, ούτε μέσα σε θάλασσες, ούτε σε όλα αυτά που έχετε περάσει και τα ξέρετε καλύτερα από εμένα. Και το τελευταίο: Μάθετε ελληνικά, μάθετέ μας ουρντού».
Δείτε το βίντεο και βγάλτε τα συμπεράσματα σας…











ΣΧΟΛΙΑ 



Μια ερώτηση που η απάντηση της δείχνει και την διάλυση της χώρας.
Γιατί αυτός ο τύπος αυτος που μισεί την Ελλάδα δεν βρίσκεται στην φυλακή μετά από τέτοιες δηλώσεις η εστω εκτός πολιτικής για πάντα;
Ακούστε καλά τι λέει καθώς προκειται για κυνική ομολογία ενός εθνικου δολοφόνου.
Μακάρι να μιλούσα ουρντου αλλά δυστυχως μιλάω Ελληνικά .
Δυστυχώς και για εμάς .
Όπως καταλαβαίνετε τα σχόλια με εδώ είναι παντελώς άχρηστα καθώς δεν συνοδεύονται από αντίστοιχη πολιτική και ενέργειες προς την πραγματοποίησή τους .
Ενώ οι κομμουνιστές φρόντισαν να διαβρώσουν την εξουσία και να την καταλάβουν σε κάθε εκδήλωση της .
Κυριότερη αυτής στα πανεπιστήμια που αφέθηκαν να γίνουν γιάφκες μαρξιστικές.
Τους πήρε ομως σχεδον πενήντα χρόνια.
Εμείς έχουμε αυτή την χρονική πολυτέλεια;
Χρειάζονται λοιπόν άμεσες ενέργειες ανατροπής και ανυπακοής σε όλους αυτούς που τσιμεντωνουν την παρουσία αλλοδαπών παράνομα εδώ.
Όσοι έχουν κάποια μορφή εξουσίας και είναι Έλληνες ας οργανωθούν η αντισταθούν μεμονωμένα.





πουτάνας γιοι....



ενας εισαγγελεας να μαζεψει αυτον τον αλητη ρε παιδια τι αισχος ειναι αυτο




Ο πρόεδρος του Πακιστάν θα του απονείμει το χρυσό κλειδί του Ισλαμαμπάντ για τις ανθελληνικές υπηρεσίες του..!!!



Εδώ είναι το κλειδί όταν οι ανθρώποι δεχτούν τα δεσμά στην καρδιά τους είναι αδύνατο μετά να τα αποτινάξουν. Η σκλαβιά δεν είναι να σου βάλουν δεσμά στα χέρια αλλά στη καρδιά και το μυαλό. Τότε γίνεσαι πραγματικά σκλάβος είναι θέμα μυαλού καρδιάς. Όταν οι άνθρωποι δεχτούν την τυραννία και την σκλαβιά στο μυαλό και την καρδιά είναι θέμα χρόνου να αποδεχτή και τα δεσμά της σκλαβιάς.
Αυτοί οι απόγονοι των ένδοξων Ελλήνων από την αρχαιότητα έως πρόσφατα στο δεύτερο παγκόσμιο και ακόμα ποιο νεότερα με την βοήθεια της καταστροφής της διδασκόμενης ύλης στη νεολαία και τα μέσα αποχαυνώσεως έφεραν τους Έλληνες στην ηττοπάθεια απάθεια δεχόμενοι τα δεσμά των τυράννων, ανάξιων ιδιοτελή σκουπίδια μασόνων πολιτικών όλων των αποχρώσεων που για να μπεί κάποιος στο κόμμα τους πρέπει Όχι να είναι άξιος διότι τότε υπάρχει κίνδυνος να τους προσκεράση σε ανέλιξη, αλλά να είναι δημοφιλής στο γυαλί ανάξιος ωσάν αυτούς διά να τον έχουν του χεριού τους. Αυτοί σας κυβερνούν συν Έλληνες
Πώς θα αγαπάτε την ελευθερία και θα πολεμήσετε για αυτήν όταν έχετε αποδεχτή στη καρδιά και στο μυαλό δεσμά; Και τα ατομικά σας δικαιώματα;
Όταν με την βοήθεια δημοσιογράφων ΜΜΕ σας έκαναν πλύση εγκεφάλου
Βάζοντας τα δεσμά στην καρδιά σας και στο μυαλό
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΩΡΈΕΕΕΕΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ δεν υπάρχει βοήθεια από πουθενά όλη η εξουσία ανήκει στη μασονία στρατιωτικοί πολιτικοί μητροπολίτες δημοσιογράφοι όλοι η υψηλά ιστάμενοι είναι ατομιστές ιδιοτελή λαμόγια
Ελεύθεροι Επαναστατημένοι Έλληνες
E.E.E.
EL.E.El.@protonmail.com
Μόνο για αυτούς που αγαπούν το Θεό το έθνος και την οικογένεια




