Σάββατο, Απριλίου 27

Ελένη Προκοπίου: Στα 80 της αποκαλύπτει γιατί εγκατέλειψε το σινεμά (pic)

Τι λέει η γνωστή ηθοποιός του παλιού ελληνικού σινεμά Ελένη Προκοπίου για την απόφαση που πήρε να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας
ΗΕλένη Προκοπίου υπήρξε μία από τις γνωστότερες ηθοποιούς και χορεύτριες του ελληνικού κινηματογράφου και μάλιστα υπήρξε παρτενέρ για αρκετά χρόνια με τον Βαγγέλη Σειληνό. Ωστόσο, η όμορφη ηθοποιός έβαλε νωρίς τέλος στην καριέρα της, η οποία ξεκίνησε το 1960 και
«ολοκληρώθηκε» με την ταινία το «Το Κοροϊδάκι της Πριγκηπέσας», το 1972.
Σπούδασε χορό στη Σχολή Χορού της Λουκίας Σακελλαροπούλου μαζί με τη Μάρθα Καραγιάννη και σαν παιδιά έδιναν παραστάσεις στην Εθνική Λυρική Σκηνή. Η Ελένη Προκοπίου έλαβε μέρος σε συνολικά 23 ταινίες. Εκτός από τον Βαγγέλη Σειληνό αποτέλεσε κινηματογραφικό ζευγάρι και με τον Γιώργο Πάντζα (έπαιξαν μαζί σε πέντε ταινίες).
Η 80χρονη ηθοποιός μίλησε στην Espresso και τον δημοσιογράφο Νίκο Νικόλιζα μετά από 46 χρόνια και ανέφερε τους λόγους για τους οποίους έβαλε τελεία στην πορεία της στον χώρο της υποκριτικής.



prokopiou1_radevou_aera.jpg
Είμαι τρισευτυχισμένη γιατί έχω αποκτήσει την υπέροχη κόρη μου Ειρήνη, η οποία μου χάρισε δύο υπέροχες εγγονές. Την είχαμε τάξει στην αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου, λόγω των προβλημάτων που σας προανέφερα» είπε για την κόρη της και πλέον καμαρώνει την εγγονή της, η οποία ακολουθεί τα δικά της βήματα.


Ελένη Προκοπίου
Πηγή People

«Δεν είμαι ακριβοθώρητη. Απλώς όταν είπα τέλος ήταν και τέλος. Ήταν άλλες οι εποχές εκείνες, πολύ πιο δύσκολες. Αν αυτοί που συνεργαζόσουν δεν σε συμπαθούσαν, σε τελείωναν. Όμως εγώ εξαφανίστηκα για δύο λόγους: πρώτον, παντρεύτηκα και είχα πάνω από όλους και όλα την οικογένειά μου και, δεύτερον, πέρασα πολύ μεγάλη ταλαιπωρία με ορμόνες και τέτοια για να μείνω έγκυος στη μονάκριβη κόρη μου. Είχα πολλά γυναικολογικά προβλήματα μέχρι να αποκτήσω παιδί και πήρα πολλά κιλά με όλα αυτά. Μέχρι να σουλουπωθώ, ο κινηματογράφος είχε σβήσει.

Είμαι τρισευτυχισμένη γιατί έχω αποκτήσει την υπέροχη κόρη μου Ειρήνη, η οποία μου χάρισε δύο υπέροχες εγγονές. Την είχαμε τάξει στην αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου, λόγω των προβλημάτων που σας προανέφερα» είπε για την κόρη της και πλέον καμαρώνει την εγγονή της, η οποία ακολουθεί τα δικά της βήματα.


Πηγή: www.newsone.gr