Κυριακή, Μαρτίου 3

Κύμα ελληνοποιήσεων αλλοδαπών λίγο πριν τις εκλογές - Η απίστευτη αιτιολόγηση - VIDEO

Κύμα ελληνοποιήσεων αλλοδαπών λίγο πριν τις εκλογές - Η απίστευτη αιτιολόγηση - VIDEO
Πάλλης-Σύριζα:Οι μετανάστες πρέπει να ψηφίζουν επειδή έχουν κρατήσει τα σχολεία ανοιχτά στα νησιά
Αλλαγή πληθυσμού στη χώρα ετοιμάζει ο ΣΥΡΙΖΑ καθώς ένα ακόμα στέλεχος του ζητά δικαίωμα ψήφου για μετανάστες και πρόσφυγες.
Αυτό συμβαίνει μάλιστα την στιγμή που δεν δίνουν αυτό το δικαίωμα στους Έλληνες του εξωτερικού.

Ένα παλιό αλλά επίκαιρο λόγω των μαζικών ελληνοποιήσεων που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ ήρθε ξανά στο φως της δημοσιότητας. Οι αλλοδαποί που ο ΣΥΡΙΖΑ τους έδωσε δικαίωμα ψήφου φυσικά ψηφίζουν Τσίπρα.

Την ίδια ώρα οι γηγενείς Έλληνες φεύγουν κατά κύματα από τη χώρα με την υπογεννητικότητα να έχει κτυπήσει ιστορικό υψηλό και ήδη να μιλάμε για τουλάχιστον 1.000.000 Έλληνες λιγότερους στα αμέσως επόμενα χρόνια.

Ο βουλευτής της ΝΔ Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, με ερώτησή του στη Βουλή, έχει επισημάνει ότι «σύµφωνα µε επίσηµα στοιχεία της ∆ιεύθυνσης Ιθαγένειας του υπουργείου Εσωτερικών, τα τελευταία τρία έτη καταγράφεται κατακόρυφη αύξηση στην έγκριση αιτήσεων για την απόδοση ιθαγένειας, η οποία αγγίζει το 136,9%!».

Η απίστευτη αιτιολογία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Πάλλη για το δικαίωμα ψήφου των μεταναστών:
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Πάλλης, ανέφερε σχετικά: «Αναγνώριση εκλογικού δικαιώματος σε αλλoδαπούς που μένουν στην χώρα.

«Εξηγήστε μου, γιατί θα έπρεπε άνθρωποι που ζουν πια στα βόρεια προάστια και κατοικούσαν πριν 30-40 χρόνια στις αστικές περιοχές του κέντρου της Αθήνας, να κατεβαίνουν με τα τζιπ τους και να ψηφίζουν.

Και αυτοί που μένουν μόνιμα και κρατούν ζωντανές τις γειτονιές να μην έχουν δικαίωμα ψήφου.

Εξηγήστε μου, γιατί στα νησιά μας που στα χωριά οι μετανάστες έχουν κρατήσει τα σχολεία ανοικτά με τα παιδιά τους, που έχει μειωθεί ο πληθυσμός και υπάρχει πρόβλημα, γιατί να μην έχουν δικαίωμα.
Αυτοί που συνεισφέρουν στα έσοδα των Δήμων, αυτοί που στηρίζουν την παραγωγή της περιοχής».

Δείτε το βίντεο:



economico.gr

/politika-gr.