Οι Έλληνες που πήγαν στην Αμερική, στον Καναδά, στην Αυστραλία, στην Γερμανία και αλλού δεν έφτασαν εκεί μέσα σε container, ούτε με το έτσι θέλω. Οι χώρες υποδοχής τους ήθελαν και οι Έλληνες μετανάστες κάνανε χαρτιά και πέρασαν ιατρικές εξετάσεις. Καμμία λοιπόν η σχέση ανέμεσα στους Έλληνες Μετανάστες και στους ξένους ΛΑΘΡΟμετανάστες.
Αλλά ο Βίτσας και τα υπόλοιπα κομμούνια της κυβέρνησης δεν νοιάζονται για "λεπτομέρειες", νοιάζονται να δώσουν δικαίωμα σε ψήφου σε ξένους λάθρο μπας και επιπλεύσουν πολιτικά οι ΑΛΗΤΕΣ.





Βάζει τους Έλληνες του Εξωτερικού στο ίδιο καλάθι με τουΣ Πακιστανούς. Ήταν και υφήπουργως αμυνη. Πιο Εφιάλτης πεθαίνεις. Μάθε ανιστόρητε Εφιάλτη ότι τους Έλληνες του εξωτερικού τους κάλεσαν ξένες κυβερνήσεις να έρθουν και να κάνουν αρχικά της πιο δύσκολες, αντίξοες δουλειές και παρά όλου αυτά πήγαν και προόδευσαν καναν παιδιά τα οποία πολλά από αυτά γίνανε επιστήμονες και προσφέρουν στο εξωτερικω, αλλά και πολλές φωρες Ελλάδα. Δεν αλλοίωσαν θρησκευτικά της ξένες χώρες ούτε πληθυσμιακά, είμαστε Έλληνες και ευρωπαίοι πολίτες. Δεν κατεβήκαμε έτσιθεληκα από το Πακιστάν για επιβάλουμε δικια μας ατζέντα, ούτε ζητήσαμε οι πιο πολλοί τουλάχιστον να γίνουμε πολίτες άλλης χώρας. Είμαστε χριστιανοί ορθόδοξοι, δεν κινδυνεύει από φανατικό μουσουλμανισμό από εμάς καμία χώρα, το αντίθετο θα Έλεγα για αυτους που πάει να ελληνοποίησει. Στρατό Ελληνικό πήγαμε και για την Ελλάδα θα πασχίζουμε αυτοί θα ψάχνουν ευκαιρία να μας κάνουν Ισλαμαμπάντ. Καταλάβατε που βαδιζετε;


