Πέμπτη, Απριλίου 4

"Πόσο γελοίος μπορεί να γίνει κάποιος για μια καρέκλα... το μηδένισες... οι 124 νεκροί, δεν είναι μούσια... ΕΛΕΕΙΝΗ ΥΠΑΡΞΗ. Πιο πατσαβούρα, πεθαίνεις!" Το twitter ΚΑΙΕΙ τη ΔΟΥΡΟΥ!


Τι να τα κάνεις τα ακριβοπληρωμένα γκάλοπ Ρενάκι μου, όταν και μόνον η σελίδα σου στο twitter, κυριολεκτικά ΣΕ ΚΑΙΕΙ!
Είναι οι 125 νεκροί που ζητούν δικαίωση... 


Είναι οι 125 νεκροί σε ΜΑΤΙ και ΜΑΝΔΡΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ.

Εύχομαι τάχιστα και τον φυσικό σου θάνατο
Ρενάκι, για να δικαιωθούν έστω και στο ελάχιστο οι 125 νεκροί, μια και η "δικαιοσύνη", αντί να σε παραπέμψει για ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗΝ, σε παραπέμπει για ... "πλημμέλημα", αποδεικνύοντας πως η ανηθικότητα και η διαπλοκή της, κτύπησε ταβάνι.


Καλλιόπη Σουφλή


Στο βίντεο που αναρτήθηκε στο λογαριασμό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Ρένα Δούρου εμφανίζεται να ξυρίζεται με τον παραδοσιακό τρόπο για να στείλει κι εκείνη το μήνυμά της κατά της διασποράς ψευδών ειδήσεων αναφέροντας: «Από σήμερα, πρωταπριλιά, ας κόψουμε τα μούσια. Μην διαβάζεις fake news, μην μοιράζεσαι fake news. Κάνε κι ένα google search παραπάνω: Πετάνε οι ελέφαντες; Παραφράζοντας μια πολιτική εκστρατεία που στηρίχτηκε στις ψευδείς ειδήσεις: Ας κάνουμε την αλήθεια σπουδαία ξανά.»


H Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα διοργανώνει την 1η Απριλίου τη δράση «Κόψε τα μούσια – δες το καθαρό πρόσωπο της αλήθειας», που έχει στόχο να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες απέναντι στο φαινόμενο των fake news και της παραπληροφόρησης, τόσο σε μέσα ενημέρωσης όσο και σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.








































































































































Πηγή


attikanea.blogspot.com/