Σάββατο, Απριλίου 13

ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΣΥΡΙΖΕΙΚΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ--Προκλητικός ΣΥΡΙΖαίος υποψήφιος: «Λίγοι αλλά φωνάζουν πολύ αυτοί που αντιδρούν στις Πρέσπες» (βίντεο)

Αυτοί που εγκρίνουν την Συμφωνία των Πρεσπών είναι περισσότεροι από αυτούς που αντιδρούν υποστήριξε μιλώντας στην κρατική ΕΡΤ ο υποστηριζόμενος από τον ΣΥΡΙΖΑ υποψήφιος

Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστος Γιαννούλης. Για να ξέρουμε περί τίνος πρόκειται είναι ο ίδιος που είχε είχε χαρακτηρίσει «φασισταριά» όσους διαφωνούν με τη Συμφωνία των Πρεσπών. «Το κλίμα στη Μακεδονία αλλάζει ημέρα με την ημέρα», ισχυρίστηκε.

«Αυτοί που αντιδρούν στη Συμφωνία είναι δυο, τρεις, δέκα δεκαπέντε. Είναι λίγοι αλλά φωνάζουν πολύ… Φαίνεται ότι βοηθάει και μια ντουντούκα κινέζικης προέλευσης…» είπε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος Περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος αναφερόμενος στην ουσία της συμφωνίας είπε ότι το μόνο πρόβλημα που έχει είναι ότι δεν επικοινωνήθηκε σωστά από την αρχή. Και την ευθύνη για το συγκεκριμένο πρόβλημα την επέρριψε στον Πάνο Καμμένο καθώς όπως υποστήριξε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ξόδεψε σημαντικό πολιτικό χρόνο προκειμένου να ισορροπεί πολιτικά με τους ΑΝΕΛ.

Συγκεκριμένα, στην ερώτηση εάν έπρεπε η κυβέρνηση να εξηγήσει την συμφωνία πριν την υπογράψει, ο Χρήστος Γιαννούλης είπε: «η συγκεκριμένη ευθύνη έχει ονοματεπώνυμο: Πάνος Καμμένος. Αυτός μας τράβηξε πίσω σε μια ολιγωρία έγκαιρης ενημέρωσης… Χάθηκε χρόνος για να υπάρχει μια ισορροπία με τον Πάνο Καμμένο… Και αυτή είναι η ευθύνη της κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ».

Ο Χρήστος Γιαννούλης είπε ακόμα ότι… πρέπει να μπει ένα τέλος στη μιζέρια γιατί… δεν μας παίρνει κανείς την πατρίδα ενώ υποστήριξε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τα εμπορικά σήματα.

«Υπάρχει διεργασία και συζήτηση για τα εμπορικά σήματα… Οι συζητήσεις για τα βιβλία και τη γλώσσα έχουν ολοκληρωθεί» είπε επιχειρώντας να υποβαθμίσει τις σχετικές συζητήσεις.

Τέλος, ο Χρήστος Γιαννούλης που είχε χαρακτηρίσει «φασισταριά» όσους διαφωνούν με τη Συμφωνία των Πρεσπών, ζήτησε να σταματήσει η νεολαία να μπολίαζεται με το μίσος  και να σταματήσει το κλίμα έντασης και μισαλλοδοξίας  και σκοταδισμού που καλλιεργήθηκε για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Δείτε τη συνέντευξη του Χρήστου Γιαννούλη στην ΕΡΤ





ksipnistere.com