Στα τέλη της δεκαετίας του 40 Ινδία και Πακιστάν απελευθερώθηκαν από την αποικιοκρατία. Μέχρι τα τέλη του 60 αρχές 70 η Αφρική και η Ασία αποτίναξαν και αυτές τους αποικιοκράτες.
Τώρα όμως έχουμε την ανάστροφη αποικιοκρατία. Αυτοί οι λαοί που έκαναν απελευθερωτικούς αγώνες επιζητούν την είσοδο τους στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ. Άρα τότε για πιο λόγο έγινε όλος αυτός ο σαματάς και θέλουν να ζήσουν σε χώρες των πρώην αφεντικών τους? Ας ζητήσουν πάλι τους "κακούς" αποικιοκράτες να έρθουν να τους κυβερνήσουν. Στην Ελλάδα όμως έρχονται οι νέοι αποικιοκράτες γιατί οι Έλληνες δεν θέλαν και δεν θέλουν να κάνουν τις δουλειές που κάνουν αυτοί ( χωράφια, οικοδομές κτλ )
Για την χώρα μας τώρα έχω να πω, πως όλα εδώ πληρώνονται. Το άθλιο πολιτικό μας σύστημα έφερε την χειρότερη μορφή του με την εμφάνιση του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Ελληνικός λαός συμφεροντολόγος και ιδιοτελείς σε μεγάλο βαθμό ψήφιζε, ανεχόταν και ήθελε αυτούς που τους έταζαν, τους παρείχαν προνόμια και χρήμα εις βάρος του δημόσιου συμφέροντος κτλ. Ε λοιπόν αυτός ο λαός θα χάσει πολλά περισσότερα από την σύνταξη του, τον μισθό του και τα σπίτια του.
Αλλά ουδέν κακόν αμιγές καλού. Πλέον τελειώνουν και οι αυταπάτες όσον πίστευαν στην Αριστερά, του τζάμπα χρήματος, των παροχών. Βέβαια τελειώνουν με μεγάλες ζημίες, αλλά προφανώς χρειάζονται οι εθνικές καταστροφές για να βάλουν μυαλό οι Έλληνες.




ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Ο,ΤΙ ΤΑ ΣΥΧΤΙΡΙΖΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΤΥΧΗ ΕΛΛΑΔΑ.. ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΠΙΣΗΣ Ο,ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ Ο ΚΟΥΛΗΣ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΑΦΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΚΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΛΗ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΨΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣΚΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΣ, ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΖ. ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΤΑΡΕΣΠΟΥ.




Σύμφωνα με μελέτη πολλών σοβαρών Ευρωπαικών Κρατών:
Ανεξαρτήτως Εθνικότητας, Το Ισλάμ ΔΕΝ αφομοιώνεται στην ευρωπαική κοινωνία.
Ακόμη και σε τρίτης γενιάς μετανάστες.



οι συμμοριτες μετα την προδοσια της Μακεδονιας θα κανουν και αλλα πολλα εγκληματα κατα της Ελλαδας στους λιγους μηνες που τους απομενουν. ο κουλης κοιμαται ορθιος και ασχολειται με τον κοκακιαλη, τον χοντροπρεζεμπορα και τα αλλα αφεντικα του σε βρυξελλες και αλλου. και υπαρχουν ακομα Ελληνες που λενε δεν θα ψηφισω Χ.Α γιατι δεν ειναι υψηλου επιπεδου τα στελεχη.. ας καταστραφει η Ελλαδα αν ο προδοτης εχει πτυχιο απτο harvard..





στους πακιστανους παει γεματος καμαρι και γελακια. Οταν προκειται να μιλησει σε Ελληνες, παει με τη συνοδεια των ΜΑΤ και υπο τη γιουχα του πληθους. Αυτα για να καταλαβαινουμε σε τη χουντα ζουμε





Αυτά τα...εκτρώματα της αβύσσου....μισούν τον αιώνιο Ελληνισμό....μισούν τον αιώνιο Θεό...
Πρέπει να τους ξαναστείλουμε στην άβυσσο....αλλιώς θα γράφουν οι εγκυκλοπαίδειες....πως κάποτε υπήρχε το γένος των Ελλήνων..!
Δεν του ενδιαφέρουν οι βρισιές μας...δεν τους νοιάζουν οι απειλές μας....παρά μόνο να κάνουν όσα περισσότερα μπορούν στον χρόνο που τους απομένει..
Είναι ορκισμένοι διάβολοι....και ανώμαλα τέρατα..





Που το βρηκαμε αυτο το καθικι? τι σκατα Ελληνας ειναι αυτος? Φατσα, λογια, πιστευω για ξερασμα. Ζητω το Πακισταν ο καλυτερος φιλος των Τουρκων, οι πρωτοι που αναγνωρισαν το ψευτοκρατος της Β. Κυπρου, αγραμματε, αστοιχειωτε, σιχαμα, επαγγελματια αριστερε να δουμε τι θα πεις στιν πρεσβη της Ινδιας με το ζητω το Πακισταν μαλακα.




ΕΜΕΤΟΣ.Αυτα τα κυβερνητικα τσογλανια πρεπει να εκτελεστουν χωρις καν δικαστηριο



Πηγή

https://attikanea.blogspot.com