Παρασκευή, Απριλίου 5

Επαγρυπνείτε, σε όλο τον ελληνικό βορρά. Υπάρχει πιθανότητα και στο βορρά και στο νότο να βρούμε μπροστά και πίσω μας όλα τα «κάμελ». Ο Τσίπρας δίνει χαρτιά σε όλους.


 Γιώργος Τράγκας
Όλη η ομογένεια όλα τα «αδέλφια» μας στις ΗΠΑ, στην Αυστραλία, στον Καναδά ζητάνε ψήφο και να έχουν λόγια για όσα συμβαίνουν στην πατρίδα. Ο πολιτικός προδότης του Μαξίμου αρνείται να την δώσει. Είναι η μεγαλύτερη εθνική ντροπή εκατομμύρια «αδελφοί» μας στην ομογένεια να μην έχουν ψήφο. Είναι ντροπή να αρνείται ο πολιτικός κόσμος της χώρας μας, ψήφο στους Έλληνες της διασποράς.
Θα κάνει πολλά και θα αποπειραθεί πολλά. Θα κάνει εκτεταμένη νοθεία.
Αντιγράφει τα παλιά σχέδια του Σημίτη. Αναβιώνει και η κόντρα της οικογένειας Κόκκαλη με την οικογένεια Μητσοτάκη. Τα παλιά τζάκια θα κάνουν ότι μπορούν απέναντι στον Μητσοτάκη που έχει άλλα τζάκια. Επαγρυπνείτε, σε όλο τον ελληνικό βορρά. Υπάρχει πιθανότητα και στο βορρά και στο νότο να βρούμε μπροστά και πίσω μας όλα τα «κάμελ». Ο Τσίπρας δίνει χαρτιά σε όλους. Επαγρυπνείτε σε όλη την Ελλάδα αυτός θα διορίσει όσους μπορεί. Ο Τσίπρας ξέρει μόνο να τα παίρνει.
Από τη σημερινή εκπομπή μου "Εν Αθήναις" στα Παραπολιτικά 90.1.
https://www.crashonline.gr/…/g-tragkas-o-tsipras-oneirevet…/